• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglin düğün gününe gelmesi

kataraktpenguen17

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
359
Puanlar
18
Selam kızlar
Yaklaşık 1 hafta önce düğün günümüz için görüşme sağladık, beklediğimizden çok daha geç bir tarihe gün bulabildik salonda, ondan sonrası da 2 ay sonra boşluk vardı
Bu şekilde olunca benim moralim bozuldu tabi, o tarihe aldık,öbür türlü iyice Kış mevsimine soğuğa kalmış olacaktık
Normalde reglim düzenlidir,günü gününe olurum, biraz önce dank etti düğün tarihimiz regl tarihimle çakışıyor ve tarihi değiştirmem de şu an imkansız..ne yapmalıyım çok canımı sıktı bu düşünce
Önerisi olan?

Selam kızlar
Yaklaşık 1 hafta önce düğün günümüz için görüşme sağladık, beklediğimizden çok daha geç bir tarihe gün bulabildik salonda, ondan sonrası da 2 ay sonra boşluk vardı
Bu şekilde olunca benim moralim bozuldu tabi, o tarihe aldık,öbür türlü iyice Kış mevsimine soğuğa kalmış olacaktık
Normalde reglim düzenlidir,günü gününe olurum, biraz önce dank etti düğün tarihimiz regl tarihimle çakışıyor ve tarihi değiştirmem de şu an imkansız..ne yapmalıyım çok canımı sıktı bu düşünce
Önerisi olan?
kadın doğum uzmanına gidip bu durumu anlat. regl erken olması için ilaç veriyorlar ya da regl olunca geciktirici veriyorlar gibi gibi çok çözüm var

Doktora gidip durumu anlatin 3 4 gün önceden geciktirici alarak kullanmaya başlayın adet gormezsiniz. Bir defaya mahsus kullanacağıniz için birşey olmaz

Sürekli kullanmadığınız için geciktiricinin zararı olacağını sanmıyorum. Doktora danışıp kullanabilirsiniz. Başka bir yol yok. Istemem derseniz de 2 ay sonraki tarihi beklemek yerine 1 hafta beklemiş olacaksınız, bu yönden bakın:KK53:

nasil korunacaksin? dogum kontrol hapiysa simdiden basla. dugun haftasinda ilacin bitecek ya. icmeye devam et birkac hap daha. boylece adetin birkac gun sarkar:)
bende her zaman ise yarayan bir sistem.
erken gelmesini istediğimde de hapi 2-3 gun erken birakiyordum daha erken adet oluyordum (tabii her zaman olan seyler degil, tum omrumde 3 kere falan yaptim ucunde de calisti)

Benim reglim tatile denk geliyor diye geciktiriciyi 2 ay önce kullanıp döngümü değiştirmiştim. Böylece tatilde hem regl olmadım hem de regl olamama şişkinliği ve stres yaşamadım.

Doktor önerirse ve zamanınız varsa en az 2 ay önce kullanıp döngünüzün değişip değişmediğine bakın. Değişirse düğünde tamamen rahat edersiniz. Değişmezse tekrar kullanmanız gerekir ama en azından araya zaman girmiş olur.

Ben de düğün günü sabahı regl olmuştum normalde asla şaşmazdı daha 4-5 gün vardı ama stresten erken oldum sanırım. Tüm gün bunun gerginliği vardı üzerimde üstelik fotograf çekimim de vardı. Kadın dogum uzmanına gidip durumu anlat bir çözüm bulur muhakkak. Mutlaka bir çözüm bul düğün günü o stresi cekmemek için.

Selam kızlar
Önerisi olan?
Adet geciktirici kullanabilirsiniz
Ben de kullanmıştım
Ama ilacı aksatmayın bırakırsanız gelebilir

Selam kızlar
Önerisi olan?
geciktirici kullanabilirsin

Şimdiden stresden dolayı döngün kendiliğinden değişebilir de, bunun için canını sıkma geçiktirici ilaç al sıkıntı olmaz.çevremdeki herkes öyle yaptı balayına denk gelmesin diye

Selam kızlar
Önerisi olan?
Geciktirici iç ama önermem şişkinlik yapıyor ve karın ağrısı oluyor. Bende düğün günü regliydim. Zaten gelinlik altında da belli olmuyor. Balayınada sonra ki hafta git. İlla ilk geceden bişeyler yaşayacaksın diye bi kural yok. Başkada yapacak birşey yok.

Niye herkes geciktirici önermiş ki akışına bırak koca duruyor yerinde 😂 Sivilce ve şişkinliğinden dolayı diyorsan ona çare yok. Erteleyeceksin anca.

Back
X