Reglinize kaç gün kala beta hcg pozitif gördünüz ?

Son adet tarihim 31 Ağustos, 17 Eylül yumurtlama günümdü. Yumurtlama günümden önce ayın 14 unde yumurta beyazı şeklinde akıntı oldu. 30 Eylül yani yarın adet günüm.
Normal şartlarda Adetime 5-10 gün kala göğüslerde hassasiyet, orta şiddetli karın ve kasık ağrısı olurdu bu sefer olmadı. Sadece dünden beri göğüslerimde hafif bir ağrı var yukarısına doğru. Bugün sarı bir akıntı geldi. 27 sinde adete 3 gün kala test yaptım negatif çıktı. Ayrıca bana pcos tanısı konuldu. Lakin adet döngüm düzenli, her ay yumurtlama da oluyor yaklaşık 1 yıldır çocuğumuz olmuyor. Eşimde bir sorun yok. Bana ne önerirsiniz, benim durumda olan yada benzer birileri yazabilir mi rica etsem.

İnşallah bir kaç gün sonra yaptığımda pozitifleşmiş olur o zaman çok teşekkür ederim canımmm

Ve 1 haftadır geğiriyorum bu da belirti olabılır mı

Benim arkadaşımın da pcosu vardı ama adetleri düzenli değildi onun. Fsh değeri de yüksek çıkmıştı Baya. O hayır tohumu içerek ikinci çocuğunu doğurdu geçen hafta. Ama senin için etkili olur mu bilmiyorum

Ve 1 haftadır geğiriyorum bu da belirti olabılır mı
Canım inanır mısın bende de hiç gaz olmaz normalde. İnanılmaz gazlıyım bir kaç gündür. Ayaklarım inanılmaz yanıyor ateşim yüksek. Sol kasığımda sürekli batma var ama işte test negatif

yorumun ıcın tesekkur ederım. valla neler denedım tık yok :)

Tarcın cörek otu saf bal karısımı, Saf bal arı sutu polen kuru denedım gece ay bakalım hayırlısı artık yarın adet gönum zaten bellı olacak tutup tutmadıgı

3 gün var henüz ama dayanamadım yaptım hatta 3 gündür yapıyorum diğerlerinde hiç çizgi belirlerken bunda çıktı çok silik gözle görüyorum ama telefonda görmek çok zor
Bıraz daha sabredın ınsaah olur dua edelım. benımde 1 gun kaldı bekleyelım bakalım

Bıraz daha sabredın ınsaah olur dua edelım. benımde 1 gun kaldı bekleyelım bakalım
Bu ay olmazsa adet bitiminde rahim filmi çekilecek randevu aldım hamilelik olursa gerek kalmayacak filme inşallah vardır bir de anestezili değil korkuttular biraz endişelendim biraz

Siz bişey görüyor musunuz çok silik en başından beri çıktı ama aşırı silik
Canım ben göremedim ama ben genelde hiç göremiyorum zaten benim görmeyip de herkesin gördüğü kişiler hep pozitif çıktılar

Bu ay olmazsa adet bitiminde rahim filmi çekilecek randevu aldım hamilelik olursa gerek kalmayacak filme inşallah vardır bir de anestezili değil korkuttular biraz endişelendim biraz
Valla benim daha 3 ay olduğu için doktor bir sene olmazsa gel dedi ama bazen ben de mi çektirsem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…