Kan verin emin olun böyle kafanız karışmaya devam eder.
Kan verin emin olun böyle kafanız karışmaya devam eder.
Yarın öyle yapicam InsallahKan verin emin olun böyle kafanız karışmaya devam eder.
Amin inşallahBu durumu yaşayan milyonlarca kadın var
Belirti olması illa hamile olmak anlamına gelmiyor maalesef
Allah hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah
10 gün geciktiği halde kanda bile negatif çıktı benim.. Geç döllenme olmuş.
Yok valla zor geçmedi. Hamile olduğumu düşünmemiştim. Çok düzenli değildi reglim ona yormuştum. Devamlı regl ağrısı olup da kanama başlamayınca doktora gittim, test negatif çıktı, adet söktürücü verdi. 1 hafta onu kullandım baktım yine başlamıyor kanama.. Tekrar doktora gittim ve kan testi pozitif çıktıAy o 10 gün ne zor geçmiştir. Biz 3-4 günde kafayi yiyoruzmucize gibi olmus
Yok valla zor geçmedi. Hamile olduğumu düşünmemiştim. Çok düzenli değildi reglim ona yormuştum. Devamlı regl ağrısı olup da kanama başlamayınca doktora gittim, test negatif çıktı, adet söktürücü verdi. 1 hafta onu kullandım baktım yine başlamıyor kanama.. Tekrar doktora gittim ve kan testi pozitif çıktı
Amin, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.Allah sağlıklı yaşam versin cocuguna
Merhaba .baya zaman geçmiş ama belki dönüş yaparsanız diye yazmak istedm Lafı uzatmadan konuya gireyim.4 aylıkevliym son adetim 13-18 şubat o tarihten nisana kadar ovülasyon testi kullandım ve yumurtlama olmadı(pcos var) haliylede adet olmadım taki 61.günüme yani 13 nisana kadar. 13 nisanda pik olarak yumurtlama 14 nisanda da çatlama gördüm. Tabi o günler değerlendirildi itinayla. Bende 16 Nisandan bu yana kasık ve bel ağrısı ve aşırı sıvı kıvamlı akıntı başladı. Hergün hergün istisnasız ağrı akıntı gaz sancıları midede gurultular kazınmalar. Neyse işte yumurtlamanın 8.gününde beta hcg 1.54 cıktı dedm tamam daha erken zaten varsada cıkmamıştr. Tabi ara ara evde gebelik testi yapıyorum negatif. Yumurtlamadan 14 gün gecmesi ve idrar testlerinin negatif olması sebebiyle Pazartesi günü adet olrm diyordum oda olmadı. 16.günde test yaptm yine negatifti. Bugun yumurtlama üzerinden 18 gün geçti ve hala normal idrar testi hala negatif ama bende belirtiler bel agrısı akıntı mide sıkıntıları olark devam ediyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum10 gün geciktiği halde kanda bile negatif çıktı benim.. Geç döllenme olmuş.
Gec oldu belki ama yumurtlama olarak hesaplayamadim ama ben adetim 4 gun gecince test yaptim negatif cikti 6 gun gecincede insanlarin ısrarı uzerine yaptim.ve pozitifi gordum ama baya silikti ertesi gun yine test yaptim.ve daha cok belirmisti hastaneye gitti ve hamile oldugumu ogrendimMerhaba .baya zaman geçmiş ama belki dönüş yaparsanız diye yazmak istedm Lafı uzatmadan konuya gireyim.4 aylıkevliym son adetim 13-18 şubat o tarihten nisana kadar ovülasyon testi kullandım ve yumurtlama olmadı(pcos var) haliylede adet olmadım taki 61.günüme yani 13 nisana kadar. 13 nisanda pik olarak yumurtlama 14 nisanda da çatlama gördüm. Tabi o günler değerlendirildi itinayla. Bende 16 Nisandan bu yana kasık ve bel ağrısı ve aşırı sıvı kıvamlı akıntı başladı. Hergün hergün istisnasız ağrı akıntı gaz sancıları midede gurultular kazınmalar. Neyse işte yumurtlamanın 8.gününde beta hcg 1.54 cıktı dedm tamam daha erken zaten varsada cıkmamıştr. Tabi ara ara evde gebelik testi yapıyorum negatif. Yumurtlamadan 14 gün gecmesi ve idrar testlerinin negatif olması sebebiyle Pazartesi günü adet olrm diyordum oda olmadı. 16.günde test yaptm yine negatifti. Bugun yumurtlama üzerinden 18 gün geçti ve hala normal idrar testi hala negatif ama bende belirtiler bel agrısı akıntı mide sıkıntıları olark devam ediyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum
Anladm tuhaf bi şeklde ben yumurtlama üzerinden 28 gün geçmesine ragmen adet olmadım söktürücü kullanıyorumGec oldu belki ama yumurtlama olarak hesaplayamadim ama ben adetim 4 gun gecince test yaptim negatif cikti 6 gun gecincede insanlarin ısrarı uzerine yaptim.ve pozitifi gordum ama baya silikti ertesi gun yine test yaptim.ve daha cok belirmisti hastaneye gitti ve hamile oldugumu ogrendim
Üstünden baya da zaman geçmiş ama hamilemiynişsniz acaba2 haftadır geçmeyen bel ağrısı ve aynı zamanlarda başlayan kasık ağrısı da var. Ağrı regl olacakmış gibi ama bel ağrısı kadar yoğun degil. Göğüslerde bazen yürürken bile hissedilen ağrı ya da hassaslik durumu var. Baktığımda yeşil damarlar oluyor bazen net ve kalin. Bazen kayboluyor. Regli 2-3 gün geçti. Ama idrar negatif. Bu tarz bir durumla karşılaşan var mı?
Yani toplamda adet gecikmesinin 17. Gününde mi öğrendin gebe olduğunuYok valla zor geçmedi. Hamile olduğumu düşünmemiştim. Çok düzenli değildi reglim ona yormuştum. Devamlı regl ağrısı olup da kanama başlamayınca doktora gittim, test negatif çıktı, adet söktürücü verdi. 1 hafta onu kullandım baktım yine başlamıyor kanama.. Tekrar doktora gittim ve kan testi pozitif çıktı
Evet ortalama öyle bir şey.. Son adet tarihim 12 temmuzdu ama ultrason verilerine göre 1 ağustos olarak değiştirmişti doktor.. Yani arada 20 gün kadar fark var.Yani toplamda adet gecikmesinin 17. Gününde mi öğrendin gebe olduğunu
Baya geç olmuş ya şuan ben de aşağı yukarı o durumdayım da o yüzden merak ettim. Haftabaşi gecikmemin 14. Gününde kan testi yaptircam, idrar testleri negatif çıkıyorEvet ortalama öyle bir şey.. Son adet tarihim 12 temmuzdu ama ultrason verilerine göre 1 ağustos olarak değiştirmişti doktor.. Yani arada 20 gün kadar fark var.
Bnmde bugn adet olmam gerekirdi olmadm sadece kasık ağrm car idrarda böyle varla yok arası cıktı kan testi versm mi acabaBaya geç olmuş ya şuan ben de aşağı yukarı o durumdayım da o yüzden merak ettim. Haftabaşi gecikmemin 14. Gününde kan testi yaptircam, idrar testleri negatif çıkıyor
Benim de negatifti idrar testleri ama kan testi de negatifti gecikmenin başlarında.. Sonradan nasıl oldu muammaBaya geç olmuş ya şuan ben de aşağı yukarı o durumdayım da o yüzden merak ettim. Haftabaşi gecikmemin 14. Gününde kan testi yaptircam, idrar testleri negatif çıkıyor
İdrarda silik çıktıysa kanda da çıkarBnmde bugn adet olmam gerekirdi olmadm sadece kasık ağrm car idrarda böyle varla yok arası cıktı kan testi versm mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?