Rehbermelek'in Diyet Günlüğü : 85'den 70'e...

kahvaltı:10da
1 tane simit
1 karper
1 ymurtadan kıymalı yumurta
20gram tahin helvası
azcık peynir
4 kaşık menemen

akşam:
tavuklu hamburger
küçük boy patates kızartması
1 bardak ayran

ara:
6 dilim hoşbeş

ara:
15 tane fıstık
1 kupa sütlü kahve

bugün dışardaydık ancak bu kadar olabildi.çok gezdik.birazda alışveriş yaptık.şuan açım.yatsam iyi olacak
iyi geceler kadınlar kulubü:))

Kurtulacağız inşallah hamilelik kilolarından:)))) benimde 7 aylık bebeğim var 75 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim doğumdan sonra 74 kiloyum ama 6 ayda 82 ye çıktım yedikte yedim şimdi 1 Kasım'da diyete başladım ve 78 kiloyum istediğim herşeyi yiyorum ancak kalori hesaplıyorum günlük 1500 kaloriyi geçmiyorum.....kaç kilosun şu anda?

merhaba bluestar:)bende serapd sayesinde kalorisepetini fark ettim.mükemmelmiş.
bugün sabah 82.700 geldim.pazartesi 84.700düm bende.bu hafta ödem gitmiştir sanırım.ama genede 2 kilo eksik gelmek güzel:)regl döneminde beslenmeyi deiştirmeye gerek varmı sence?
birde diyetin sütünü etkiledimi?

Merhaba:)) regl dönemim geçen haftaydı ve aynı şekilde beslendim sadece kalorimin içinde tatlı da yedim. Allah'a şükür sütümde etkilenmedi. Bende bugün tartışdım 77 geldim. Kesinlikle 100-200 gr gittiğini bile görmek insanı çok mutlu ediyor.

Merhaba canım. Rica ederim. Günlük kalori limitlerimiz dahilinde sağlıklı yemekler tüketmemizde fayda var. Her ne kadar son zamanlarda beceremesem de .....
Premens dediğimiz regl öncesi dönemde protein alımı tokluk hissini artırabilir. Ben kendi adıma yaptıklarımı söyleyeyim: öğle ve akşam yemeklerinde tavuk+ salata veya balık+salata yiyorum. Hem ödemi atmak hem de tatlı isteğimi bastırmak için akşamdan salatama sıktığım limonları kabuğunu, 1 çubuk tarçını ve bir tutam karanfili bir sürahi suya koyup sabah içmeye başlıyorum. Limon kabuğu ödemi atar, tarçın kan şekerini düzenler, karanfili tadını kokusunu sevdiğim için ekliyorum :)
Yine de çok tatlı istersem ılık süte bal karıştırıyorum, yoğurda pekmez Bir de Ender Saraç' ın tarifi var hurma+kakao+ceviz rondoda çekilip minik toplar hazırlanıyor. Ama kakao çikolata gibi bağımlılık yapar diye çok tercih etmiyorum.

Afiyet olsun canım.. Sabah çok gibi ama akşama kadar başka bir şey yok. Akşam hamburger menü olmasaymış ama erken saatte yemişsin anlaşılan. Çok bir şey diyemeyeceğim. Kaçamaklı hafta sonu olmuş. Yeni günde daha sağlıklı güzel bir menüyle buluşmanı umuyorum şekerim.

sabah:
1 yumurtadan sucuklu yumurta
3 küçük dilim ekmek
acuçiçi peynir
1 tatlı kaşık pekmez
azcık eşime yaptığım kızartmadan 2 çatal kadar
yarım domates,yarım salatalık

öğlen:
eşimin isteği üzerine yarma ve tavukla yaptığım keşkekden büyük bir porsiyon
1 bardak ayran

akşam:
kepek ekmekten tost

iyi bi haftasonu olmadı.aslında en kötüsü öğlen yemekten 40 dakka sonra çok uyku bastırdı 1 saatten fazla uyudum.
temizlik yaptım ama umarım çok yağ olarak depolanmamışlardır(

saol serapcım senin yazdıklarının takipçisiyim.bu konudaki bilgine hayran kaldım.yardımların için çok saol.bu zorlu yolda bi rehber bulmak çok güzel:)

12 kasım pazartesi:84.700
19 kasım pazartesi:82.300 giden 2.400 gram
şuan çok açım ve az kıyafetle tartıldım ama 2 kilo banko gitmiş geçen haftaya göre:)
haftaya inşallah 81.300 ü görmek dileğiyle:)))

saol serapcım senin yazdıklarının takipçisiyim.bu konudaki bilgine hayran kaldım.yardımların için çok saol.bu zorlu yolda bi rehber bulmak çok güzel:)

Rica ederim canım. Estağfirullah. Biz bir arada çok ediyoruz, tek başımıza hiç ... Yanında olmaktan ben de mutluyum. Vazgeçmeyeceğiz, başaracağız

Tebrikler Harikasın canım. Sonuca kararlı adımlarla ilerliyorsun, başarının devamını diliyorum.

okuldaki odama küçük bi stok yaptım.
kuru kayısı,kuru incir.papatya çayı,yeşil çay,küçük kutu sütler,neskafe 3ü 1 arada(seviyorum napayım),yulaflı bisküvi aralar daha sağlıklı geçsin istiyorum.ceviz,fındık badem, fıstıkda stoklayacam
gerçi bugün 25 gram kadar bitter çikolata yedim ama neyse

sabah:
20 gr tahin helvası
2.5 dilim tam buğday ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
2 zeytin

öğlen:
1 kase yeşil mercimek çorbası
4 yemek kaşığı yeşil fasulye yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt

ara:
1 bardak papatya çayı
20gr bitter çikolata

akşam:
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık fasulye yemeği
1.5 dilim tam buğday ekmeği

biraz tatlılı bir gün oldu.daha bişey yemeği düşünmüyorum.inşallah yemem.yersem yazarım.ama hareketli bir gündü yoruldum.

Çok iyi yapmışsın. Afiyet olsun. 3ü 1 arada hariç. İçindeki şeker bir yana (şeker olduğundan da şüpheliyim), kahvenin doğasında erimek yok. Kim bilir nasıl kimyasal işlemlerden geçiyor. Küçük elektrikli bir cezve alsan (plastik değil), sütlü Türk kahvesi pişirsen kendine?? Çikolatayı diyetlerde pek tavsiye etmiyorlar, regl olduğun için tatlı yemek istediğini biliyorum. Ama çikolata çok doğru bir seçim olmayabilir. Ama mutlaka yiyeceksen öğleden sonra ara öğünde ve yanına 1 çay bardağı süt eklemeni tavsiye ederim.

Menün gayet iyi olmuş, afiyet olsun şekerim :81:

yarım avuç kuruyemiş...20.10 sularında.

O kadardan bir şey olmaz. Hem emziriyorsun hem de regl dönemindesin.

tabi gün doğum günü olunca ipin ucu kaçtı kaçtı gitti....
sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
1 karper üçgen peynir
3 zeytin
küçük bi domates ve salatalık

öğlen:
ince 2 dilim fırında kabak mücver(kızartması yağlı oluyo)
1 bardak ayran
2 dilim tam buğday ekmeği

ara:
1 bardak yeşil çay
2 kuru incir

ara:
kriz gibi bi açlık geldi ve
acuçiçi kadar peynir,20 gram tahin helvası ve birazda ekmek yedim((

akşam:
1.5 iskender
1 porsiyon sakızlı muhallebi

20 kasım salıyı telafi etmem lazım.bu hafta artık kaçamak yokkkkkkk

Afiyet olsun şekerim. Arada helvayı yemesen sorun olmazdı. Ama emziren arkadaşlarımdan biliyorum, hiç tatlı sevmeyenin bile canı tatlı istiyor. Açıklaması nedir bilmiyorum ama demek ki ihtiyaç bu. Akşama bir şey demiyeceğim Bugün dengelersin canım...

sabah:
1,5 dilim ekmek
1.5 kibrit kutusu peynir

öğlen:
1.5 kase sebze çorbası
1 dilim ekmek

ara:
1 bardak neskafe
3 tane yulaflı bisküvi

ara:
eski ev arkadaşımın doğum günü süpriz pastası((

akşam:
2,5 baget
azcık salata

çığrından çıktım gitmiyo ya.doğum günüm olayı mahvetti.bende maşallah deli gibi iştahlıyım zaten((
serapcım yardım et lütfen...daha 2.haftada elenmek istemiyorum diyetten.verdiğim 2 kiloyu 2 günde geri almak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…