Reglım 15 20 gün sürüyor yaşayan var mı

sahmaran_02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
10
0
1
21
Merhaba hanımlar şuan tam 20. Günüm ve regl az da olsa devam ediyor bi kesiliypr bir başlıyor daha önce doktora gittim defalarca ama hiç bir sorun olmadığını söylüyorlar fazlasıyla hayatımı etkiliyor sizce ne yapmalıyım aranızda bu durumu yaşayan var mı devamlı böyle çünkü bilgilerinizi bekliyorum

Bir arkadaşımın 15 gün falan sürüyordu doğum kontrol hapı vermişti Dr bu yüzden ona da. Bütün regl dönemleri aynı mı?

Bu gün farklı bir doktora gittim polikistik over sendromu olduğunu söyledi 2 ay yasmin ve folikasit kullan dedi bakalım sonuç ne olacak 😞

Merhaba hanımlar şuan tam 20. Günüm ve regl az da olsa devam ediyor bi kesiliypr bir başlıyor daha önce doktora gittim defalarca ama hiç bir sorun olmadığını söylüyorlar fazlasıyla hayatımı etkiliyor sizce ne yapmalıyım aranızda bu durumu yaşayan var mı devamlı böyle çünkü bilgilerinizi bekliyorum
Benim arkadaşımda da oluyo böyle kıza doğum kontrol verceklerdi kabul etmedi kızı ne hale getirmiş ilaçlar detaylı bakmak gerekiyor böbreklere ve tiroidlere de baktır bir istersen enfeksiyon da olabilir

benim de arkadaşım yaşıyor doğum kontrol hapı kullanıyor. rahminde kistten falan şüphelenmişlerdi

Benim arkadaşımda da oluyo böyle kıza doğum kontrol verceklerdi kabul etmedi kızı ne hale getirmiş ilaçlar detaylı bakmak gerekiyor böbreklere ve tiroidlere de baktır bir istersen enfeksiyon da olabilir
Bana polikistik over sendromu dendi doğum kontrol + folikasit verdi kullanacağım ben

DK hapının faydasından çok zararını gördüm açıkçası. doktor değiştirdim 1 senedir bu şekilde ilerliyorum çok daha memnunum :KK52:
Doğum kontrol hapları her marka mı zarar veriyor yoksa belirli markalar mı ben hamile kalmakta istiyorum bunun için hormon düzelsin diye mecbur kullanmam gerektiğini söyledim bilgi verir misiniz hepsi aynı mı

Hakkinda hayirlisi eger cocuk düsünüyosan önermem ama dogum kontrol hapi. Bende de oko var ama böyle uzun kanamalar yok
2 ay kullan dedi 2 aydan sonra tekrar kontrole gel dedi çok kararsızım uzun zamandır yaşadığım için bu durumu kullanmasam yine aynı olur diye çok korkuyorum bilmiyorum 😞

Back
X