İnşallah rica ederimİnşallah çok teşekkür ederimsizlerden güzel haber duyarım inşallah... Galiba tam hatırlamıyorum ama ucunda değildi ben burda uçlarda diyenleri çok gördüm ama benim öyle değildi. Sık idrara çıkmada olmadi. Sadece iştahım kesilmişti
Takılma bence. Burda yazanların aksi oldu nerdeyse bende. Hatta dudaklarım nasıl kötüydü ben hiç duymadim burda dudakları catlayani kuruyani. Vücut farklı belirtiler veriyor herkesteİnşallah rica ederimevet benimde ucunda değil ondan kafam karıştı bende de şuan sık idrara çıkma yok
Evet doğru diyorsun her vücut ve her gebelik farklı yaniTakılma bence. Burda yazanların aksi oldu nerdeyse bende. Hatta dudaklarım nasıl kötüydü ben hiç duymadim burda dudakları catlayani kuruyani. Vücut farklı belirtiler veriyor herkeste
Benmde uçuk çıktıTakılma bence. Burda yazanların aksi oldu nerdeyse bende. Hatta dudaklarım nasıl kötüydü ben hiç duymadim burda dudakları catlayani kuruyani. Vücut farklı belirtiler veriyor herkeste
Benim cildim kuru olduğu için dudaklarım hep kuru belirtiye yoramıyorumBenmde uçuk çıktı
Öyle tabi rabbim hayırlısını versin hepimiz için. Ben şimdi ovulasyon testi yaptım hala lh yüksekliği var dalgalanma olsa gitmezmiydi yaEvet doğru diyorsun her vücut ve her gebelik farklı yani
Onu duymuştum da kuruluk catlaklik saçmaydı adetim olunca kuruluk falan kalmadı düzeldi anındaBenmde uçuk çıktı
Yüksek değil canm normalde zaten var vücudumuzda bu hormon.Öyle tabi rabbim hayırlısını versin hepimiz için. Ben şimdi ovulasyon testi yaptım hala lh yüksekliği var dalgalanma olsa gitmezmiydi ya
Anlamadım pek ben amaÖyle tabi rabbim hayırlısını versin hepimiz için. Ben şimdi ovulasyon testi yaptım hala lh yüksekliği var dalgalanma olsa gitmezmiydi ya
Beynimizin oyunu hepsi var ya en ufak şeyi ona yoruyoruz sonu hep hüsran ama.Onu duymuştum da kuruluk catlaklik saçmaydı adetim olunca kuruluk falan kalmadı düzeldi anındaçok tuhaf gerçekten ya belirtiler
Ama önceki gün bildiğin silikti yok gibj biseydi ikidir de böyle koyulaşmiş öncekine göre değerlendiriyorum işte ne bileyim kimyasal gebelik yaşadığımda da böyle az çok düşünmüştüm ama pik değil diyerek umursamamistjm sonradan pik olmuştuBeynimizin oyunu hepsi var ya en ufak şeyi ona yoruyoruz sonu hep hüsran ama.
Ovulasyon testimde koyuluk oldu 4 gün öncesine göre onu sordumAnlamadım pek ben ama
Kaç gün var peki bataAma önceki gün bildiğin silikti yok gibj biseydi ikidir de böyle koyulaşmiş öncekine göre değerlendiriyorum işte ne bileyim kimyasal gebelik yaşadığımda da böyle az çok düşünmüştüm ama pik değil diyerek umursamamistjm sonradan pik olmuştu
Yaptığın saat idrar yoğunluğu falan da etkili oluyor canım. İlk idrarla yapmıcaksın bide iki saat sıvı almıcaksın diyolar.Ama önceki gün bildiğin silikti yok gibj biseydi ikidir de böyle koyulaşmiş öncekine göre değerlendiriyorum işte ne bileyim kimyasal gebelik yaşadığımda da böyle az çok düşünmüştüm ama pik değil diyerek umursamamistjm sonradan pik olmuştu
3 gün var 1 haziranKaç gün var peki bata
Ovulasyon testimde koyuluk oldu 4 gün öncesine göre onu sordum
Yani o zamanda sonradan koyulaşma olmuş sizde belki regl gününe kadar pik gibi olur daha varmış çünkü3 gün var 1 haziran
Hiç bilmiyorum ki gebelik testleri negatif çıkınca umudum kırıldı bide bu markayı ilk kez kullanıyorum. İnnovita kullanmıştım iki ay..Yani o zamanda sonradan koyulaşma olmuş sizde belki regl gününe kadar pik gibi olur daha varmış çünkü
Bazı gebelik testleri son gün bile hamilelik olsa bile pozitif cıkarmayabiliyormuşHiç bilmiyorum ki gebelik testleri negatif çıkınca umudum kırıldı bide bu markayı ilk kez kullanıyorum. İnnovita kullanmıştım iki ay..
Evet ama awox ve kaset testti benimki burda herkes öğreniyor onunlaBazı gebelik testleri son gün bile hamilelik olsa bile pozitif cıkarmayabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?