kizlar bisey sorucam yemeye basladim bugun 6 gunum sag kasigim agriyor sebebi ne olabilir yumurta buyuyuncemi agrir catlayincami bilen varmi?
sağol cnm cvp verdiğin için taze yaparsam ölçeğini nasıl ayarlayacamki sende işe yaradımı
taze ben denemedigim icin bilemicem biraz zor olur ayarlamasi sanirim.bende ise yaradi mi bilmiyorum :) cünkü adetim hnüz gelmedi,hamile miyim onu da bilmiyorum.test yapmak istemiyorum.eger ise yaradiysa hamile olmam gerekir ya da adetimi erkenden getirmesi gerekirdi.su an ikiside yok.ama herkeste aynisi olmayabilir
bir de lütfen herkes aldigi sonucari yazsin ki bilgi sahibi olalim
malesef bende ise yaramadi.ne adetimi erken getirdi,ne de hamileyim...2 ay oldu adet falan yok
3 gündür bende yapıyorum canım benimde aykı kasıklarımda batma gerilme var bumu yapıyo aceba yumurtalar mı gelişiyoki
sanırım tatlım ya,benim birde acayip şekilde akıntım var. ben artık çatlıyorum heraldehakkımzda hayrılısıı
kızlar bişiy sorcam.ben 2 haftadır filan kullanıyorum bu karısımı.sabahları kahvaltıdan önce(zaten kahvaltı yapmıyorum da ) neyse bişey sormak istiyorum bu karışımı erkeklerin kullanmasında herhangi bi sakınca var mı bileniniz varsa yardımcı olun lütfen.bi yazıda görmüştüm sanki spermlere zarar mı veriyodu tembelleştiriyomuydu tam hatırlamıyorum işte göz ucuyla gördüm.eşime de yedircem ama kaş yapım derken göz cıkartmaktan korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?