- 25 Şubat 2014
- 1.888
- 543
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor ya hem ağrı hep psikolojik çöküntü heray böyle nerdeysegecen ayda ben öyleydim...
sinirimden nerdeyse bardak canak kırmayı bile düşünmedim degil
sancıda zaten cabası
işyerinde uyudum öğleye kadar
bu ay şükür iyi gecio şuanda... sancım olmadı ve cok şaşırdım zaten.
yine aynı olucak diye cok geriliyodum.
agresifliğimde pek yok
bunun cözümü yok sanırım
Aynen öyle bende hatta simdi ayda değil 18 günde bir bu dert varcogu bayanin cektigi acilar kendi adima soyleym olmsna bir hfta kla stres baslar bitr bir haftada oyle alnganlik gcer koca bir ayda bir hafta rahatim yani
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] allah yardımcımız olsunsinir krizi geçirdiğim bile olmuştur defalarca...
Allah kolaylık versin canım. .bebeğim olunca sancılardan kurtulurum bende inşallahCok zor geçiriyorum ama sadece bu ay. Sanci çocuk olana kadar cejtim artik olmuyor. Simdi bu ay hem ev tasi hemde iki buçuk yasinda kızım var yardim eden yok ustune regl evi topladim ama bana sor bide.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ölme ölme .benimde 2. Ağrılar vaar uyku vaar ama uyuyamıyorum. Duygularım çook hassas heran ağlayabiliyorum off off bi bitse bu günlerben her ay zor geçiriyorum.
ishal, bulantı, vücutta şişkinlik, yemek yeme isteği, dizlerde dermansızlık, şiddetli karın ağrısı, bel ağrısı, baş ağrısı, 20 lik diş her ay şişer, terleme, üşüme, her şeyden iğrenti, sinir, aşırı uyku isteği, konuşmama isteği ( efendim demek bile zulümdür. )
sayim mi daha?![]()
ve bugün ilk günüm. öliim ben daha iyi![]()
Arkadaşlar bu konuda tekmiyim bilmiyorum ama regl olduğum zaman çıldıracak gibi oluyorum
Sıkıntı stres, sinir, alınganlık, uykusuzluk, ufacık şeyde ağlamak şiddetli ağrılar artık dayanamıyorum kendimi çekemiyorum çok bunaldım [emoji17][emoji17]
[emoji17][emoji17][emoji17] sinir sinir birilerini kırmadan gecirmem gerekBende acayip kötü oluyorum...sürekli aglayasim geliyor sinirlendigim an elime geçirdiğimi kırmak istiyorum.ve bu dönemde herşey gözüme batiyo...artık regl olmak istemiyorum.
Yanlız bunları çeken tamamen değişime ugrayan ben değilim oh beeyanlız değilsin
![]()
[emoji17][emoji17][emoji17] sinir sinir birilerini kırmadan gecirmem gerek
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]Aynenn su an ben de cekiyorum
Tek sayılırım. Nişanlımda askerde zaten [emoji17][emoji17][emoji17] tabii onu incitmemek icin caba gösteriyorumTek kalmaya çalışın bu dönemde gerçi ben tek de kalsam eşim arayinca tek lafına kavga cikarta biliyorum..
Ölme ölme .benimde 2. Ağrılar vaar uyku vaar ama uyuyamıyorum. Duygularım çook hassas heran ağlayabiliyorum off off bi bitse bu günler