Regliye yakın beyaz akıntı yaşayıp gebe kalan var mı ?

İnşallah canım ben bugün aşırı derece de WC’ye çıkıyorum ve sık sık kramplar girdi keskin sancılar girdi sen de bir şeyler var mı ?
Ben de 1 haftadır sık idrara çıkıyorum karnım her an adet olacak gibi ağrıyor tuvalete gidiyorum birsey yok seviniyorum :) bazı insanlar erken ondan belli olmaz diyor bazıları da olsa bu zamana belli olurdu diyorlar . Çok kafa karıştırıcı bir dönemdeyiz stres yapmamak lazım ama elimizde olmuyor tabi ki . İdrar testi yaptım yine ama negatif .biraz umudumu kaybettim açıkçası

Benim reglim 4 gündür gecikti yaptığım idrar testleri negatif çıktı ama bende de o şekilde akıntı çok var acaba adet mi oluyorum enfeksiyon mu yoksa hamilelik olabilir mi hiç bilmiyorum

Benim reglim 4 gündür gecikti yaptığım idrar testleri negatif çıktı ama bende de o şekilde akıntı çok var acaba adet mi oluyorum enfeksiyon mu yoksa hamilelik olabilir mi hiç bilmiyorum
Benim de çok kaşık ağrım var test yaptım önce silik çizgi çıktı. Sonrasında dayanamayıp testin içini açtım sonuç bu. Ne dersiniz kızlar

Eklentiler

• IMG_6537.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…