- 4 Haziran 2025
- 244
- 126
- 18
- 32
- Konu Sahibi mimarimtirak
Sonuç 13.19 çıktı ama doktorum değer çok küçük 2 gün sonra tekrarlayın kimyasal olabilir dediSonuç çıktımı durum ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç 13.19 çıktı ama doktorum değer çok küçük 2 gün sonra tekrarlayın kimyasal olabilir dediSonuç çıktımı durum ne
Direkt acilden verdim. Doktoruma da bilgi verdim şimdi ama kimyasal olabilir değer çok küçük dedi bakalımiki gün sonra tekrar
İnşallahgüzel düşünüyoruz ve sağlıklı bir artış görücezçok çok erken öğrendik sadece ama bebişimiz bizimle olacak
![]()
Doktorlar genelde öyle diyor ama 8 10 değerle bile artıyor regl geçtimi pekiSonuç 13.19 çıktı ama doktorum değer çok küçük 2 gün sonra tekrarlayın kimyasal olabilir dedi![]()
Hayır Regle 3 gün var daha, direkt kimyasal olabilir değer düşük Tokat etkisi oluşturduDoktorlar genelde öyle diyor ama 8 10 değerle bile artıyor regl geçtimi peki
Gönlünü ferah tut canı veren Allah daha günün bile geçmemiş pazartesi yeniden kan ver artacak inşallahHayır Regle 3 gün var daha, direkt kimyasal olabilir değer düşük Tokat etkisi oluşturdu![]()
İnşallah canım çok teşekkür ederim, güzel haberlerle sevinelim hep inşallahGönlünü ferah tut canı veren Allah daha günün bile geçmemiş pazartesi yeniden kan ver artacak inşallah
Aminnn bende valla yerimde duramıyorum ilk defa test kargosunda bu kadar heyecan yaptımİnşallah canım çok teşekkür ederim, güzel haberlerle sevinelim hep inşallah![]()
İnşallah inme inmez banaİnşallah canım çok teşekkür ederim, güzel haberlerle sevinelim hep inşallah![]()
İnşallah çok zor süreçler, belirtin var mıİnşallah inme inmez bana![]()
Var hafif ara ara kasık ağrısı beyaz az akıntı bel ağrısı dün gece ve sabahta göz kararması oldu baya bide göğüs hassasiyeti ve damarlarda belirginlik varİnşallah çok zor süreçler, belirtin var mı
Belirtilerin var baya, inşallah testte de güzel sonuçlar alırsınVar hafif ara ara kasık ağrısı beyaz az akıntı bel ağrısı dün gece ve sabahta göz kararması oldu baya bide göğüs hassasiyeti ve damarlarda belirginlik var
Kendim yaşamış gibi sevindim, maşallah tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah13.19şoktayım
Aminnn hepimizin olsun inşallahBelirtilerin var baya, inşallah testte de güzel sonuçlar alırsın![]()
Çokkk teşekkür ederim Allah razı olsunKendim yaşamış gibi sevindim, maşallah tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
doktorlar keseyi görene kadar temkinli yaklaşıyorlar, daha adet gününüz geçmediği için beta düşük çıkmış, günden güne artar gönlünüzü ferah tutun hayırlısıyla sağlıklı gebelik olacak inşallah
![]()
benim de belirtilerim böyleVar hafif ara ara kasık ağrısı beyaz az akıntı bel ağrısı dün gece ve sabahta göz kararması oldu baya bide göğüs hassasiyeti ve damarlarda belirginlik var
İnşallah bende hamileyim dir aminnnnnbenim de belirtilerim böyle![]()
inşallah sonucu bizimle de paylaşınnİnşallah bende hamileyim dir aminnnnn
Merhaba ben laboquick kaset test, prodoctor ve awox erken gebelik testi kullandım. her test yapacağım zaman üçüyle birlikte yaptımKızlar merhaba test yapan arkadaşların testlerinin markası ne acaba