- 27 Kasım 2017
- 1.887
- 2.901
- 133
- 33
Anldm yarn sabh km verym o zamnİdrarda silik çıktıysa kanda da çıkar
Evet evet gecikmenin 2. Gününde idrar da kan da negatifti.Benim de negatifti idrar testleri ama kan testi de negatifti gecikmenin başlarında.. Sonradan nasıl oldu muamma
Benim de öyleydi, hep adet ağrısı gibi ha oldum ha olacağım. İnşallah hayırlısı olur hakkınızdaEvet evet gecikmenin 2. Gününde idrar da kan da negatifti.
Bugün gecikmenin 9. Günü, sürekli adet olacak gibi hissediyorum ama gelen giden yok
Teşekkür ederimBenim de öyleydi, hep adet ağrısı gibi ha oldum ha olacağım. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda
Değilmişim o ay. Mayıs ayında düşük yaptım göğüs hassasiyeti aynı şekildeydi amaÜstünden baya da zaman geçmiş ama hamilemiynişsniz acaba
Anladm gecmş olsnDeğilmişim o ay. Mayıs ayında düşük yaptım göğüs hassasiyeti aynı şekildeydi ama
10 gün geciktiği halde kanda bile negatif çıktı benim.. Geç döllenme olmuş.
Adet gecikmeniz ne kadarken ögrendiniz?Yok valla zor geçmedi. Hamile olduğumu düşünmemiştim. Çok düzenli değildi reglim ona yormuştum. Devamlı regl ağrısı olup da kanama başlamayınca doktora gittim, test negatif çıktı, adet söktürücü verdi. 1 hafta onu kullandım baktım yine başlamıyor kanama.. Tekrar doktora gittim ve kan testi pozitif çıktı
İns dger yorum yapan arkadasn dedgi gbi olmşturMerhaba arkadasim cevap verirsen xok mutlu olurum bende ayni durumdayım bu ay klomen ve letu kullandım ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama catlama vs daha sonra üzerinden 15 gun gecti hala adet yok ama idrar da negatif siz adet oldunuz mu yoksa hamilemiymisiniz ?
Anladim insAllah bir daha ki sefere olurİns dger yorum yapan arkadasn dedgi gbi olmşturAma bnde gecktfmde evde test yaptm cıkmadı hala iki gün gecti bu sefer kan verdm tahatladm yaa kan verip Testin sonucu iki saate cıkcak o gelmedn bn hasta oldm
Ne sıkıntınız var acaba ben pcosljyum ayni zamanda da tek tüpluyümDaha neler neler yapmştm nasp değilmş bu defa nasibimizi tüp bebekte denyrz ins
Bu yolda emek uğras veren herkesn insallahAllah şifalar versin inşallah tutar insAllah hayirli evlatlarınız olur
AminnBu yolda emek uğras veren herkesn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?