Reglim 2 gün gecikti ama adet olacakmış gibi sancı çekiyorum

ruyalaralemindenbircicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
321
54
98
Kızlar adetim 2 gün gecikti yumurtlama döneminden bir gün önce birlikte olduk ama sonrasında değerlendiremedik şimdi adet olacak gibi sancım var dün de adet başlangıcı nda ki gibi sarımsı akıntı geldi hatta tamam adet oluyorum dedim ama olmadım sabah test yaptım ama saçma sapan çıktı test hatalı mı ki bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_2380.webp
    IMG_2380.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 239
  • IMG_2379.webp
    IMG_2379.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 229
Kızlar adetim 2 gün gecikti yumurtlama döneminden bir gün önce birlikte olduk ama sonrasında değerlendiremedik şimdi adet olacak gibi sancım var dün de adet başlangıcı nda ki gibi sarımsı akıntı geldi hatta tamam adet oluyorum dedim ama olmadım sabah test yaptım ama saçma sapan çıktı test hatalı mı ki bakar mısınız
Test hatalı canım

Test bozuk bence. Belki gecikmissindir belki gec dollenmedir. En iyisi bir hafta gelmezse kan vermen, gonlunce olsun🌸

Test bozuk bence. Belki gecikmissindir belki gec dollenmedir. En iyisi bir hafta gelmezse kan vermen, gonlunce olsun🌸
1 buçuk yıldır deniyoruz öyle çok takip yapmıyoruz ama bu ay değişik akıntılarım ve gecikmem olunca heveslenmiştim ama bayağı sancım var sanırım yine yok 🥲🥹🥹 teşekkür ederim

Olabilir de test hatali sonucta negatif degil, regl olana kadar umut var🌸
dünkü akıntıyı görünce çok üzüldüm aslında tam böyle sarı gibi kahverengiye dönük ama çok değil kesin adet oluyorum dedim devamı gelmedi sonra umutlandım test yaptım bozuk çıktı en azından negatif gösterseydi umutlanmazdım 🥹

Aynı şeyleri yaşıyorum yumurtlamadan sonra 15.gün ve hala regl olmadım

dünkü akıntıyı görünce çok üzüldüm aslında tam böyle sarı gibi kahverengiye dönük ama çok değil kesin adet oluyorum dedim devamı gelmedi sonra umutlandım test yaptım bozuk çıktı en azından negatif gösterseydi umutlanmazdım 🥹
Gebelik belirtisi de akıntı olabilir kasinma yanma vs yoksa enfeksiyon degildir.
Ornegin benim yumurtlama doneminde ic camasirima bayagi buyuk yumurta aki gibi akıntı geldi. İlk kez yumurtlama akıntısı gordum. Bazen pecetede sari duruyor seffas beyazimsi akintilar

Gebelik belirtisi de akıntı olabilir kasinma yanma vs yoksa enfeksiyon degildir.
Ornegin benim yumurtlama doneminde ic camasirima bayagi buyuk yumurta aki gibi akıntı geldi. İlk kez yumurtlama akıntısı gordum. Bazen pecetede sari duruyor seffas beyazimsi akintilar
ya aslında enfeksiyonda olabilir hafif yanma var ama yine de gebelik oluşabilir değil mi

ya aslında enfeksiyonda olabilir hafif yanma var ama yine de gebelik oluşabilir değil mi
Enfeksiyon varsa gebelik olusurmu bilmiyorum ama gebelikte enfeksiyon oluyor.
Bir kadin doguma git istersen garanti olsun en azindan bebek yoksa bile bir dahaki ay yumurtlamadan önce tedavisini olursun

Enfeksiyon varsa gebelik olusurmu bilmiyorum ama gebelikte enfeksiyon oluyor.
Bir kadin doguma git istersen garanti olsun en azindan bebek yoksa bile bir dahaki ay yumurtlamadan önce tedavisini olursun
bu yanma 3 4 gün önce başladı aslında yumurtlamadan bayağı sonra çünkü yumurtlama akıntısı ve ertesi günde yoğun bir akıntı geldi o zamanlar enfeksiyon yoktu eminim bi kaç gün daha bekliyim olmazsam gidicem

ya aslında benim korkum ben apandisit ameliyatı oldum 2 yıl önce evlendik evleneli de sırf korkuma denedim ya olmazsa diye çünkü ameliyat tüpleri etklieyebiliyormus o yüzden sımdı de umudum yokta öyle deneme işte 😂🤭

Back
X