- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Ya evet hatta bende o yüzden korkuyorum Ama regl ağrısı gibi ağrılar adete yakin arttı, bugün baya hissediyorum hatta adet oldum diye korkarak tuvalete gittim bugün ama şeffaf akıntı var adet yoktu, onun haricinde ateş basmasi hissetmiştim .Regl olacak gibi ağrılar oldu mu peki bende gögüs hassasiyeti ve regl olacak gibi sancı var. Birde ara sıra sırt ve bel ağrısı
Selaaam, batı 30 temmuz olan kızçeler biliyorum erken ama yine de böyle bir konu açmak istedim. Psikolojik olabilir ama bende ara sıra kasık ağrısı, ince bel ağrısı var. Bugün adet olacakmışım gibi bir sancım oldu karnımda ve gögüslerimde hafif ağrı başladı. Akıntım ara ara olup duruyor. Bunlar adet belirtileri aynı zamanda biliyorum ama gebelik istediğim için meraktayım. Sizin belirtileriniz var mı ?
Benim de 31 temmuz normalde gögüslerimde aşırı hassasiyet olur şişer dokunamazdim ama şuan halen goguslerimde bi belirti yok acaba bu gebelik belirtisi olabilir miSelaaam, batı 30 temmuz olan kızçeler biliyorum erken ama yine de böyle bir konu açmak istedim. Psikolojik olabilir ama bende ara sıra kasık ağrısı, ince bel ağrısı var. Bugün adet olacakmışım gibi bir sancım oldu karnımda ve gögüslerimde hafif ağrı başladı. Akıntım ara ara olup duruyor. Bunlar adet belirtileri aynı zamanda biliyorum ama gebelik istediğim için meraktayım. Sizin belirtileriniz var mı ?
Anladım canım. Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahYa evet hatta bende o yüzden korkuyorum Ama regl ağrısı gibi ağrılar adete yakin arttı, bugün baya hissediyorum hatta adet oldum diye korkarak tuvalete gittim bugün ama şeffaf akıntı var adet yoktu, onun haricinde ateş basmasi hissetmiştim .
Vala bende anlamadım ki benimde regl olmaya başladığımdan beri reglime 14-15 gün kala şiddetli gögüs ağrım olurdu regl olunca dururdu. Gebelik istediğimden beri gögüs ağrısı yaşamadım bian da yok oldu yumuşacıklardı ta ki bu aya kadar bu ay regle 1 hafta kala eskisi kadar olmasa da ağrı tekrar var. Yani bünyeye göre değişiyor galiba kimisi gögüs ağrım olmadı diyor kimisi aşırı ağrısı dokunamadım diyor.Benim de 31 temmuz normalde gögüslerimde aşırı hassasiyet olur şişer dokunamazdim ama şuan halen goguslerimde bi belirti yok acaba bu gebelik belirtisi olabilir mi
Negatif göreceğim diye test yapamıyorum artık korkuyorumBenim de 31 temmuz normalde gögüslerimde aşırı hassasiyet olur şişer dokunamazdim ama şuan halen goguslerimde bi belirti yok acaba bu gebelik belirtisi olabilir mi
İnşallah canımKızlar merhaba benim de bat 30 temmuz 13 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum benimde bir çok belirti var ama geçen ayda iğne vurulmuştum yine vardı ama kist olmuştu bu ay da ne olur bilmiyorum bu ayda gögüs hassasiyetim iğneden sonra başladı artarak devam ediyor birde sanki şişmiş gögüslerim ama bu adete yakın bazen oluyor bazen olmuyor mide bulantım var sürekli su içiyorum bulantıdan dolayı birde herkes sıcak basması demiş Bende ilk defa bu ay arada gelen bi üşüme var bakalım hep beraber bekliyoruz inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Selaaam, batı 30 temmuz olan kızçeler biliyorum erken ama yine de böyle bir konu açmak istedim. Psikolojik olabilir ama bende ara sıra kasık ağrısı, ince bel ağrısı var. Bugün adet olacakmışım gibi bir sancım oldu karnımda ve gögüslerimde hafif ağrı başladı. Akıntım ara ara olup duruyor. Bunlar adet belirtileri aynı zamanda biliyorum ama gebelik istediğim için meraktayım. Sizin belirtileriniz var mı ?
Benim de regle 5 gün var inşallah hamileyizdirKızlar merhaba benim de bat 30 temmuz 13 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum benimde bir çok belirti var ama geçen ayda iğne vurulmuştum yine vardı ama kist olmuştu bu ay da ne olur bilmiyorum bu ayda gögüs hassasiyetim iğneden sonra başladı artarak devam ediyor birde sanki şişmiş gögüslerim ama bu adete yakın bazen oluyor bazen olmuyor mide bulantım var sürekli su içiyorum bulantıdan dolayı birde herkes sıcak basması demiş Bende ilk defa bu ay arada gelen bi üşüme var bakalım hep beraber bekliyoruz inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Tebrikler canım pozitif görünüyor kan ver kesinleştirKızlar merhaba her ay 6 gün önceden olurum bu ay 2 gün gecikti ve aşırı bel kasık bacak ağrım var iki de bir lavaboya gidiyorum bir sey yok gebelik istiyoruz ama cok negatif sonuç gördüğüm icin endiseliyim test yaptım biri belirgin diğeri silik çizgi çıktı yardımcı olur musunuz benim gbi olup hamile olan var mii
Olumsuz sonuç görmekten korkuyorum stresten sıkıyorum kendimi diye düşünüyorum ama öyle bir ağrı ki bu kadar erken hissetmezdim regle iki gun kala ayaklarım ağrırdi simdi cok fazla agrim var kabızlık ve biraz sarımsı akıntı da napcam bilmiyorumTebrikler canım pozitif görünüyor kan ver kesinleştir
Kaç dakika da çıktı çizgi. Şimdi mi yaptım testiOlumsuz sonuç görmekten korkuyorum stresten sıkıyorum kendimi diye düşünüyorum ama öyle bir ağrı ki bu kadar erken hissetmezdim regle iki gun kala ayaklarım ağrırdi simdi cok fazla agrim var kabızlık ve biraz sarımsı akıntı da napcam bilmiyorum
Şimdi yapmadim sabah yaptım ama 10 15 dakika sonra çıktı biraz daha netti ama kayboluyor sankiKaç dakika da çıktı çizgi. Şimdi mi yaptım testi
Korkma canım bende öyleyim negatif görmekten çok korkuyorum ama sabırlı ol zamanı varır hayırlısını iste. Gecikmen var kabızlık var akıntı varmış bunlar gebelik belirtisi olabiliyor. Kan ver stres yapmaOlumsuz sonuç görmekten korkuyorum stresten sıkıyorum kendimi diye düşünüyorum ama öyle bir ağrı ki bu kadar erken hissetmezdim regle iki gun kala ayaklarım ağrırdi simdi cok fazla agrim var kabızlık ve biraz sarımsı akıntı da napcam bilmiyorum
O zaman sabah kalkınca testi tekrarla bakalım ilk 5 dakikayı dikkate alŞimdi yapmadim sabah yaptım ama 10 15 dakika sonra çıktı biraz daha netti ama kayboluyor sanki
İnşallahKorkma canım bende öyleyim negatif görmekten çok korkuyorum ama sabırlı ol zamanı varır hayırlısını iste. Gecikmen var kabızlık var akıntı varmış bunlar gebelik belirtisi olabiliyor. Kan ver stres yapma
Tamam teşekkür ederim yardımın içinO zaman sabah kalkınca testi tekrarla bakalım ilk 5 dakikayı dikkate al
Vala kuzu bende 3 4 aydır deniyorum negatif. Regle 3 gün kaldı ama yine umudum yok erken test yapmadım. 1 gün kala yapayım diyorum yani beklemedeyim bakalımİnşallahsen test yaptın mi yoksa biraz daha bekleyenlerden misin
Hayırlısı olur inşallahVala kuzu bende 3 4 aydır deniyorum negatif. Regle 3 gün kaldı ama yine umudum yok erken test yapmadım. 1 gün kala yapayım diyorum yani beklemedeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?