- Konu Sahibi sumisali35.5
-
kızlar reglime 1 gün kaldı acaba hamilemiyim.aslında bazı regli belirtilerim var ama inanmak istemiyorum ben hamile kalmak istiyorum ya
inşallah da hamileyimdir.içimde bi umut var Allah büyük belkide hamileyimdir.sizde düşüncelerinizi paylaşın benle hadi bekliyom:1hug:
mrb kader arkadaşlarım benimde günleri inş olmam ve inş olmayız benimde ağrılarım var hatta bugün bekledim ama gelmedi ha geldi ha gelecek gibi anlıcanız değişiklik olarak midem yanıyor sol kasıkta batmalarım var arada onlarda başkada bişey yok haa bide rüyalarım var tabidün gece tavuk civciv grdüm kuluckaya yatırıyomuşum onları :roflol:neyse arık bugünde kolye taktımhihoyyyt hadi hayırlısı bakalım artık inş ALLAHIM hepimzim yüzünü güldürür inşşşşş:a015:
inşallah hamişsindir canım bende dün rüyamda kolye ve künye taktım
benimde bugün adetim gelmesi gerekiyo bakalım ne olacak 1 haftadır gögüslerime dokunamıyom ayrıca iftardan diğer gün öğlene kadar mide şikayetlerim bitmiyo kusacak gibi oluyorum bu ay pek umudum yok ama yinede düşünmeden edemiyorum
Allahım inşallah bu mübarek güzel günlerde hepimizin yüzünü güldürür
slm canım inş olmayız canım benimde şu saat oldu daha gelmedi bakalım bel aırısı kasık ağrısı var ama gelen yok bilmiyorum ya bakalım benimde mide şikayetlrim var canım yanma oluyo bende mulantı yok
sahi nasıl kolye taktın benimki elmas gibi parlıyodu üstünde çocuk resimleri gibi bişeyler vardı sonra onu aldım boynuma taktım kolye rahmime kadar iniyodu bende diyorumki çok uzunmuş ama olsun diyom hihoyyyt hayırlı habirlerinizi bekliyorum kızlarrr :CüvCüv:
canım benim artık geldi artık umutlar gelcek aya taktığım kolye küçük küçük pembe taşları olan çok güzel bi kolyeydi hayırlısı inşallah sizlerden güzel haberlei alırımsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?