rekotu-Bal-Tarn zarar ya da yararn grenler yazsn

kizlar bisey sorucam yemeye basladim bugun 6 gunum sag kasigim agriyor sebebi ne olabilir yumurta buyuyuncemi agrir catlayincami bilen varmi?

Sanırım büyürken ağrı oluyor
Benim tüp bebekte çok yüklenildiği içindi galiba çok ağrım olmuştu. Bir de o kadar hormondan sonra cinsel istek hali fazlalaşmıştı bende keşke hep öle olsa da eşlerle çocuk için bi araya gelmemiş olsak:))

sağol cnm cvp verdiğin için taze yaparsam ölçeğini nasıl ayarlayacamki sende işe yaradımı

taze ben denemedigim icin bilemicem biraz zor olur ayarlamasi sanirim.bende ise yaradi mi bilmiyorum :) cünkü adetim hnüz gelmedi,hamile miyim onu da bilmiyorum.test yapmak istemiyorum.eger ise yaradiysa hamile olmam gerekir ya da adetimi erkenden getirmesi gerekirdi.su an ikiside yok.ama herkeste aynisi olmayabilir

bir de lütfen herkes aldigi sonucari yazsin ki bilgi sahibi olalim

herkese merhaba bende adetin ikinci günü başIadım bu karışıma.. fakat benim bi sorum oIucak sizIere benim normaIde yumurtIama probIemim oImadıgı haIde doktorum yumurtaIarı daha cok tetikIemek amaçIı serophene verdi gecen ay kuIIandım işe yaramadı bu ay da kuIIanıyorum. iIaçIa birIikte bu macunun kuIIanımı zarar oIur mu diye endişe ediyorum bi yandan ama bu karışımın mucizeIerini okudukça cok istiyorum denemeyi. bugün 4. günüm 12 gün kuIIanıyoruz sanırım sizce devam ediyimmi kuIIanmaya? 1 yıIdır istiyoruz haIa sonuc aIamadım iIk kez gecen ay iIaç kuIIandım onun öncesinde hiçbir tedavi görmedim. kendim 2 ay incir kürü kuIIandım ama yine tutmadı. inşaIIAh hepimize bu karışım vesiIe oIur. hamiıe arkadaşIarımı tebrik ediyorum.. benim gibi serophene kIomen gibi iIaçIa beraber bu karışımı kuIIanan var mı yazabiIrimi?

ben kuIIandım bu ay adetin ikinci gününden başIadım 10 gün sabah akşam 1 tatIı kaşığı içtim,umarım faydası oIur sonuçIarı tekrar payIaşıcam... yaInız şunu söyIeyebiIirim geçen ay iIaçIa 2 yumurta oIdugu haIde bu ay bu karışımIa 4 yumurta oIdu sanırım gerçekten işe yarıyor.

merhaba kızlar
ben forumu uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya yeni başladım. bende pkos'luyum. 2 ,5 senedir tedavi görüyorum. birçok denemeden sonra en sonunda metformin (türkiye'de ticari adı glifor) 850mg/günde 2 kez ve femera tablet 5mg/1 kez ( adetin 5.gününden 9.gününe kadar) yumurtlamamı sağladı. doktorumun dediğine göre her kadın için doğru kombinasyon değişiyormuş. yanlız geçen ay, yurtdışında olduğum için, sigortamda çıkan bürokratik bir hatadan ötürü doktora gidmedim ve femerayı kullanamadım, yanlız her gün 1 çay kaşığı bal-çörekotu-tarçın karışımı yedim. normalde yumurtlayamamam gerekirken bence kesinlikle bu karışım sayesinde yumurtladım :))) ama maalesef hamile kalamadım. gelecek ay 2. aşılamamı olacağum. burada 6. aşılamadan sonra tüp bebeğe hak kazanıyorsun. bellimi olur belki gerek bile kalmaz :)
ben çok küçük bir kasabada yaşıyorum, eşim yabancı, burada hiç türk yok ve burda kimse evlenmediği gibi 40 yaşından sonra hamile kalanlar çok fazla. o yüzden doktor bile benim durumumu kafaya takmıyor.(bu arada sadece 1 jinekolog var). yada evlenmeden farklı babalardan 3-4 çocuğu olan kadınlar var. tavşan gibi doğuruyorlar :) onları görmek ve yaşadıklarımı kimseyle paylaşamamak sinirlerimi çok yıprattı inanın. eşim 45 yaşında ve o da hiç stres yapmıyor, adamda nedense bir rahatlık bir rahatlık anlatamam. ben eminim er geç çocuğumuz olacak diyor :) bu da anlayacağınız gibi benim sinirlerimi iyice zıplatıyor :)
ahhh ahhh allah hepimizin yardımcısı olsun :)

malesef bende ise yaramadi.ne adetimi erken getirdi,ne de hamileyim...2 ay oldu adet falan yok

daha önce bu msjlari yazmistim ama su an hamileyim.cörekotunun faaydasi oldu mu hala bilmiyorum ama denemekte fayda var

arkadaşlar başından beri formu takip ettim tüm yazılanları okudum. Bal-tarçın çörek otunu yapıyorm ayrıca incir kürünü yapıyorm. kasıklarımda gerilme var. makatıma doğruda sancı vuruyor. Acaba bende ters etkimi yaptı Kistm mi oldu

3 gündür bende yapıyorum canım benimde aykı kasıklarımda batma gerilme var bumu yapıyo aceba yumurtalar mı gelişiyoki

amin canım bu ay gelir bebişlerimiz ya bide hayıt tohumu ve ada çayı kullananlar var bizde denesek mihormonlara ve yumurtalara iyi geliyormuş

sanırım tatlım ya,benim birde acayip şekilde akıntım var. ben artık çatlıyorum heralde hakkımzda hayrılısıı

tabi ada çayını yumurlamadan önce içmek gerekiyormuş düşük tehlikesi yaratıyormuş da hayıt tohumu bula bilirsem onu deniycem bakalım

kızlar bişiy sorcam.ben 2 haftadır filan kullanıyorum bu karısımı.sabahları kahvaltıdan önce(zaten kahvaltı yapmıyorum da ) neyse bişey sormak istiyorum bu karışımı erkeklerin kullanmasında herhangi bi sakınca var mı bileniniz varsa yardımcı olun lütfen.bi yazıda görmüştüm sanki spermlere zarar mı veriyodu tembelleştiriyomuydu tam hatırlamıyorum işte göz ucuyla gördüm.eşime de yedircem ama kaş yapım derken göz cıkartmaktan korktum

ben de o sekilde hatirliyorum,yani erkeklere yedirilmemesi gerekiyo.onun yerine baska seyler deneyin.keciboynuzu falan mesela

arkadaşlar ben de kullanmaya başladım..adetin 2. gününden beri kullanıyorum..tabi yanında hayıt suyu, civan perçemi hapı ve arısütü polen hapı da..
hayıt suyunu tavsiye ederim..yumurta gelişirkenki ağrı ve sancıları azaltıyor..ayrıca hormonları dengeliyor..
hakkamızda hayırlısı olsun...

merhaba hanımlar bende dün yemeye başladım ama adetim bitti benim , ay boyu yiyim diyordum , napsam şimdi tam bilemedim , yumurtlama gününe kadar yesemmi , napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…