- Konu Sahibi rehbermelek60
-
canım mrb...
bende 3 ay önce doğum yaptım felaket kiloda aaldım....bebiş 3 aylık olduğu için rejimde yapamıyrm....
seni tebrik ederim kilo veriysun....
bu arad doğum gününde kutlu olsun...
bi sorum olucak,yediklerine dikkat etmeye başladığndan beri sütünde azalma oldumu,
bide yeşil çayı emziren anneler tüketebiliyrmu?
çok teşekkürler...
merhaba meriçdemir günlüğüme hoşgeldin:)
2 gündür batırdım yoksa iyi gidiyordum
diyete başladığım ilk 2-3 gün sütüm azalır gibi oldu ama sonra düzeldi.önceden çok fazla yiyordum buraya yazmaya başladıktan sonra biraz frenlendim.yoksa her öğün yarım ekmek yerdim saatlere bakmazdım sürekli kızartma yapar her hafta en az bi gün hamurişi pasta börek yapar yerdim.
yeşil çayı yeni içmeye başladım.zaten 8 aya yanaştığı için %50 emzirme %50 ek gıda yapıyoruz biz(aslında emzirme %70 olmalı şimdi ama çalıştığım için ancak o kadar oluyo).haftada 3-4 fincanın bi zararı olmaz sanırım tabi farklı günlerde içmek kaydıyla.
sende ne kadar fazla kilo var?ilk 6 ay diyet demeyelimde sağlıklı beslenme adına yediklerine dikkat edebilirsin mesela daha az tatlı,daha az ekmek,akşam 8den sonra bişey yememe gibi.Allah analı babalı büyütsün bebişini,sevgiler:)
hoşbulduk....
olsun 2 gün kaçamaktan bişey olmaz çünkü baya azimli gördüm seni.....
ben 62 le hamile kaldım 90la doğuma gittim,çok az almışım demi....şimdi 76.500 üm ,kendimi çok ama çok çirkin hissediyrm ve biran önce şu kilolardan kurtulmak istiyrm...ama bebiş söz konusu olunca malesef olmuyor...korkuyrm sütüm azalır die....
yaza kadar 65 e düşsem çok iii....
vakit buldukça seni takip edicem.....
kib....
bence çok iyi gitmiş kiloların maşallah.yaza kadar çok rahat 65 olursun.azcık dikkat et.bence tatlı sütü artırıyor dedikleri yalan.bol bol su içmeye devam:)
canım günde rahat 3-4 lt su içiyrm....
sanki tatlı yemeyince sütümün azalıcağını düşünenler arasında bende varım....
buaralar bozaya taktım oda sırf kalori zaten...
sen öğretmenmisin canım?okulda menu ayarlamak zor olmuyor mu?
bende haftaya işe başlıycam izinim bitiyor,okulada çorba falan götüremem ki.....
sabah:
1,5 dilim ekmek
1.5 kibrit kutusu peynir
öğlen:
1.5 kase sebze çorbası
1 dilim ekmek
ara:
1 bardak neskafe
3 tane yulaflı bisküvi
ara:
eski ev arkadaşımın doğum günü süpriz pastası((
akşam:
2,5 baget
azcık salata
çığrından çıktım gitmiyo ya.doğum günüm olayı mahvetti.bende maşallah deli gibi iştahlıyım zaten((
serapcım yardım et lütfen...daha 2.haftada elenmek istemiyorum diyetten.verdiğim 2 kiloyu 2 günde geri almak istemiyorum...
Hmmmm, evet... 2 gün üst üste kaçamak öğünü değil kaçamak günleri şeklinde gittikKontrol edemiyorsak ceza faslına geçmeyi öneriyorum. Sevgili bebeğin izin verirse cumartesi ve/veya pazar eşinden ya da ailenden birinden yardım alarak cezanı gerçekleştirebilirsin. Yürüyüş ya da plates. Sen seç. Ya 1 saat yürüyüş ya da sabah 8 de Ebru Şallı ile beyaz tv de plates. Hangisini yapmak istersin? Spora imkan yok dersen sana başka bir ceza da verebilirim Sen daha iyi bilirsin ya, motivasyonu sağlamanın şekilleri farklı farklı, sen ödül sistemini kullandın, sıra ceza sistemine geldi şekerim
Hmmmm, evet... 2 gün üst üste kaçamak öğünü değil kaçamak günleri şeklinde gittikKontrol edemiyorsak ceza faslına geçmeyi öneriyorum. Sevgili bebeğin izin verirse cumartesi ve/veya pazar eşinden ya da ailenden birinden yardım alarak cezanı gerçekleştirebilirsin. Yürüyüş ya da plates. Sen seç. Ya 1 saat yürüyüş ya da sabah 8 de Ebru Şallı ile beyaz tv de plates. Hangisini yapmak istersin? Spora imkan yok dersen sana başka bir ceza da verebilirim Sen daha iyi bilirsin ya, motivasyonu sağlamanın şekilleri farklı farklı, sen ödül sistemini kullandın, sıra ceza sistemine geldi şekerim
sabah:
3 zeytin
kk peynir
yarım üçgen peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim çavdar ekmeği
öğlen:
1 kase sebze çorbası
1 dilim ekmek
küçük bir tabak haşmanmış brokoli
azcık yoğurt
ara
200 ml süt
3 kuru kayısı
1 kuru incir
akşam:
azcık fırında pişmiş kırmızı et
küçük bi tabak brokoli salata
1 dilim ekmek
8den önce bir mandalina yemeyi düşünüyorum.fena bi gün olmadı sanki:)
melekcimmm
öğretmenler günün kutlu olsunnnnnnnn
sabah:
1 dilim ekmek
avuçiçi kadar peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
öğlen:
1 kase çorba
4 kaşık makarna
ara:
54 kalorilik çikolota
akşam:
sebzeli balık
azcık salata
ara:
misafirlik menüleri
1şekerpare
1 küçük dilim yaşpasta
sabah:
1 muz
kahvaltı:
3 dilim ekmek
acuçiçi peynir
4 zeytin
2 yumurta
akşam:
1 kase tarhana
1 tane kıymalı pide
az salata
ara:
1 mandalina
çeyrek nar
eşimle azcık limoniydik yürüyüş yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?