- 3 Ağustos 2012
- 5.262
- 15.289
- 448
- Konu Sahibi loveinnovember
Hiç de rezil olmadınız. Asıl rezillik regli ayıp gören zihniyettir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun gerçekten iyi geldi yorumlarınız ilk kez böyle bir şey yaşadım daha tedbirli olucam kesinlikleEh maske de varmış, kim görsün tanısın. Tamamen avantajlısınız içimiz rahat olsun.
Anksiyete yuzunden ne senaryolar geciyor bilseniz kafamdan kuruyorum da kuruyorumHiç de rezil olmadınız. Asıl rezillik regli ayıp gören zihniyettir
Utanmayın regl kanı utanılacak birşey değil ki. Her kadının başına gelebilir. Çay kahve döktük diye utanıyor muyuz? Hayır. Aslında hiçbir farkı yok. Sağlıklı bir kadınsınız oh mis ☺
Pecete mi:)Bir daha o insanları görmeyeceksin.
Gerçekten bu kadar takmana hiç gerek yok. Kadınız, regl oluyoruz, kanıyorum bu çok normal bir durum. Utanma bu durumdan.
Hastanede kakasını yapan teyze bile senin kadar utanmamıştır eminim. :)
Bir de benden sana tavsiye regl günlerinde koyu giymeye çalış. Ben koyu giyiyorum giyemezsem mutlaka iç çamaşırımla pantolonumun arasına peçete koyuyorum. Hiç geçme olmadı bugüne kadar.
Geçmiş olsun.
Tam olarak tahmin ettiğim yer mi bantlanıyorBen eski yuzucuyum, bizim turnuvalar falan regl donemimize denk gelince koli bandi kullanirdik, ergen çocuksun, herkese soylemek zorunda kaliyorsun durumunu, neyse ordan alisigim galiba, hic umursamam boyle kazalari, ya da anlasildi diye sorun etmem. Regl oldum diye anons etmiyorum tabi ama birileri farketti diye de dert edecek bişey yok bence.
Benimkide ağır geçiyor biraz.Pecete mi:)
Hayatta tek kıskanacagım kadınlar,3 4 gun regl olan ve kanaması hafıf gecen kadınlardır herhalde:)
Cocugumun okul toplantısına gıtmıstım,regldim ve ilk gunlerimdi, fakat yılın ilk toplantısıydı mecburen katıldım.Hazırlıgım da ful techızattı,tum silahlarımı kusanmıstım,saglı sollu arkalı önlü birkaç ped,yedek cephane,camasır,ıslak mendıl jumbo paket
Toplantı sona erdi,bir ogretmenle gorusmek için gerıde kaldım,en son kalktım oh may gat
Koltukta geniş bir kızılcık lekesi
Avuçladıgım mendillerle nasıl siliyorum,ardından adeta lavaboda banyo yaptım desem yerıdır,1 saat cıkamadım,Allahtan dıs gıysım siyahtı,bin güçlükle eve ulaştım koltuklara bulasacak dıye,Allah kimseye göstermesin![]()
Geçmiş olsun ben fıstık yediğimde oluk gibi akardı, bitki çaylarıda akışı hızlandırır, birde bu yeni orkidler inceldi de inceldi , eskiden içinde kalın pamuk var daha emiciydi şu yeni plastik kaplar çıktı onları denediniz miO kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
![]()
Yok utanç yok anımda,kimse şahit olmadı çünki:))Benimkide ağır geçiyor biraz.
İlk günlerindeyse gerekirse iç çamaşırını kaplayacak şekilde 2 pes koyuyorum yada iç çamaşırımla pantolonum arasına kalın bir peçete koyuyorum. Bugüne kadar hiç fire vermedim
Hiç böyle birşey yaşamadım ama sanırım çok utanç verici bir anıdır. Aslında normal doğal bir döngü ama kadınlar olarak oturduğumuz yerde iz bırakmak bizim için bir travma sanırım.
Anınız kötüymüş, allahtan sadece koltuğa geçmiş.. Bir de regliyi farketmeyip beyaz pantolon giyseysiniz ne olurdu kim bilir aayy![]()
Hiç duymadım ben,yukarıda bir arkadasta soyledı,nasıl bişey bu?Geçmiş olsun ben fıstık yediğimde oluk gibi akardı, bitki çaylarıda akışı hızlandırır, birde bu yeni orkidler inceldi de inceldi , eskiden içinde kalın pamuk var daha emiciydi şu yeni plastik kaplar çıktı onları denediniz mi
Pedlerle anlaşamadım, sızıntı vs yaşadım. Son 10 yıl tampon kullandım. Ta ki mestural kap kullanmaya başlayıncaya kadar. Artık evde ne tampon ne de ped var.Tampon kullanan var mı,fazla reglde kullanıslı mı acaba?