- 25 Temmuz 2024
- 238
- 97
- 18
- Konu Sahibi mimarimtirak
güzel haberlerinizi bekliyorumHenüz çıkmadı, biraz bekletmişlerdi geçen de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel haberlerinizi bekliyorumHenüz çıkmadı, biraz bekletmişlerdi geçen de![]()
İnşallahgüzel haberlerinizi bekliyorum![]()
13.19güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Aynı regl olacakmışsınız gibi oluyor. Bende de öyle oldu. Ek olarak da baş dönmesi ve koku hassasiyeti oldu. Siz bir iki gün yine sabahları deneyin testi, regl gününe kadar. Bu arada test markası neydi? Predictor ve laboquick güvenli testler
Hiç şaşırmadım
Gece onun tutunma çabalarıymış hissettim. Çok çok yeni inşallah minnacık sağlıkla gelirHiç şaşırmadımSağlıkla sürsün inşallah. Çok yeniymiş maşallah
![]()
İnşallahGece onun tutunma çabalarıymış hissettim. Çok çok yeni inşallah minnacık sağlıkla gelir![]()
Amin aminnn inşallahİnşallahGözünüz aydın olsun, dileyen herkese nasip olsun inşallah
![]()
ah çok sevindiiimmm çok mutlu oldum , sağlıkla tutunsun güzel artışlar görelim birlikte
İnşallah canım inşallah, ayy elim ayağım boşaldı. Çok yeni. Ne yapacağımı bilemedimah çok sevindiiimmm çok mutlu oldum , sağlıkla tutunsun güzel artışlar görelim birlikte![]()
biz de dün eşimle şimdi bişey var mı yok mu diye düşünüp güldük durduk ikimizinde çok yeniİnşallah canım inşallah, ayy elim ayağım boşaldı. Çok yeni. Ne yapacağımı bilemedim![]()
Ay hadi inşallah sanki bende dedim hamilesin die benimde Prodoctor testler gelecek bugünHenüz çıkmadı, biraz bekletmişlerdi geçen de![]()
darısı size inşallahAy hadi inşallah sanki bende dedim hamilesin die benimde Prodoctor testler gelecek bugün
Paylaşacağım hayırlısı isedarısı size inşallahsonucu paylaşın bizimle
![]()
doktor kontrolü ile mi verdiniz yoksa direkt acilden mi? doktor ile görüşecek misiniz ben yarın görüşeceğimİnşallah canım inşallah, ayy elim ayağım boşaldı. Çok yeni. Ne yapacağımı bilemedim![]()
Henüz söylemedim akşam bakalım ne yaşayacakbiz de dün eşimle şimdi bişey var mı yok mu diye düşünüp güldük durduk ikimizinde çok yenisakin olup 2 günde bir kan verip artışımıza bakacağız
![]()
Ayy teşekkür ederim, inşallahAy hadi inşallah sanki bende dedim hamilesin die benimde Prodoctor testler gelecek bugün
Regl 28 veya 29 belirsizAyy teşekkür ederim, inşallahne kadar kaldı reglinize. İnşallah siz de bir an önce güzel haberlere kavuşursunuz
![]()
Sonuç çıktımı durum neAyy teşekkür ederim, inşallahne kadar kaldı reglinize. İnşallah siz de bir an önce güzel haberlere kavuşursunuz
![]()
Direkt acilden verdim. Doktoruma da bilgi verdim şimdi ama kimyasal olabilir değer çok küçük dedi bakalımdoktor kontrolü ile mi verdiniz yoksa direkt acilden mi? doktor ile görüşecek misiniz ben yarın görüşeceğim