Regl

zeynelser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
48
8
1
26
Yaşım 18 acayip şekilde düzensiz regl oluyorum her ay +10 gün uzuyor bazen daha fazla çok rahatsız edici oluyor şişlik halsizlik vs yaşımı söyleme nedenim acaba yeni yeni mi düzelir diye söyledim fakat ilk defa regl gördüğümden beri böyle ileride evlenecek olsam falan bu çok sorun olur mu veya ne yapmam gerekiyor düzene girmesi için.

Merhaba duzensizlik normal mevsimsel stres yeme aliskanliklarida etkiler canim..Yasinda genc yeni yeni rayna oturur..Ama seni rahatsiz ediyorsa bi doktora gorunmendede fayda var elbette..Ben.Evli 34 yasindayim.Her ayin sonunda olurdum.Son zamanlarda 1 hafta erken gelmeye basladi.Oabiliyor ksin kizsal seyler

Anlıyorum çok teşekkür ederim cevabınız için

Benim 12 yaşından beri reglim şaşmadı diyebilirim. Bunca senede toplam maksimum 4 5 kez gecikme yaşamışımdır. Yaşım 30 diyebilirim bi kaç ayım kaldı.

Benim 12 yaşından beri reglim şaşmadı diyebilirim. Bunca senede toplam maksimum 4 5 kez gecikme yaşamışımdır. Yaşım 30 diyebilirim bi kaç ayım kaldı.
Nedeni ne olabilir benim bilginiz var mı acaba bide böyle çok da olmam az olurum

Bencede doktora gidin mutlaka vardır bi sebebi yada onun size vereceği düzenleyici bişeyler ihmale gelmez kadınların en önemli organı rahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…