- Konu Sahibi rehbermelek60
-
Bebeğin hayırlı uğurlu olsunSağlıklı, mutlu, huzurlu uzun bir ömrünüz olsun hep birlikte...
Diyet yolunda aldığın kararı tebrik ederimElimden geldiğince destek olmaya çalışacağım. Paylaşımlarını bekliyorum :80:
bugün yediklerim::
saat 8 kahvaltı:
2.5 küçük dilim dünden kalma ev yapımı pizza
1 haşlama yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir
öğlen saat 12:
küçük bir tabak pırasa yemeği
1 dilim ekmek
ara:
3 tane ikram bisküvi(okulda çok yorulmuştum enerji olsun istedim)
1 bardak şekersiz çay
akşam saat 6:
1 tabak pırasa
1 tabak salata
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
1 kaşık sütlü muhallebi dayanamadım
biraz çok oldu sanırım.inşallah yarın daha iyi olur.. yönlendirirseniz sevinirim arkadaşlar.bugün daha bişey yemeği düşünmüyorum
Afiyet olsun... Sen de farkındasın zaten, pizza olmamış ne yazık ki... Ya da pizza yiyorsak diğerlerini yemememiz gerek. Öğle yemeğinde 1 kase de yoğurt eklesen olurdu. Öğleden sonra 3 bisküvi çok değil. Akşam yemeğinde fena değil aslında. Öğleden sonra arada şekerli bir şey yerine proteinli bir şey yeseydin akşamı daha az yiyebilirdin. Yine de çok kötü değil. Alıştıkça daha güzel menüler olacağına eminim.
karatay diyeti kiabına başladım bakalım.ama ekmeksiz hayat benim için zor.kuru yemişleride deneyeceğim özellikle aralarda.karatay diyetinde ayda kaç kilo verdiniz kaçamak yaptınızmı arkadaşlar?ekmek yemeden oluyormu gerçekten?
kötü bir gündü.akşam misafirlikteydik.
sabah kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
1.5 dilim ekmek
3 zeytin
acuçiçi kadar peynir
öğlen
1 baget
yarım kase çorba
ara
1 mandalina 1 elma
4 tane fındık
akşam(işte burda batırdım)
1 kase çorba
1 kase mantı
1 dilim kadayıf(((
ama paylaşmaya devam pazartesi kilomu merak ediyorum.çünkü yediklerimi hiç sıkı kontrol etmedim.ama içimdeki büyük öküzün farkına varmaya başladım bunları yedim ama doymadım(((
bu günkü menüm
sabah:
2 sahanda az yağla pişmiş yumurta
avuçiçi kadar peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
öğlen:
1 kase çorba
1 kase sulu köfte
akşam:
1 tabak patatesli mantı
mantı gene işi bozdu fakat kayseri gelini olduğumdan artık bende gelen misafirlerime mantı ikram ediyorum
karatay diyeti kafama yatmadı pek...
meyvesiz sağlıklı yaşam olmazki...
evet ekmek yerine belki ceviz fındık badem yenebilir ama meyvesiz olmaz
Bu yolda yanlız değilsiniz. Aynı şekilde bende bu konuda muzdaribim. hamilelikte alınan kilolarla başım dertte. toplamda 30 kilo aldım ve 15'i gitti fakat 15 kilo hala duruyor. Emzirdikçe verirsin diyorlar ama tık yok:)))))) Benim bebeğim 4 aylık.
Ben 1 aydır karatay diyeti yapıyorum ve 4 kilo verdim. o kadar da dikkat etmedim aslında birde bir haftadır limonlu su yada karbonatlı su içiyorum. tam tamına uysam kilolar daha çabur gidercek ama işte olmuyorr
Umarım biran önce kurtuluruz kilolardann.
sabah:
beyaz peynirle tost
2 zeytin
küçük bi salatalık
1tatlı kaşığı pekmez
1 bardak şekersiz cay
öğlen:
1.5 kase çorba(kırmızı mercimek)
yarım kase yoğurt
ara:
yarım paket sade çubuk kraker(okulda çok acıktım..)
1 bardak şekersiz çay
akşam:
fırında pişmiş büyük bir balık
bolca salata
biraz öncede bir mandalina yedim
belki bi çay içerim ama daha bişey asla yememmm
Serapcım yorumların için çok teşekkür ederim:::)sanırım vucudumun biraz suyundan gitmeye başladı.zayıfladımı sanmıyorum ama 1.200 gram daha eksik geliyorum.kilo verirsem motive olurum inşallah.
daha iyi bir listeyle inşallah yola devam
sabah:
yarım tabak menemen
2 dilim tam buyday ekmeği
1 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
öğlen:
yarım tabak kıymalı patlıcan yemeği
1 bardak ayran
ara:
bi neskafe
akşam
bi tabak kıymalı patlıcan yemeği
yarım kase yoğurt
ara20.30 da)
bir nar bir mandalina
öğlen ve akşam ekmek yemeyince akşamda ara öğün yapma gereği duydum.acıktımda.
Menün güzel olmuş, afiyet olsun. Ara yapman iyi olmuş da yetersiz bence.
Günlük kalori ihtiyacının 500 kcal altında bir beslenme düzeni kurmanda fayda olabilir. Eğer daha az yemek yersen kilo verdikçe kalori ihtiyacın azalacağından çok daha az yemek zorunda kalabilirsin. Sağlıklı yemekler olduğu sürece yemekten korkma.
kalorisepeti diye bir site var ben orayı kullanıyorum. Günlük ihtiyacını ve ne kadar tükettiğini takip edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?