- Konu Sahibi rehbermelek60
-
Kurtulacağız inşallah hamilelik kilolarından:)))) benimde 7 aylık bebeğim var 75 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim doğumdan sonra 74 kiloyum ama 6 ayda 82 ye çıktım yedikte yedim şimdi 1 Kasım'da diyete başladım ve 78 kiloyum istediğim herşeyi yiyorum ancak kalori hesaplıyorum günlük 1500 kaloriyi geçmiyorum.....kaç kilosun şu anda?
kalori sepeti mükemmelmiş:)))
yediklerimi yazdım 2 gün kötü diğer günler 4 gün iyi çıktı.biraz daha bilinçli gitmeyi düşünüyorum sayende:)
ama bugün yarın regl olmak üzereyim.regl döneminde nasıl olacak bu iş aydınlatırsan sevinirim sevgiler:))
kahvaltı:10da
1 tane simit
1 karper
1 ymurtadan kıymalı yumurta
20gram tahin helvası
azcık peynir
4 kaşık menemen
akşam:
tavuklu hamburger
küçük boy patates kızartması
1 bardak ayran
ara:
6 dilim hoşbeş
ara:
15 tane fıstık
1 kupa sütlü kahve
bugün dışardaydık ancak bu kadar olabildi.çok gezdik.birazda alışveriş yaptık.şuan açım.yatsam iyi olacak
iyi geceler kadınlar kulubü:))
Merhaba canım. Rica ederim. Günlük kalori limitlerimiz dahilinde sağlıklı yemekler tüketmemizde fayda var. Her ne kadar son zamanlarda beceremesem de .....
Premens dediğimiz regl öncesi dönemde protein alımı tokluk hissini artırabilir. Ben kendi adıma yaptıklarımı söyleyeyim: öğle ve akşam yemeklerinde tavuk+ salata veya balık+salata yiyorum. Hem ödemi atmak hem de tatlı isteğimi bastırmak için akşamdan salatama sıktığım limonları kabuğunu, 1 çubuk tarçını ve bir tutam karanfili bir sürahi suya koyup sabah içmeye başlıyorum. Limon kabuğu ödemi atar, tarçın kan şekerini düzenler, karanfili tadını kokusunu sevdiğim için ekliyorum :)
Yine de çok tatlı istersem ılık süte bal karıştırıyorum, yoğurda pekmezBir de Ender Saraç' ın tarifi var hurma+kakao+ceviz rondoda çekilip minik toplar hazırlanıyor. Ama kakao çikolata gibi bağımlılık yapar diye çok tercih etmiyorum.
Afiyet olsun canım.. Sabah çok gibi ama akşama kadar başka bir şey yok. Akşam hamburger menü olmasaymış ama erken saatte yemişsin anlaşılan. Çok bir şey diyemeyeceğim. Kaçamaklı hafta sonu olmuş. Yeni günde daha sağlıklı güzel bir menüyle buluşmanı umuyorum şekerim.
saol serapcım senin yazdıklarının takipçisiyim.bu konudaki bilgine hayran kaldım.yardımların için çok saol.bu zorlu yolda bi rehber bulmak çok güzel:)
12 kasım pazartesi:84.700
19 kasım pazartesi:82.300 giden 2.400 gram
şuan çok açım ve az kıyafetle tartıldım ama 2 kilo banko gitmiş geçen haftaya göre:)
haftaya inşallah 81.300 ü görmek dileğiyle:)))
okuldaki odama küçük bi stok yaptım.
kuru kayısı,kuru incir.papatya çayı,yeşil çay,küçük kutu sütler,neskafe 3ü 1 arada(seviyorum napayım),yulaflı bisküvi aralar daha sağlıklı geçsin istiyorum.ceviz,fındık badem, fıstıkda stoklayacam
gerçi bugün 25 gram kadar bitter çikolata yedim ama neyse
sabah:
20 gr tahin helvası
2.5 dilim tam buğday ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
2 zeytin
öğlen:
1 kase yeşil mercimek çorbası
4 yemek kaşığı yeşil fasulye yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
ara:
1 bardak papatya çayı
20gr bitter çikolata
akşam:
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık fasulye yemeği
1.5 dilim tam buğday ekmeği
biraz tatlılı bir gün oldu.daha bişey yemeği düşünmüyorum.inşallah yemem.yersem yazarım.ama hareketli bir gündü yoruldum.
yarım avuç kuruyemiş...20.10 sularında.
30 a yakşatım.ama hayat güzel.27 yaşta güzel:)
Ailenle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzuuuuun bir ömür diliyorum. Doğum günün kutlu olsun Melekcim
tabi gün doğum günü olunca ipin ucu kaçtı kaçtı gitti....
sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
1 karper üçgen peynir
3 zeytin
küçük bi domates ve salatalık
öğlen:
ince 2 dilim fırında kabak mücver(kızartması yağlı oluyo)
1 bardak ayran
2 dilim tam buğday ekmeği
ara:
1 bardak yeşil çay
2 kuru incir
ara:
kriz gibi bi açlık geldi ve
acuçiçi kadar peynir,20 gram tahin helvası ve birazda ekmek yedim((
akşam:
1.5 iskender
1 porsiyon sakızlı muhallebi
20 kasım salıyı telafi etmem lazım.bu hafta artık kaçamak yokkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?