Reglim pantolonuma geçmiş ve fark etmeden yaymışım rezil oldum

Benim de benzer bir anım var teyzem eniştem ile birlikte 17 yaşındayken Çanakkale ye gezmeye gitmiştik ped olmasına rağmen araba kan olmuştu pantolon çok kötü olmuştu gerçekten utancımdan kendimi denize atmak istedim enişteme rezil olmuştum sonra hiç tat almamıştım geziden 3 yıl geçti üzerinden zamanla unutulur bu herkesin başına gelebilir insanlık hali çokta üzülme... Ayrıca senin ki tanıdık bile değil ondan hiç üzülme yani

Son düzenleme:
Amaaaannn boşver salla yaa bak sana ne diyim bir arkadaşım okula eteğini gitmeyi unutarak gelmişti. Onca yolu külotlu çorapla yürümüş sınıfa girdi allaaa allaa bir garip sabah sabah değişik geldi hafif uzun montu vardı çok belli değildi ama gariplik sezdim neyse sabah öok erken okula gidiyoruz kız montunu çıkardı asmaya giderken anaaaa bşr baktın Etek yok kız etek kız etek ama o kadar doğal ki yani bazen takmazsın mesela etek fermuarımı kapatmamışım öğretmenim görmüştü hatta tüm sınıf çoğumuzun başına böyle şeyler gelebilir yanii boşver takılma. Hayatta hiçbir şey bir an bile kendini üzmeye değmez

Ben konuya farklı bir yorum yapmak istiyorum bu tür bitki çaylarını tüketmeyin yumurta kalitesini ve sayısını artıdığından istemeden kistlerle baş başa kalabilirsiniz

Rezil olmadınız, onu çıkarın aklınızdan.
Ben sınıfta karşılaştım böyle bir şeyle. Kızlar geldi utana sıkıla "Hocam arkanız leke olmuş." dediler.
Güldüm "Olabilir çocuklar böyle şeyler, hallederim, teşekkür ederim." dedim.
Şimdi ben utanılacak, rezil bir şey mi yapmış oldum da kendimi öyle hissedeyim?

Utanmayın regl kanı utanılacak birşey değil ki. Her kadının başına gelebilir. Çay kahve döktük diye utanıyor muyuz? Hayır. Aslında hiçbir farkı yok. Sağlıklı bir kadınsınız oh mis ☺

Ay sizin bu mesajınızı görünce bu aklıma geldi kusura bakmayın tutamadım kendimi :KK70: :KK70: :KK70:

Bir de şuraya "Menstural kap kullanın, siz de rahat edin, doğa da cebiniz de rahat etsin." yazıp kamu spotumu tamamlayayım.

İnsanlık hali ne var bunda. Bir daha karşılaşmayacağınız insanlar görse nolur. Boş verin ortada rezil olacak bir şey yok. Ayıpta değil.

Ben eski yuzucuyum, bizim turnuvalar falan regl donemimize denk gelince koli bandi kullanirdik, ergen çocuksun, herkese soylemek zorunda kaliyorsun durumunu, neyse ordan alisigim galiba, hic umursamam boyle kazalari, ya da anlasildi diye sorun etmem. Regl oldum diye anons etmiyorum tabi ama birileri farketti diye de dert edecek bişey yok bence.

Bir daha o insanları görmeyeceksin.
Gerçekten bu kadar takmana hiç gerek yok. Kadınız, regl oluyoruz, kanıyorum bu çok normal bir durum. Utanma bu durumdan.
Hastanede kakasını yapan teyze bile senin kadar utanmamıştır eminim. :)
Bir de benden sana tavsiye regl günlerinde koyu giymeye çalış. Ben koyu giyiyorum giyemezsem mutlaka iç çamaşırımla pantolonumun arasına peçete koyuyorum. Hiç geçme olmadı bugüne kadar.
Geçmiş olsun.
Pecete mi:)
Hayatta tek kıskanacagım kadınlar,3 4 gun regl olan ve kanaması hafıf gecen kadınlardır herhalde:)
Cocugumun okul toplantısına gıtmıstım,regldim ve ilk gunlerimdi, fakat yılın ilk toplantısıydı mecburen katıldım.Hazırlıgım da ful techızattı,tum silahlarımı kusanmıstım,saglı sollu arkalı önlü birkaç ped,yedek cephane,camasır,ıslak mendıl jumbo paket:D

Toplantı sona erdi,bir ogretmenle gorusmek için gerıde kaldım,en son kalktım oh may gat:eek:
Koltukta geniş bir kızılcık lekesi:silah:
Avuçladıgım mendillerle nasıl siliyorum,ardından adeta lavaboda banyo yaptım desem yerıdır,1 saat cıkamadım,Allahtan dıs gıysım siyahtı,bin güçlükle eve ulaştım koltuklara bulasacak dıye,Allah kimseye göstermesin:olamaz:

Ben eski yuzucuyum, bizim turnuvalar falan regl donemimize denk gelince koli bandi kullanirdik, ergen çocuksun, herkese soylemek zorunda kaliyorsun durumunu, neyse ordan alisigim galiba, hic umursamam boyle kazalari, ya da anlasildi diye sorun etmem. Regl oldum diye anons etmiyorum tabi ama birileri farketti diye de dert edecek bişey yok bence.
Tam olarak tahmin ettiğim yer mi bantlanıyoro_O

Pecete mi:)
Hayatta tek kıskanacagım kadınlar,3 4 gun regl olan ve kanaması hafıf gecen kadınlardır herhalde:)
Cocugumun okul toplantısına gıtmıstım,regldim ve ilk gunlerimdi, fakat yılın ilk toplantısıydı mecburen katıldım.Hazırlıgım da ful techızattı,tum silahlarımı kusanmıstım,saglı sollu arkalı önlü birkaç ped,yedek cephane,camasır,ıslak mendıl jumbo paket:KK70:

Toplantı sona erdi,bir ogretmenle gorusmek için gerıde kaldım,en son kalktım oh may gat:eek:
Koltukta geniş bir kızılcık lekesi:silah:
Avuçladıgım mendillerle nasıl siliyorum,ardından adeta lavaboda banyo yaptım desem yerıdır,1 saat cıkamadım,Allahtan dıs gıysım siyahtı,bin güçlükle eve ulaştım koltuklara bulasacak dıye,Allah kimseye göstermesin:olamaz:
Benimkide ağır geçiyor biraz.
İlk günlerindeyse gerekirse iç çamaşırını kaplayacak şekilde 2 pes koyuyorum yada iç çamaşırımla pantolonum arasına kalın bir peçete koyuyorum. Bugüne kadar hiç fire vermedim :D
Hiç böyle birşey yaşamadım ama sanırım çok utanç verici bir anıdır. Aslında normal doğal bir döngü ama kadınlar olarak oturduğumuz yerde iz bırakmak bizim için bir travma sanırım. (:
Anınız kötüymüş, allahtan sadece koltuğa geçmiş.. Bir de regliyi farketmeyip beyaz pantolon giyseysiniz ne olurdu kim bilir aayy :olamaz:

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:
Geçmiş olsun ben fıstık yediğimde oluk gibi akardı, bitki çaylarıda akışı hızlandırır, birde bu yeni orkidler inceldi de inceldi , eskiden içinde kalın pamuk var daha emiciydi şu yeni plastik kaplar çıktı onları denediniz mi

Benimkide ağır geçiyor biraz.
İlk günlerindeyse gerekirse iç çamaşırını kaplayacak şekilde 2 pes koyuyorum yada iç çamaşırımla pantolonum arasına kalın bir peçete koyuyorum. Bugüne kadar hiç fire vermedim :KK70:
Hiç böyle birşey yaşamadım ama sanırım çok utanç verici bir anıdır. Aslında normal doğal bir döngü ama kadınlar olarak oturduğumuz yerde iz bırakmak bizim için bir travma sanırım. :-)
Anınız kötüymüş, allahtan sadece koltuğa geçmiş.. Bir de regliyi farketmeyip beyaz pantolon giyseysiniz ne olurdu kim bilir aayy :olamaz:
Yok utanç yok anımda,kimse şahit olmadı çünki:))
Fakat lavabo çıkışı bile sınıfa daldım.koltugu tekrar elden geçirdim:)
Ben camasırla gıysı arasına 100lü paket peceteyı koysam anca işe yarar:D
Fakat konu sahibi sen utanma hiç,seninki her türlü kamufle olur,azmış.ya benim gibi olsa hiç kaçarı yoktu:))

Geçmiş olsun ben fıstık yediğimde oluk gibi akardı, bitki çaylarıda akışı hızlandırır, birde bu yeni orkidler inceldi de inceldi , eskiden içinde kalın pamuk var daha emiciydi şu yeni plastik kaplar çıktı onları denediniz mi
Hiç duymadım ben,yukarıda bir arkadasta soyledı,nasıl bişey bu?

Tampon kullanan var mı,fazla reglde kullanıslı mı acaba?
Pedlerle anlaşamadım, sızıntı vs yaşadım. Son 10 yıl tampon kullandım. Ta ki mestural kap kullanmaya başlayıncaya kadar. Artık evde ne tampon ne de ped var.
Tamponu ped gibi yoğunluğa göre alıyorsunuz. En geç 2-3 saatte bir değiştirmelisiniz. Tamponda hiç sızdırma sorunum olmadı benim. Çok rahat kullandım.

Back
X