- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Allah tez zamanda sağlıkla versin inşallahKız vallahi çatlayacaz diye korkuyorumbende öyle yaparım heralde. Senin yaş tam zamanları canım sabırlı ol ben 30 ü bitirdim
Ben kullanmadım canım bilgim yok ama henüz çok erken daha. 7 günde daha bebek yerleşmemiştir bile 12.gün test yapabilirsiniz diyorlar.Merhaba ben klomen kullandım. Adetime 9 gün var ama 2 gündür aşırı şiddetli göğüs ağrım var kasık ve bel ağrım var. Adet belirtisini klomen hormon olduğu için mi arttırdı yoksa hamilelik belirtisimi anlamıyorm en son 18 inde denedik üstünden 7 gün geçti özellikle göğüs uçlarm ağırıyo
Amin canım inşallah haber et banadaAllah tez zamanda sağlıkla versin inşallah
Evet o yüzden test yapmıyorum ama aşırıda merak ediyorum. Aşırı derecede ağrılarım var sütyen giyince ağlayacak gibi oluyorum canımBen kullanmadım canım bilgim yok ama henüz çok erken daha. 7 günde daha bebek yerleşmemiştir bile 12.gün test yapabilirsiniz diyorlar.
Sende tam olarak ne belirtiler varBen kullanmadım canım bilgim yok ama henüz çok erken daha. 7 günde daha bebek yerleşmemiştir bile 12.gün test yapabilirsiniz diyorlar.
Tamam seninde güzel haberlerini bekliyorumAmin canım inşallah haber et banada
Ewet şu merak olayı gerçekten çok yoruyor insanı. İlaç etkisi olabilir mi acaba çünkü belirtiler genelde adet gecikmesi sonrası oluyor diyorlarEvet o yüzden test yapmıyorum ama aşırıda merak ediyorum. Aşırı derecede ağrılarım var sütyen giyince ağlayacak gibi oluyorum canım
Mutlaka yazarım canımTamam seninde güzel haberlerini bekliyorum
Bende ince bir bel ağrısı oluyor aralıklarla. Bazen sol bazen sağ kasığım ağrıyor batıyor. Gögüslerimde dolgunluk oluştu hafif ağrı var ve akıntı arada duruyor ama şuan devam ediyor. Bunların hepsi aynı zamanda regl belirtisi işte böyle olunca umutlansak mı umutlanmasak mı iyice kafa karışıyorSende tam olarak ne belirtiler var
Kesinlikle. İnşşş iyi haber alırsın bebişinide kucağına alırsın canımBende ince bir bel ağrısı oluyor aralıklarla. Bazen sol bazen sağ kasığım ağrıyor batıyor. Gögüslerimde dolgunluk oluştu hafif ağrı var ve akıntı arada duruyor ama şuan devam ediyor. Bunların hepsi aynı zamanda regl belirtisi işte böyle olunca umutlansak mı umutlanmasak mı iyice kafa karışıyor
Amin canım teşekkür ederim. Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı haberler versin inşallah. Mutlaka yazarım sende haber etKesinlikle. İnşşş iyi haber alırsın bebişinide kucağına alırsın canımtest yapınca haber ver bizede
Selam canim benimde bat 30 temmuz.. ayni belirtiler bendede var, ve bu sabah test yaptim bekleyemedimSelaaam, batı 30 temmuz olan kızçeler biliyorum erken ama yine de böyle bir konu açmak istedim. Psikolojik olabilir ama bende ara sıra kasık ağrısı, ince bel ağrısı var. Bugün adet olacakmışım gibi bir sancım oldu karnımda ve gögüslerimde hafif ağrı başladı. Akıntım ara ara olup duruyor. Bunlar adet belirtileri aynı zamanda biliyorum ama gebelik istediğim için meraktayım. Sizin belirtileriniz var mı ?
Amin canımSelam canim benimde bat 30 temmuz.. ayni belirtiler bendede var, ve bu sabah test yaptim bekleyemedim.. ama negatif cikti malesef.. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Vala saydıkların bende de var ama artık Belirtilere de inanmaz oldum. Daha önceki aylarda belirtiler yanılttı psikolojik olmasından korkuyorumOfff bende bayaaa meraktayım 30 Temmuz benimde yumurtlamadan bir hafta sonra falan agrilarim başladı özellikle kasık ve belim sırtıma bir şey batıyor gibi ve uyumak istiyorum sürekli yemek yedikten sonra bir yorgunluk çöküyor sofrayı olduğu gibi bırakıp yatıp uzanıyorum biraz çünkü içim bi garip oluyor bi alev basıyo anlamıyorum akıntım bi çok yoğun oluyor bi geciyor kendimi çok dinlemek istemiyorumumutlanmakta istemiyorum ama kendime engel olamıyorum insallah gebeyizdir kızlar ya
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar size umut vermek gibi olacak ama ben gebeliğimi adetim gecikmeden testle öğrendim ve göğüs hassasiyeti çoktu aşırı derece de sıcak basma vardı aşırı derece de karın ağrısı vardı farklı bir agriydi ama hiç inanmamıştım gebe olduğuma çünkü çok negatif gördüm. En son bunları yaşadım adet gunumden 1 gün önce idrarda pozitif gördüm adet günümde testim 54 çıktı insaAllah en güzel sonuçlar sizin olsun
Güzel dileklerin için çok sagol canım benimKızlar size umut vermek gibi olacak ama ben gebeliğimi adetim gecikmeden testle öğrendim ve göğüs hassasiyeti çoktu aşırı derece de sıcak basma vardı aşırı derece de karın ağrısı vardı farklı bir agriydi ama hiç inanmamıştım gebe olduğuma çünkü çok negatif gördüm. En son bunları yaşadım adet gunumden 1 gün önce idrarda pozitif gördüm adet günümde testim 54 çıktı insaAllah en güzel sonuçlar sizin olsun
Regl olacak gibi ağrılar oldu mu peki bende gögüs hassasiyeti ve regl olacak gibi sancı var. Birde ara sıra sırt ve bel ağrısıKızlar bence acele etmeyin, benim bat27 temmuz, 22 temmuzda pozitifi gördüm ama şuan bu günleri beklemek daha zor adet tarihim geçsin diye bekliyorum, her kasik ağrısı da adet mi olacağım diye korkuyorum, ben hiç ummadan yeni test almıştım bi tane yapayım dedim testi öylesine yaptim , şimdi diyorum acele etmisim, en azından bat a kadar bekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?