- Konu Sahibi rehbermelek60
-
uzun bi aradan sonra tekrar döndüm burası olmadan gitmiyo,aslında biraz eşimle aramız yoktu,bende diyet miyet hiç bişey bırakmadım.
dün kararlar aldım,1500 kaloriyi geçmeyeceğim.bugünkü 1400 kaloriyle günü tamamladım.
serap umarım iyisindir,burdaki arkadaşlarıda yarı yolda bıraktığım için özür dilerim.burdayım inşallah bugünden sonra devam.
bu arada bugünkü kilom 82,900.
uzun bi aradan sonra tekrar döndüm burası olmadan gitmiyo,aslında biraz eşimle aramız yoktu,bende diyet miyet hiç bişey bırakmadım.
dün kararlar aldım,1500 kaloriyi geçmeyeceğim.bugünkü 1400 kaloriyle günü tamamladım.
serap umarım iyisindir,burdaki arkadaşlarıda yarı yolda bıraktığım için özür dilerim.burdayım inşallah bugünden sonra devam.
bu arada bugünkü kilom 82,900.
döndüğünüze sevindim. stres bizi esir almasın.
Melekçim geri dönmene çok sevindim.Yapacağımız her şeyi kendimiz için yapmalıyız. Başkası yüzünden kendimize zarar vermeye hakkımız yok, bu en yakınımız bile olsa.. Neyse her şey geride kaldığına göre, biz işimize bakalım
Bu arada biz yeni bir grup kurduk, diyet yöntemleri ve deneyimler başlığı altında:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...588123-mevsimlerden-roma-nin-diyet-grubu.html
Biz diyetin 8. günündeyiz, ama istersen geriden de takip edebilirsin. İncele istersen belki kendine uygun bulursun.
saol serap gerçekten burada bir dost bulacağım hiç aklıma gelmezdi,çok teşekkür ediyorum.mevsimlerden romayı takip edicem biraz baktım gerçekten çok alternatifli kolay bi beslenme şekline benziyor.sağlıklı olmak adına inşallah gene buralardayım:)
aslında gün güzel gidiyordu ama tansiyonum düşünce diyet bozuldu.oğluşumda hasta bugün onu doktora götürdük.
sonuç olarak 2000 kaloriye çıktım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?