• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle en fazla kaç gün kala belirti yaşadınız

11 yıldır pcos hastasıyım. Çok çektim bu hastalıktan.
12 kilo verdim, hayıt macunu kullandım en son doktor dediki pcos azalmış , başlangıç gibi duruyor dedi.kilonun çok etkilediğini düşünüyorum
Çok geçmiş olsun

Ben adet günününden önce çokbelirtisi olanlara inanmıyorum ve açıkçası abarttıklarını düşünüyorum.Düşük hormon seviyesinde o kadar ağrı sızı ,mide bulantısı ,yok bacak ağrısı bel ağrısı vs. gibi çok bariz belirtiler olmaz. tamamen kendini dinlemekle alakalı ,sürekli kendini yoklarsan mutlaka bi belirti bulursun zaten. Asıl belirtileri Adete yakın ve gecikme olduğunda yaşarsınız normal adet belirtileri gibi oluyor göğüs hassasiyetinin çok olması bnm tek belirtimdi başka belirtim yoktu ya da ben farketmedim.Adetinize10 gün varsa yumurtlama gününüz olabilir belirtileriniz onu gösteriyor.
Ben de 1 buçuk senedir deniyorum. 1 defa yazda gebe kaldım maalesef 9 cu haftamda düşükle sonuçlandı. Benim belirtilerim sadece adet ağrısıydı. Bat 27 ağustosdu. 23-25 silik çizgi çıktı. 26 kan vermeden önce evde emin olmak için bi daha da kaset yaptım sonuç pozitif çıktı
Kaseti yaptıktan 5-10 dk sonra sağ yumurtalığımda öyle bir ağrı batma sancı oldu ki bükülüp kaldım anlayacağınız. Ama bel ağrısı 2-3 gün sonra başladı. Aşırı bel ağrısı vardı. Mide bulantısı 5 haftamda oldu. Göğüs ucu hassasiyeti 5-6 haftamda oldu. Bacak ağrısı falan yoktu

Ben adet günününden önce çokbelirtisi olanlara inanmıyorum ve açıkçası abarttıklarını düşünüyorum.Düşük hormon seviyesinde o kadar ağrı sızı ,mide bulantısı ,yok bacak ağrısı bel ağrısı vs. gibi çok bariz belirtiler olmaz. tamamen kendini dinlemekle alakalı ,sürekli kendini yoklarsan mutlaka bi belirti bulursun zaten. Asıl belirtileri Adete yakın ve gecikme olduğunda yaşarsınız normal adet belirtileri gibi oluyor göğüs hassasiyetinin çok olması bnm tek belirtimdi başka belirtim yoktu ya da ben farketmedim.Adetinize10 gün varsa yumurtlama gününüz olabilir belirtileriniz onu gösteriyor.
Yumurtlama gününüzü nasıl takip ediyorsunuz ? Benim de adetim 5 gün gecikti koyu kahve akıntım var şu an göğüs hassasiyeti nasıl olur bilmiyorum ama göğüs başlarım yuvarlak kısmı büyük ve şiş. Devamlı mide yanması yaşıyorum. İdrar da negatif çıkıyor ama daha kan testi yaptırmadım. Psikolojik mi değil mi onu da anlamadım

Ben geçen ay 9 şubatta hamile olduğumu öğrendim maalesef düşük yaptım ama reglime 10 gün varken göğüs ağrısı ve kasıkta regl sancısına benzer ağrılarım oldu zaten ordan anlamıştım birde diş etlerim çok hassaslaşmıştı. Sanırım Bi 10 veya 7 gün kala falan başlıyor belirtiler. Ayrıca belirti olmaz denmiş ama inanın kişiden kişiye değişiyor herkesin belirtisi farklı. Benim görümcem direkt afedersiniz kusmaya başlamıştı bizde dalga geçmiştik olmaz diye ama hamile çıktı başka bir arkadaşım hiç belirti görmedi bende kasık ağrısına saçmalama demiştim ama o ay hamile olduğumu öğrendim. Yani vücudunuzu dinlemek bence Bi noktada iyi çünkü farkı anlıyorsunuz. Umarım gönlünüzden geçen olur 🤍

Back
X