- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
Canım fotoğrafları var mı bi atsana
Bugün yaptıklarımı çekmedim bunlar dünden kalan kızlar bugünkü ise negatif çıktı
Düşükle sonuçlandı maalesefSağlıklı bir gebelik miydi peki acaba. Yani öyle geç olunca beta değeri haftasına göre düşük falan diyorlar ya forumda okuyorum hep bilmediğim için soruyorum
İlki bugün ki ikincisi dün hemen çıkan sonuçFotoğrafı var mı canım atsana bi
Canım peki sağlıklı gebelik miydi bi de ovülaston günlerini hesaplamış mıydınDaha erken adetin gecikmesi lazim benim adetim 5gun gecikince çikmişti net 2cizgi
Kesinlikle öyle. benim 1 yıldır olmuyor bende cok kafama takıyordum ama artık takmıyorum yakın zamanda ALLAH nasip edecektir inanıyorum.Öyledir illa ki. Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum sonra diyorum ki rabbim daha iyisini bilir biz bilemeyiz. Demek ki şu an doğru zaman değil
Canım ben göremedim sankiİlki bugün ki ikincisi dün hemen çıkan sonuç
Çok üzüldüm başınız sağolsun. İnşallah şimdi çok sağlıklı bir bebiş sizinledirDüşükle sonuçlandı maalesef
Kaç yaşındasınız ne kadar süredir evlisiniz acabaKesinlikle öyle. benim 1 yıldır olmuyor bende cok kafama takıyordum ama artık takmıyorum yakın zamanda ALLAH nasip edecektir inanıyorum.
İnşallah çok istiyoruz 2 sene oldu İnşallah vardır İnşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim şu mübarek günde dualarım sizinle siz de bana dua edin lütfen ❤Çok üzüldüm başınız sağolsun. İnşallah şimdi çok sağlıklı bir bebiş sizinledir
26 yasındayım. 1 yıldır evliyim.Kaç yaşındasınız ne kadar süredir evlisiniz acaba
Ben görüyorum canım ama kuruma zaten belli ki 20 dk sonra çünküCanım ben göremedim sanki
ALLAH sana tatlı mı tatlı bir minnoş nasip etsin insallahİnşallah çok istiyoruz 2 sene oldu İnşallah vardır İnşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim şu mübarek günde dualarım sizinle siz de bana dua edin lütfen ❤
Evet canım saglikliydi hayir hesaplamadim ben bedenimde çogu zaman hiss ediyorum dongum uzun mesela agrilar oluyor akintim oluyor o zamanlari degerlendirdim yani 1 ci gebeligimdi tarihi filan bilmiyordum.Canım peki sağlıklı gebelik miydi bi de ovülaston günlerini hesaplamış mıydın
Ve hersey normal esımınde benımde ama olmuyor ıste26 yasındayım. 1 yıldır evliyim.
İnşalllahhh rabbim en kısa zamanda en güzel en sağlıklı şekilde size de bana da bu gönderideki tüm arkadaşlarıma da sağlıklı hamilelik nasip etsin. Gerçekten bu aşama psikolojik sağlık için çok zor oluyormuş.İnşallah çok istiyoruz 2 sene oldu İnşallah vardır İnşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim şu mübarek günde dualarım sizinle siz de bana dua edin lütfen ❤
Ama inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın. AminnALLAH sana tatlı mı tatlı bir minnoş nasip etsin insallah
Amin yazmak istemiştim en başa yanlış anlaşılmasınAma inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın. Aminn
Canım yine allahtan yaşın küçükmüş. Yaş inanılmaz etkili bir faktör. Yumurtalık rezervlerin iyi durumdadır. Benim de her şeyim normal ama eşim için gitmedik bu ay da olmazsa gitmeyi düşünüyoruz. Ben 31 yaşındayım o yüzden biraz telaşa kapıldımVe hersey normal esımınde benımde ama olmuyor ıste
Evet maalesef çok zorluyor psikolojiyi rqbbim yıllardır hasretini çekenlere sabır versin çok zormuşİnşalllahhh rabbim en kısa zamanda en güzel en sağlıklı şekilde size de bana da bu gönderideki tüm arkadaşlarıma da sağlıklı hamilelik nasip etsin. Gerçekten bu aşama psikolojik sağlık için çok zor oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?