- 4 Haziran 2025
- 244
- 126
- 18
- 32
- Konu Sahibi mimarimtirak
Kızlar reglime 3 gün var, gece çok kasık ve bel ağrım oldu. Sabah test yapınca bu şekilde çıktı. Sizce gebelik mi başka bir durum mu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben size daha önce de demiştim, siz hamilesinizEki Görüntüle 3621854
Kızlar reglime 3 gün var, gece çok kasık ve bel ağrım oldu. Sabah test yapınca bu şekilde çıktı. Sizce gebelik mi başka bir durum mu.
Ayy keşke ama çok sancım oldu, sizde de olmuş muydu. İmplatasyon sancısı belli belirsiz olurmuş diye okudum. Gece beni baya bir zorladı ağrılar 1 saat sürdü. Kötü bir durum olabilir mi diye endişe ettim.Ben size daha önce de demiştim, siz hamilesiniz![]()
Aynı regl olacakmışsınız gibi oluyor. Bende de öyle oldu. Ek olarak da baş dönmesi ve koku hassasiyeti oldu. Siz bir iki gün yine sabahları deneyin testi, regl gününe kadar. Bu arada test markası neydi? Predictor ve laboquick güvenli testlerAyy keşke ama çok sancım oldu, sizde de olmuş muydu. İmplatasyon sancısı belli belirsiz olurmuş diye okudum. Gece beni baya bir zorladı ağrılar 1 saat sürdü. Kötü bir durum olabilir mi diye endişe ettim.
Şimdi de belli belirsiz bir iğne batması gibi
Benim Regl dan daha sancılıydı. Ondan bir korkuyorum. Bıçak saplanır gibiydi. Ya da ben vücuduma çok odaklandığım için de olabilir. Prodoctor ama çok çok silik ve pembe tonluyduAynı regl olacakmışsınız gibi oluyor. Bende de öyle oldu. Ek olarak da baş dönmesi ve koku hassasiyeti oldu. Siz bir iki gün yine sabahları deneyin testi, regl gününe kadar. Bu arada test markası neydi? Predictor ve laboquick güvenli testler
7 gün kala verdiğimde 0.07 çıktı. Biraz üzüldüm. Bat 28. O günü en azından beklemek istiyorum. Sadece kimyasal ve dış gebelik gibi bir şey olabilir mi diye endişe ettim bu kadar sancı oluncaBenim de kasık ve bel ağrım var. özellikle sağ kasığımda bazen rahatsız edici bıçak saplanması gibi bi sancı oluyor. Regle sanırım daha 2 gün var düzensizim bilmiyorum. Dün beta 71 çıktı , dilerseniz kan tahlili verin
Sizin de hayırlı olsun, inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza minnağınızıBenim de kasık ve bel ağrım var. özellikle sağ kasığımda bazen rahatsız edici bıçak saplanması gibi bi sancı oluyor. Regle sanırım daha 2 gün var düzensizim bilmiyorum. Dün beta 71 çıktı , dilerseniz kan tahlili verin
7 gün bence çok erken. benim bat muhtemelen 26 temmuz. 21 temmuzda yaptığım idrar testleri negatif çıkmıştı. Dün silik çizgiyle pozitifi gördüm7 gün kala verdiğimde 0.07 çıktı. Biraz üzüldüm. Bat 28. O günü en azından beklemek istiyorum. Sadece kimyasal ve dış gebelik gibi bir şey olabilir mi diye endişe ettim bu kadar sancı olunca![]()
Çok silik çıkması daha yeni olduğunu gösteriyor, zaten 3 gün varmış regle. Büyük ihtimalle pozitifBenim Regl dan daha sancılıydı. Ondan bir korkuyorum. Bıçak saplanır gibiydi. Ya da ben vücuduma çok odaklandığım için de olabilir. Prodoctor ama çok çok silik ve pembe tonluydu
7 gün bence çok erken. benim bat muhtemelen 26 temmuz. 21 temmuzda yaptığım idrar testleri negatif çıkmıştı. Dün silik çizgiyle pozitifi gördüm![]()
Ayy ne güzel kızlar maşallahÇok silik çıkması daha yeni olduğunu gösteriyor, zaten 3 gün varmış regle. Büyük ihtimalle pozitifBenim testlerim en silik olan regle 2 gün kala, en koyusu da reglden 2 gün sonra. Ortadaki regl günü. Her gün iki katına çıkıyor beta çabucak yükseliyor. Böyle takip edin isterseniz. Ben regl günü kan vermiştim 581 çıkmıştı
benim bat ne zaman bilmiyorum dün test verdiğimde 71 çıktı. Daha reglime 2-3 gün var gibi mi düşünmeliyimÇok silik çıkması daha yeni olduğunu gösteriyor, zaten 3 gün varmış regle. Büyük ihtimalle pozitifBenim testlerim en silik olan regle 2 gün kala, en koyusu da reglden 2 gün sonra. Ortadaki regl günü. Her gün iki katına çıkıyor beta çabucak yükseliyor. Böyle takip edin isterseniz. Ben regl günü kan vermiştim 581 çıkmıştı
Canıımm inşallah, ben de yarın tekrar kan verip artışa bakacağımAyy ne güzel kızlar maşallahben de aranıza dahil olurum inşallah 2-3 güne benim de sebebim belli olur
bana da dua edin
İnşallah sağlıcakla birlikte alırız bebişleri![]()
Verdim şimdi sancı şüphelendirdi, bakalım hayırlısı inşallahCanıımm inşallah, ben de yarın tekrar kan verip artışa bakacağıminşallah güzel bir şekilde artış görürüm. Eğer verebiliyorsan kan verip netleştirebilirsin durumunu
![]()
özelde verdiyseniz 30-40dk da çıkar benim öyle olduVerdim şimdi sancı şüphelendirdi, bakalım hayırlısı inşallah![]()
1-1.30 saat dedi, sabırla bekleyişözelde verdiyseniz 30-40dk da çıkar benim öyle oldu
mutlaka bilgilendiirr1-1.30 saat dedi, sabırla bekleyiş![]()
Anlaştıkmutlaka bilgilendiirr![]()
Henüz çıkmadı, biraz bekletmişlerdi geçen desonucunuz çıktı mı![]()