Regle 5 günü kalanlar

mavilihayat00

💙
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
2.076
1.063
83
Selaaam, batı 30 temmuz olan kızçeler biliyorum erken ama yine de böyle bir konu açmak istedim. Psikolojik olabilir ama bende ara sıra kasık ağrısı, ince bel ağrısı var. Bugün adet olacakmışım gibi bir sancım oldu karnımda ve gögüslerimde hafif ağrı başladı. Akıntım ara ara olup duruyor. Bunlar adet belirtileri aynı zamanda biliyorum ama gebelik istediğim için meraktayım. Sizin belirtileriniz var mı ?

Canım benim de 14 gün gecikti 10 gün gecikme de kan negatif doktor geç yumurtlamıs olabilirsn dedi 1 hafta sonra gebelik testi yenile demişti 27 sinde yenilicem . Allah isteyen herkese nasip etsin

Canım benim de 14 gün gecikti 10 gün gecikme de kan negatif doktor geç yumurtlamıs olabilirsn dedi 1 hafta sonra gebelik testi yenile demişti 27 sinde yenilicem . Allah isteyen herkese nasip etsin
Geç yumurtladıysan geç döllenme olmuştur belki canım ondan negatif olabilir. Amin canım inşallah

Benim de 31 temmuz hadi bilemedin 1 Ağustos benim göğüsümde şişme ve hassaslıkkk var bide sol kasığımda bir ağrı mı diyim sızlama mı diyim ne diyim bilmiyorum bide çok ateş basıyor yA

Benim de 31 Temmuz bat.Göğüs hassasiyeti ayın 20 sinde başladı , ara ara olan kasık ağrısı var. Test yapsak yarın çıkar mı ? Aslında Çarşamba günü yapmayı düşünüyorum.

Merhabaaa Benimde bat 30 temmuz sabırsızlıkla bekliyorum şuan sendeki belirtilerin aynisi var her an adet olcakmisim gibi agri var, normalde sadece adet olcagim gun biraz agrir gecerdi. Midem bulaniyo hafiften, insallah psikolojik değildir

Mİde bulantısı psikolojik olabilir çünkü çok erken ama dediğin gibi benimde karın ve bel ağrım 1 gün önce veya aynı gün olurdu. Her ay aynı şey vala artık tuhaf hissediyorum. Bu ay yine kendimi dinliyorum ama sanki olmayacağını biliyor gibiyim negatif olacak diye geziyorum hiç dikkat falan etmiyorum

İnşallah negatif değildir. Bende çok merak ediyorum ve sabırsızım illa olsun diye kendimi sıkmıyorum ama acaba oldu mu diye merak içerisindeyim. Bi rahat bıraksak kendimizi olcak bişeyler ama

İnşallah negatif değildir. Bende çok merak ediyorum ve sabırsızım illa olsun diye kendimi sıkmıyorum ama acaba oldu mu diye merak içerisindeyim. Bi rahat bıraksak kendimizi olcak bişeyler ama
AYnen bende öyle illa olsun diye beklemiyorum şuan ama yumurtlama ile regl arası çok uzun meraktan çatlamamak için zor duruyorum. Biyerim ağrıyor yoksa oldu mu diyorum ağrı duruyor yok bu ay da negatif diyorum inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder

Aminn inşallah 3 senedir bekliyorum cok istiyodum, 2 aydır deniyoruz yeni belki ama bi ümit işte.. Ne zaman test yapcaz şimdi

Aminn inşallah 3 senedir bekliyorum cok istiyodum, 2 aydır deniyoruz yeni belki ama bi ümit işte.. Ne zaman test yapcaz şimdi
Bende yılbaşında denemelere başlamıştım sonra birkaç ay ara verdim 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Vala bilmiyorum ki gecikme olmadan yapmayayım diyorum sen ne düşünüyorsun

Bende yılbaşında denemelere başlamıştım sonra birkaç ay ara verdim 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Vala bilmiyorum ki gecikme olmadan yapmayayım diyorum sen ne düşünüyorsun
Bende 30 temmuzda sabah regl olmamış olursa sabahtan yapıyım diye düşündüm. 30unda yapmasam imkanı yok o gün çalışamam oldu mu olcak mı dıye Kaç gündür zor duruyorum kan vermemek için ama olmazsa üzülcem daha 4 gün bekleyemiyorum 1 ay daha nasıl dururum

Kız vallahi çatlayacaz diye korkuyorum bende öyle yaparım heralde. Senin yaş tam zamanları canım sabırlı ol ben 30 ü bitirdim

Merhaba ben klomen kullandım. Adetime 9 gün var ama 2 gündür aşırı şiddetli göğüs ağrım var kasık ve bel ağrım var. Adet belirtisini klomen hormon olduğu için mi arttırdı yoksa hamilelik belirtisimi anlamıyorm en son 18 inde denedik üstünden 7 gün geçti özellikle göğüs uçlarm ağırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…