Reglim pantolonuma geçmiş ve fark etmeden yaymışım rezil oldum

Esas bu yorumunuz hoş olmamış bence, evet doğruları söylüyorsunuz ama yanlış zamanda :) konu sahibinin anksiyetesi var, şu anda doğruları değil duymak istediklerini söylemek gerekiyor, rahatlaması lazım çünkü. Bu tip şeyler bu insanları çok fazla etkiliyor.Yakın çevremde anksiyetesi olan biri var o yüzden söylüyorum bunu.

Bayramda ellerini mi öpeceksiniz, boşverin nerde göreceksiniz bir daha
Hem insanlık hali, olabilir böyle şeyler.Herkesin başına gelebilir.
Size gülmemişlerdir,, gülünecek birşey değil çünkü, ya üzülmüşler ya da görmemişlerdir.

Olabilir hepimizin başına gelebiliyor benım lisede başıma geldı apar topar eve gitmiştim. İnsan ilk başta çok utanıyor olaydan çıkamıyor senı çok iyi anlıyorum. Ama herkesin dediği gibi o insanları bir daha görmeyeceksın aman boşver. Herkes kendine baksın

Otobüsten inip ıslak mendille nasıl sildiniz yolda ben ona şaşırdım Asıl bu dikkat çekmiştir direkt yolunuza devam edeydiniz keşke.

Amaaan sallayın gitsin çoğu insanın başına gelen bir olay. Gördülerse de dünyanın sonu değil sonuçta bir daha görmeyeceğiniz insanlar. Maskeniz yok muydu tanınmazsın da zaten bi daha görseler bile

sildiyseniz oturduğunuz yere bulaşmamıştır sadece pantolonunuza yayılmış, isminizi bilmiyorlar ve gören olmuşsa dahi bundan bir kere bahsedecek ve kendi de unutup gidecek siz şuan hatırlıyorsunuz gören kişi unuttu bile

lisedeyken mütamadiyen basima gelirdi , erkek arkadaslarim fark ederdi , kiz arkadaslarim fark ederdi , hatta resim ögretmenim bile fark etmisti düsünebiliyormusun ? o kadar cok basima geldi yani yanimda erkek arkadasim otururdu bayilirdim cocuga bir kac kereden sonra bana yarali ceylanim demeye baslamisti galiba sinifimda ceketini , süveterini giymedigm erkek kalmamisti o yüzden AMAAANNNN BOSVEEEERRR

Seni cok iyi anliyorum. Ortaokulda sinifta ilk regl olan kiz bendim. Ve oldugumda mutlaka etegime geciyordu. Sık degismeme ragmen... Uzun suruyordu 10 gunden fazla ve kisa surede tekrar oluyordum. Surekli etek yika, kurutmaya calis. Okulda ay ciktimi, cikacakmi, biri gördü mü vs. Hele gecerse temizlemeye ugras daha neler neler.. yedek etekte yok, alsak ya halbuki yanima koysam oyle bir durumda degissem demekki imkan yok. Cok psikolojim bozulmuştu. En sonunda bir regl yaklasik 20 gun surunce annem aldi kendi druna goturdu. Yumurtaliklar gelişmediği icin boyle olmuş. İlac kullandim. 1 haftaya düştü. Fazla gelmesi devam etti istemeyerek bebek bezi kullandim ama en azindan korku yasamadim daha sonra. Sizde bundan boyle daha buyuk pede gecin, sık degisim yapin. O günlerinizde daha koyu renkler ve yaninizda hirka tasiyin. Artik olan olmuş gecmis bitmis

Daha tazecik bir fidankenadliyede o kadar genç delikanlının önünde kusmuştum. Kustuğum şeyde ne? ŞEHRİYE ÇORBASI!!!
hiçmi erimezsin midede zıkkım olduğu gibi çıkmış.
Dahada kötüsü o zamanlar sicil kaydı kolay alınmıyordu şimdiki gibi. Orayı ışık hızıyla terk etmem mümkün değildi yani.
Lavaboda üstümü temizleyip tıpış tıpış geri döndüm o kuyruğa.

Ergenliğe ulaşmış menapoza girmemiş her kadının her ay yaşadığı çok normal bir durum bu. kendinize işkence yapmayın. Kimsenin de umrunda olacağını sanmıyorum. Geçen gün sokakta yürürken bir anda geldi, önlem almama rağmen ben de benzer bir şey yaşadım. Sağlıklı olduğunuz için bedeninize teşekkür edin

Boşverin olur böyle şeyler, benim de başıma gelmişti. İnsanız sonuçta. Hem ben aile üyelerine rezil olmuştum allahtan siz bi daha kimseyi göremeyeceksiniz böyle düşünün.

Geçen sene küçücük bir çantayla bir şehri gezmeye gitmiştim. Şehir merkezinde ata bindim, çok guzel geçti. Akşam saatinde story atmak için resimleri bir açtım ki, ata binerken pantolonum yırtılmış! Hem de öyle uygunsuz yerden yırtılmış ki, dur anlatmayayim,resim ekleyeyim

Ben de utandım ama yanımda minicik bir çanta olduğu için böyle gezmeye devam ettim. Ertesi sabah coook erken saatte bir tura yazilmistim, herkesin şıkır şıkır olduğu yerde ben dizi çıkmış pijemamla gittim ama ne yapayim, her insanın başına gelir :)) sonra iğne buldum, diktim,giyindim falan. Anı oldu bana da.
Boşverin,böyle her şeye takilirsaniz erken yaslanirsiniz

Sağlık olsun sen bildiğin için herkes gördü sanıyorsun belkide farkeden olmadı bile.. görselerde kimsenin aklında saatlerce kalmaz unuturlar gider takma kafana.

Tanıdık biri görmemiş. Boşverin. Bizim okul kantininde arkadaşın başına geldi. Birşey olmaz. Gül geç.

Sanki içime doğmuş gibi koltuğa yan oturmuştum tek baldırımın üstüne inşallah geçmemiştir ama sanki inerken herkes bana bakiyo gibi hissetmist bundanmiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…