Regli günü geciktiği halde idrar testinde negatif çikan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jayus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de negatifti idrar testleri ama kan testi de negatifti gecikmenin başlarında.. Sonradan nasıl oldu muamma
Evet evet gecikmenin 2. Gününde idrar da kan da negatifti.
Bugün gecikmenin 9. Günü, sürekli adet olacak gibi hissediyorum ama gelen giden yok

Evet evet gecikmenin 2. Gününde idrar da kan da negatifti.
Bugün gecikmenin 9. Günü, sürekli adet olacak gibi hissediyorum ama gelen giden yok
Benim de öyleydi, hep adet ağrısı gibi ha oldum ha olacağım. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda

Merhaba arkadasim cevap verirsen xok mutlu olurum bende ayni durumdayım bu ay klomen ve letu kullandım ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama catlama vs daha sonra üzerinden 15 gun gecti hala adet yok ama idrar da negatif siz adet oldunuz mu yoksa hamilemiymisiniz ?

Merhaba arkadasim cevap verirsen xok mutlu olurum bende ayni durumdayım bu ay klomen ve letu kullandım ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama catlama vs daha sonra üzerinden 15 gun gecti hala adet yok ama idrar da negatif siz adet oldunuz mu yoksa hamilemiymisiniz ?

Adet gecikmeniz ne kadarken ögrendiniz?

İns dger yorum yapan arkadasn dedgi gbi olmştur Ama bnde gecktfmde evde test yaptm cıkmadı hala iki gün gecti bu sefer kan verdm tahatladm yaa kan verip Testin sonucu iki saate cıkcak o gelmedn bn hasta oldm

Ama siz yumurtladiginiz tarihi bilmediğiniz için gec dollenme diyorsunuz dimi

İns dger yorum yapan arkadasn dedgi gbi olmştur Ama bnde gecktfmde evde test yaptm cıkmadı hala iki gün gecti bu sefer kan verdm tahatladm yaa kan verip Testin sonucu iki saate cıkcak o gelmedn bn hasta oldm
Anladim insAllah bir daha ki sefere olur ovulasyon takibi yapmismiydiniz testlerle

Daha neler neler yapmştm nasp değilmş bu defa nasibimizi tüp bebekte denyrz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…