bir çay bardağı ince çiğ köftelik düğüyü az sıcak suyla........
düğü ne aciba? :bbo: Yöresel bişey mi? Yani illaki atlayıp Konyaya mı gelceezzz :teytey: :teytey:
gece gece tariflerinizi okudum patlıcanlı olan güzeldi püsküütüm sağol yapıcam bende gerçi zaten yapıyodum aynısını ama bu sefer aklıma sen gelerek yiyicem
evet bide ben veriyim tarif
bir çay bardağı ince çiğ köftelik düğüyü az sıcak suyla bir cam büyük kaseye ıslatıp ağzını kapıycaksın. o orda ıslanırken domates salatalık yeşil biber marul soğan maydonoz vede 2 diş sarımsağı incecik doğrayacaksın.. ıslanmış olan düğünün içine bu salatayı karıştırrıcaksın.. limon sosu ve bir yemek kaşığı zeytinyağınıda ilave edip afiyetle yiyceksin yerimseniben çok hafif ve doyurucu geliyor bana umarım beğenirsiniz
Düğü.. Hmm bi'şey daha öğrenmiş olduk. Senin verdiğin tarifi yarışmanın ilk dönemlerinde haftada bir falan yiyordum. Ama bir fark var. İnce bulgur yerine, pilavlık esmer bulgur kullanıyorum. 1/1.5 ölçüsünde suda pişiriyorum sonra da diğer malzemelerle karıştırıyorum. Senin tarifinde var mıydı nar ekşisi şimdi hatırlayamadımköftelik ince bulgur şekercim :Roflol: niye öyle tarif ettimki hey allam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?