- 13 Ocak 2020
- 45.895
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.818
- 598
- 33
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Evet yaşadığınız hiç hoş olmamış . Özel günlerde bizlerin sık sık kontrollü olması gerekiyo. Ancak es kaza olan olmuş ama bence rezillik bi durum değil. Gayet insani bi durum aslında. Toplum olarak bu regleselesini normalleştirmek lazım. Kötü olan otobüste koltuğa bulaşmıştır tekrar oturan kişi için hoş olmaz.
Olabilir hepimizin başına gelebiliyor benım lisede başıma geldı apar topar eve gitmiştimO kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
Seni cok iyi anliyorum. Ortaokulda sinifta ilk regl olan kiz bendim. Ve oldugumda mutlaka etegime geciyordu. Sık degismeme ragmen... Uzun suruyordu 10 gunden fazla ve kisa surede tekrar oluyordum. Surekli etek yika, kurutmaya calis. Okulda ay ciktimi, cikacakmi, biri gördü mü vs. Hele gecerse temizlemeye ugras daha neler neler.. yedek etekte yok, alsak ya halbuki yanima koysam oyle bir durumda degissem demekki imkan yok. Cok psikolojim bozulmuştu. En sonunda bir regl yaklasik 20 gun surunce annem aldi kendi druna goturdu. Yumurtaliklar gelişmediği icin boyle olmuş. İlac kullandim. 1 haftaya düştü. Fazla gelmesi devam etti istemeyerek bebek bezi kullandim ama en azindan korku yasamadim daha sonra. Sizde bundan boyle daha buyuk pede gecin, sık degisim yapin. O günlerinizde daha koyu renkler ve yaninizda hirka tasiyin. Artik olan olmuş gecmis bitmisO kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
Tanıdık biri görmemiş. Boşverin. Bizim okul kantininde arkadaşın başına geldi. Birşey olmaz. Gül geç.O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
Sanki içime doğmuş gibi koltuğa yan oturmuştum tek baldırımın üstüne inşallah geçmemiştir ama sanki inerken herkes bana bakiyo gibi hissetmist bundanmiş demek kiEvet yaşadığınız hiç hoş olmamış . Özel günlerde bizlerin sık sık kontrollü olması gerekiyo. Ancak es kaza olan olmuş ama bence rezillik bi durum değil. Gayet insani bi durum aslında. Toplum olarak bu regleselesini normalleştirmek lazım. Kötü olan otobüste koltuğa bulaşmıştır tekrar oturan kişi için hoş olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?