• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regla 15 gün varken aşırı göğüs ağrısı normal mi

lutfenyardi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
585
25
13
26
Regla 15-16 gün varken göğüs ağrım başladı. Regla mi alakali yoksa Bu başka bi hastalık vs durumu olabilir mi ? Afedersiniz regldan 3 gün sonra vajinal mukus geldi. Kaygan yumurta akı gibi. Yumurtlama olabileceğini düşündüm. 2-3 gün sonra da göğüs ağrım başladı. Üzerine dahi yatamıyorum. Kendimi kontrol ettiğimde elime gelen herhangi bir şey olmuyor. Ancak uçlar hariç her yeri ağrıyor. Bilgisi olan var mı ?

Regla 15-16 gün varken göğüs ağrım başladı. Regla mi alakali yoksa Bu başka bi hastalık vs durumu olabilir mi ? Afedersiniz regldan 3 gün sonra vajinal mukus geldi. Kaygan yumurta akı gibi. Yumurtlama olabileceğini düşündüm. 2-3 gün sonra da göğüs ağrım başladı. Üzerine dahi yatamıyorum. Kendimi kontrol ettiğimde elime gelen herhangi bir şey olmuyor. Ancak uçlar hariç her yeri ağrıyor. Bilgisi olan var mı ?
Benimde 10 15 gün var adetime bugün benimde ağrıyor göğüslerim doktora gitmeyi düşünüyorum benim sol göğsümde fibroadenom vardı sizde görünün mutlaka

Benimde 10 15 gün var adetime bugün benimde ağrıyor göğüslerim doktora gitmeyi düşünüyorum benim sol göğsümde fibroadenom vardı sizde görünün mutlaka
Görüşmüştüm yaklaşık 2 ay önce herhangi bir şey olmadığını Progesteron hormonuna bağlı ağrı olduğu söylendi ancak normalde adetten 1 hafta ya da 2-3 gün önce ağrırdı. Bu ay adete daha 16 gün varken ağrımaya başladı.

Ultrason çekildiniz mi acaba eğer doktorunuz herşey normal sorun yok dediyse hormon kaynaklı da olabilir benimde adete 10 gün kala ağrım başlar yinede başka doktora görünebilirsiniz içiniz rahat etsin

Yumurtlama olmuş çoktan
O yüzden ağrıyor

Yumurtlama normalden erken oldu o zaman reglda mı erken olacak anlamına geliyor. Genelde 14-16 günmüş ya aralığı.
Yumurtlama akıntısından 14 gün sayın
Hadi gecikti diyelim havadan sudan olabilir yani erken de gelebilir ama ortalama 14 gün sonra gelir 1-2 gün oynasa da

Back
X