- Konu Sahibi sumisali35.5
-
kızlar benimde gelmedi reglim.ama cok gerginim.her ya böle oluyo benim regli olmya yakın cok sinirli gergin oluyorum.inşllah hamileyimdir ya.cok ihtiyacım var böle mutlu bi habere..inşllah bu mutlu haberi bebişim verir bana.çok istiyorum hem de cooooooooooooooooooooooooooook bi bebeğimin olmasını.Rabbim nolur boş cevirme bizi bu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul eyle.
kızlar benimde gelmedi reglim.ama cok gerginim.her ya böle oluyo benim regli olmya yakın cok sinirli gergin oluyorum.inşllah hamileyimdir ya.cok ihtiyacım var böle mutlu bi habere..inşllah bu mutlu haberi bebişim verir bana.çok istiyorum hem de cooooooooooooooooooooooooooook bi bebeğimin olmasını.Rabbim nolur boş cevirme bizi bu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul eyle.
kızlar benim de adet tarihim 20 diye yazmıştım ama yanlış hesaplamışım 18 inde olmam gerekiyomuş hala olmadım ama akşam test yaptım negatif çıktı adet döngüm 30 31 gün bu ay ovaluasyon testi kullanmıştım orda 16 . gün çıkmıştı yumurtlama tarihim şimdi hesaplıyorum 13 gün geçmiş üstünden sizce test dğrumudur hamile değilmiyimdir. adet olcak gibi kasıklarım çok ağrıyo 1 haftadır ve gögüslerin en az br beden büyüdü uçları genişledi ama moralim bozuk şimdi teste güveneyimmi yoksa bekleyeyeyim mi
ben de 16sında test yaptım negatif çıktı. 17 ya da 18i adet tarihim ama hala olmadım. Ben de bilmiyorum teste güveneyim mi yoksa hala ümidedeyim mi. Ama araştırdım idrar testi yanıltabiliyormuş canım. Hem de adetini bir hafta geçmesi gerekiyormuş. Bir de sabah idrarı çok önemliymiş. Biraz daha bekleyelim bakalım. Inşaallah hamişizdir...:teytey:
ya inşallah allah herkesin gönlüne göre versin
o kadar istiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?