Regliye yakın beyaz akıntı yaşayıp gebe kalan var mı ?

Benimki hep öyle oluyo şuanda da öyle oluyo ama maalesef hamile kalamıyorum. Doktora gittim bir sorunum da yok eşim test yaptı onda da bişey yok rahim filmi çektim temiz çıktı ama hala hamile kalamıyorum çok üzülüyorum bu duruma

Normalde de regl öncesi genelde beyaz akıntı oluyor. Ben ilk gebeliğimde daha çok yumurtlama akıntısı gibi akıntı yaşadım regl günüme doğru.
Evet canım benimki de öyle. Çocuk istemeye başlayalı bu 2. Ayımız. Olur mu diye çok umutlanıyorum. Dün gece karın ağrım oldu 2-3 gündür de ara ara kasık ağrım oluyor bir de bulantı olunca acaba mı dedim ama test negatif çıktı

Üzülme kuzum . Sorun yoksa er ya da geç olucaktır. Morelini hep yüksek tut. O geleceği zamanı bilir. Ne zamandır deniyorsunuz canım

Biliyorum canım yine de bir umut acaba olur mu diye bekliyorum. Akıntısı olup gebe kalanları okumuştum burda . Tecrübesizim baya
Kuzum gebelikte de akıntı artıyor ama genellikle 2.ayla birlikte bir artma oluyor. En güzeli ovulasyon takibi

Regle kaç gün kala test yaptınız bazen gününüz geçmeden doğru sonucu vermiyo

Üzülme kuzum . Sorun yoksa er ya da geç olucaktır. Morelini hep yüksek tut. O geleceği zamanı bilir. Ne zamandır deniyorsunuz canım
1,5 yıldır evliyim ve evlendigimdem beri hep istiyorduk. Doktora gittik eşimle onda da sorun yok bende de yok. Reglime 1 hafta kaldı ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyo. Ben ordan anlıyorum regl olacağımı

1,5 yıldır evliyim ve evlendigimdem beri hep istiyorduk. Doktora gittik eşimle onda da sorun yok bende de yok. Reglime 1 hafta kaldı ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyo. Ben ordan anlıyorum regl olacağımı
İnşallah sen de ben de bu ay istediğimiz haberi alırız canım

Ne zaman çekindiniz rahim filmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…