• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 3 gün kala

Aynı regl olacakmışsınız gibi oluyor. Bende de öyle oldu. Ek olarak da baş dönmesi ve koku hassasiyeti oldu. Siz bir iki gün yine sabahları deneyin testi, regl gününe kadar. Bu arada test markası neydi? Predictor ve laboquick güvenli testler

13.19 🥹

İnşallah canım inşallah, ayy elim ayağım boşaldı. Çok yeni. Ne yapacağımı bilemedim 🥹
biz de dün eşimle şimdi bişey var mı yok mu diye düşünüp güldük durduk ikimizinde çok yeni 🥹 sakin olup 2 günde bir kan verip artışımıza bakacağız 🙏

biz de dün eşimle şimdi bişey var mı yok mu diye düşünüp güldük durduk ikimizinde çok yeni 🥹 sakin olup 2 günde bir kan verip artışımıza bakacağız 🙏
Henüz söylemedim akşam bakalım ne yaşayacak 🥰 hep böyle güzel şaşkınlıklarımız olsun ❤️

doktor kontrolü ile mi verdiniz yoksa direkt acilden mi? doktor ile görüşecek misiniz ben yarın görüşeceğim
Direkt acilden verdim. Doktoruma da bilgi verdim şimdi ama kimyasal olabilir değer çok küçük dedi bakalım 🥲 iki gün sonra tekrar

Back
X