Rehberinden beni silmiş midir?

Morgana1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
42
15
38
33
Herkese merhaba.
Arkadaşlar geçtiğimiz eylül ayından beri aşk acısı çekiyorum. Evlenmeye hazırlandığım 3 yıllık sevgilim beni olmuyor, yapamıyorum diye terketti. Sonra zaman zaman konuştuk, 2 ayda bir 3 ayda bir mesajlaştık. Ama asla eskisi gibi ciddi konuşamadık. Geceleri konuşmak istediğinde aradı, ben de onu hala sevdiğim için açtım konuştum. Özledim seni dedi, inanmış gibi yaptım. Ama asla özlemediğini biliyordum. Sadece vakit geçiriyordu geceleri. Birbirimizin whatsapp hikayelerine falan bakmaya devam ediyorduk. Dün gece yine bir şey paylaşmıştım, geç de olsa hikayeme baktı, sonra bir saat sonra profil resmi kayboldu. Annemin telefonundan kontrol ettim, resmi onda da gözükmüyor ama durumu herkese açık. Ben de durumunu ve çevrimiçi oluşunu görebiliyorum. Engellenmediğim ortada. Ama rehberinden beni sildi mi yoksa profil fotosunu mu kaldırdı asla emin olamıyorum, saatlerdir midem ağrıyor üzüntüden. Nasıl anlayacağım bu durumu, var mı bir yolu? :KK61:

Hiç girip bakma. Yoluna devam et. Seni isteyen adam bırakmazdı zaten. Boşver adam mi yok. Gir bak gir bak sadece kendine zarar verirsin.

Hiç girip bakma. Yoluna devam et. Seni isteyen adam bırakmazdı zaten. Boşver adam mi yok. Gir bak gir bak sadece kendine zarar verirsin.
Beni istemediğini biliyorum ama yoluma devam edemiyorum işte. Dünya ondan ibaretmiş gibi nerdeyse 1 yıl olacak ama ondan başka hiçbir erkek ilgimi çekmiyor. Durmadan ona bakıyorum kontrol ediyorum, hiç profil fotosunu kaldırmazdı, numaramı sildi kesin ve dünyam başıma yıkıldı resmen. Hep salak saçma bir umut vardı içimde, o da tamamen yok oldu. Saatlerdir ağzımı bıçak açmıyor, annemi falan tersliyorum yok yere :KK61:

Bir fotoğraf paylaştım, sadece o görebilecek şekilde ayarladım. Çevrimiçi olmasına rağmen bakmadı. Normalde merak edip bakacağı bir resim. Beni rehberinden silmiş demek ki. Ne yaptım ki ben ona çok sevmekten başka. Hayatında başka biri var da onunla ilgili şeyler paylaşacak ve görmemi istemediği için mi sildi acaba? Çok çok moralsizim. Allah kalbimden geçeni biliyor, onu hala seviyorum. Bir başkası çoktan vazgeçerdi ondan, ben vazgeçemedim ve değerim birden yerlere düştü. Allahım sen büyüksün, içimi ferahlat. :KK43:

:(( silmistir ya da senin görmeni istemedigi biseyler vardir, Allah sabir versin canim, takinti etmissin nerdeyse yil olmus hala takiptesin

Eğer öyle birşey yaptıysa kendini çok yukarıda görüyor ve bulunmaz hint kumaşı sanıyordur uzaklaş

Ya ablam canın yanacak biliyorum ama adam kalbinden silmis rehberinden dilde n'olacak. Yada aramadiktan sonra o rehberde kalsan n'olacak. Bı zamanlar bende çok kafa patlattım bunlara ama noldu düşüne düşüne kendimi mahvettim . İnsan canı yanincs en küçük şeyden bile medet umuyor. Ama olmayacağı gün gibi ortada. Ayrılık zorlu bı süreç o da acı cekiyordur izliyordu bu duruma alışana kadar mesaj atması normal. Cevap verme bence her mesajda umutlanacaksun cunku

Back
X