Reglinize kaç gün kala beta hcg pozitif gördünüz ?

Öyledir illa ki. Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum sonra diyorum ki rabbim daha iyisini bilir biz bilemeyiz. Demek ki şu an doğru zaman değil
Kesinlikle öyle. benim 1 yıldır olmuyor bende cok kafama takıyordum ama artık takmıyorum yakın zamanda ALLAH nasip edecektir inanıyorum.

Canım peki sağlıklı gebelik miydi bi de ovülaston günlerini hesaplamış mıydın
Evet canım saglikliydi hayir hesaplamadim ben bedenimde çogu zaman hiss ediyorum dongum uzun mesela agrilar oluyor akintim oluyor o zamanlari degerlendirdim yani 1 ci gebeligimdi tarihi filan bilmiyordum.
Bu arada ikinci gebeligimde ilişki gunumu bildigim için 15gun gecince idrar testinde çikti 11gun gecmişse ustunden daha testde çikmaz

İnşallah çok istiyoruz 2 sene oldu İnşallah vardır İnşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim şu mübarek günde dualarım sizinle siz de bana dua edin lütfen ❤
İnşalllahhh rabbim en kısa zamanda en güzel en sağlıklı şekilde size de bana da bu gönderideki tüm arkadaşlarıma da sağlıklı hamilelik nasip etsin. Gerçekten bu aşama psikolojik sağlık için çok zor oluyormuş.

Ve hersey normal esımınde benımde ama olmuyor ıste
Canım yine allahtan yaşın küçükmüş. Yaş inanılmaz etkili bir faktör. Yumurtalık rezervlerin iyi durumdadır. Benim de her şeyim normal ama eşim için gitmedik bu ay da olmazsa gitmeyi düşünüyoruz. Ben 31 yaşındayım o yüzden biraz telaşa kapıldım

Evet maalesef çok zorluyor psikolojiyi rqbbim yıllardır hasretini çekenlere sabır versin çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…