Rehbermelek'in Diyet Günlüğü : 85'den 70'e...

Ziyaretin için tesekkür ederim canım ben geçen sene bayagı yorulmuştum anem de sağolsun yok gözlerinin önü çökmüş yok yorgunsun falan diyerek vitamin almış ban bir de düstüm menüsküs gibi bir sey oldu onun için de vitamin aldım derken yıllardır 70 kiloyken birden 80 i gördüm böyle işte :)
 


Merhaba Melek Afiyet olsun canım. İlk menün çok güzel, tebrik ederim. İkinci menünde fena değil aslında. Ama akşam 3 dilim ekmek yemesek mi acaba??

annemden geldikten sonra 1.100 gram inmişim. 81.100 bugünkü kilom.haftaya tekrar 80 i görmek istiyorum

Tebrik ederim canım Bu hafta hamur işi ve kaçamak ıvır zıvırlar olmazsa 79 ları bile görebilirsin. Maşallah kolay kilo veriyorsun.
 
sabah:
çeyrek beyaz ekmekten beyaz peynirli tost,2 dilim baklava

öğlen:
1 kase şehriye çorbası

ara:
1 mandalina,1 elma

ara:
1 neskafe

akşam:
az yağda kızarmış tavuk ve mantar,1 bardak ayran

ara:
az antep fıstığı,az yer fıstığı,yarım paket yulaflı bisküvi,2 bardak şekersiz çay

akşamki ara çok oldu ama 1500 kaloriyle günü tamamladım.
 
misafirim geldi pizza yapmıştım:)

Peki:)


Afiyet olsun:) Baklava ve hazır bisküvi olmamış canım. Çaya şeker atmayınca yanında bisküvi yenmiş anlaşılan. Şekeri bırakırken ben de çok yaptım bu işi Zaman içinde alışıyorsun, çiğ kuru yemişler daha faydalı olabilir.
 
sabah:
2 yumurta,1 kk peynir,3 dl ekmek

öğlen:
1 mandalina,1 elma

akşam:
karışık pide,1 çay fincanı kola.

hastayız evcek.ne bulduysak onu yedik diyebilirim.ben grip,eşim taş düşürüyo,oğlumda alerji olmuş...
 

Geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin kısa zamanda..
 
Son düzenleme:


Canım ben bu tür beslenince vermiyorum sabit kalıyorum bu yüzden protein ağırlıklı besleniyorum ekmek pilav yok
 

bu bkının kaç olası gerekiyor acaba?[/QUOTE]


canım bişi soracaktım kilomu değiştirmek istiyorum eskiden imza bölümünde kilolar görünüyor ve sadece rakamı değiştiriyordum ama şimdi öyle değil sen nasıl değiştiriyorsun
 
merhaba arkadaşlar.sonunda epey toparlandım. bebişimin alerjileride geçti.zaten o iki gün sürdü sadece çok şükür.ben baya grip olmuştum.bu sefer çok ilginç koku duyumu tamamen yitirdim diyebilirim.halada düzelmedi.%30 ancak koku alıyorum diyebilirim inşallah düzelir.
bu 1 hafatada yediklerime haliyle hiç dikkat edemedim.birde yılbaşında misafirlerim vardı.bol bol yedik içitik.yarından itibaren menü bildirimine dikkat etmeye yeniden başlamak istiyorum.geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.herkese bol sağlıklı günler diliyorum:)
 
sabah:
kendi yaptığım 2 küçük gözleme ıspanaklı

öğlen:
sebzeli tavuk
2 dl ekmek

ara:
1 neskafe

akşam:
3 yk pilav,3 yk yoğurtlu ev makarnası,1 kase çorba,2 dl sütlü irmik tatlısı

tatlıyı yemeyeydim iyiydi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…