rekotu-Bal-Tarn zarar ya da yararn grenler yazsn

Bence ilk Sogan Kuru denemeye baslasan belkide faydani gorusun!!!

Slm kızlar 13 aydır bebek için uğraşıyoruz. Esimin spermi cok iyi ve benim de hic bir problemim yokken. Butun testlerim cok normal cikti. Hatta ovulasyon gunlerimde bile yumurtluyorum . Adet gunlerim bile cok normal. Yani dr. git gel diye bi problemimiz yokken nasil oluyor da bu kadar uzadi yani!!! Neden basaramiyoruz diye endiselerim iyice arti!!! Esim de artik bebegimiz olsun diye cok istyooo!!!
Baslangicta Dr. Saracoglu onerdigi butun kurleri bile uyguladim ;
iIk ayda Sogan Kuru uyguladim tutmadi ; 2 aydan sora- Incir ile Havuc Kuru uyguladim o da tutmadi ve daha sonra da Dr. Saracoglu onderdigi bitki cayilari da uyguladim yine o da tutmadi. Ayrica Pressed kullanmayi bile hic ihmal etmedim o da basarissiz oldu. Yani denemedigim tek seyi bu kaldi çöreotu+tarçın + bal.
Bugun de adet oldum ve simdi bu karışımi yarin yapip, sabah ac karnimla baslyacagim artik, ve de 3 gunumde adacayi da denemeyi dusunuyorum.
bakalım bu ay ne olacak....eger bu ay basarili olmazsak artik Tup bebeke deneyecegiz!!!
Insallah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

arkadaşım inşallah buay kür işe yarar sakın ümüidini yitirme tüp bebepe de hemen karar verme kafanı rahat tutu daha 13 aydır istiyormuşsun daha erken
ben 6 sene bekledim benim bebeğim olmadı aşılama yaptırdım 1 kere oda tutumadı
5 sene sürekli tedavi gördüm ama sürekli ameliyat geçirdim rahim filmleri çektirdim
tüplerim tıkıalıydı ameliyat geçirdim açık
rahim filmi çektirdinmi sen belki tüplerinde sorun vardır benimde adetim düzenliydi herşey güzeldi tüpler tıkalıymış

ve bir ay bu kürü denedim tutmadı inciri denedim gene olmadı
sonra aylar sonra tekrar yaptım bu kürü ayrıca adaçayı ve kuru incir yedim hepsini aynı ay yaptım
oay da olamdı ama yumurtlamam değişikti o ay son adet gördüğüm aydı birdaha adet görmedim
ve hamile kalmışım şok oldum olamaz dedim ben hamile kalamam dedim ama hamile kalmışım 6 cı sneme girdiğimde
ve babasına doğum günü hediyesi geldi meleğim şimdi 37 haftalık hamileyim yani 20günüm kaldı doğumuma hayırlısıyla inşallah

allahım tüm isteyip dileyenlere nasip etsin çok güzel bişeymiş birde elime alsam hayırlısıyla daha güzel olacak

sana demek istediğim dene buay olmassa birdahaki ay da dene
allah yarıdmcın olsun inşallah

hayatımdaki en büyük hata tarçın+çörek otu+bal karışımını yapıp yemekti
kızlarrr okadar sağlıklıydımkiii bu karışımı yediğim ayyy kasık ağrılarımdan duramadım hamileyim sandım
dktora gittim bide ne göreyimkii 2 tane kistim olmuş
yanii bu kür bende kist yaptı ardından aylar geçti 8 ay oldu hala bebeğim yok
keşke soğan kürünü yapabilseydimde bunu hiç yapmasaydım
bu y soğan kürü uygulucm ama umudum pek yok
ayrıca bu karışımda sadece 1 hafta yedim o bile yetti kist oluşturmya

bende buay yapıyorum inşallah çörekotu bal tarçın ve incir kürü işeyarar

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA YENI KATILDIM BENIMDE BAŞARISIZ 3AŞILAMA 3TUP BEBEK DENEYIMIM VAR.3.TUP BEBEK DENEMEMIZDE TUTTU AMA 2AYLIKKEN DUSUKLE SONUCLANDI.BIRAz araVERDIKTEN SONRA YANI PSIKOLAJIK OLARAK KENDIMI TOPARLADIKTAN SONRA ŞİMDİDE BU KURLERDEN FAYDALANMAK ISTIYORUM,BANA YARDIMCI OLURSANUIZ SEVINIRIM.
ŞİMDİ;BÇT ,ADACAYI VE KURU INCIR ADETIN 2.GUNU BAŞLANIP 12.GUNU BITIRILECEK 12.GUNDEN SONRADA BUYUYEN YUMURTALARIN CATLAMASINA YARDIMCI OLMAK ICIN İNCİR+HAVUC KURU(7-8 TANE KURU İNCİR 500 ML SUDA KAYNATILIYOR SONRA İÇİNE 1 ADET TAZE HAVUÇ DOĞRANIYOR 3-4 DK DAHA KAYNATILYOR VE ALTINI KAPATIP ILIDIKTAN SONRA ICYORUZ) UYGULUYORUZ.
VE SONUNDA İNŞALLAH HEPIMIZ EN BUYUK DILEGIMIZE YANI BEBİŞLERİMİZE KAVUSUYORUZ

kızlar bende bu ay b.t.ç karışımına başlıcam inş. işe yarar faydasını görürüm ve bebişime kavuşurum Rabbim bütün arkadaşlarıma ve evlat isteyen herkese hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşşşşşşşş.

Rabbim bana ve tüm isteyen herkese katından hayırlı ,tertemiz bir soy armağan etsin...bizleri eli boş bırakmasın..bizleri anne, eşlerimizi de baba olmayı

nasip etsin...

Yavrularımızı sağ salim kucaklarımıza alıp,, bu günleri anılarımız olarak hatırlayalım.... herkese bu müjdeli haberi vermeyi

nasip etsin..hepimiz böyle olalım..

SEVGİLER

bu karışımı denemekte fayda var....

Son düzenleme:
selam arkadaşlar, 36 yaşındayım ve rahimde kocaman bir miyom mevcut ilk gebeliğim ona rağmen denemelere başlamştık eşimle ve ikinci ayda hamile kaldım. fakat öncesinde bal, tarçın, ve çörek otu yedim her sabah ve akşam yatmadan önce. yani bende işe yaradı, umarım sizlerde de yarar ve sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz...

Merhaba, bu forumdakileri okuyunca ümitlendim. Geçen ay soğan kürü yapmıştım faydasını gördüm şimdi çörekotuna başlayacağım. Teşekkürler

Benimde bu ilk denemem on gün kullandım bugün son günüm inşallah faydasını görürüm

bende geçen ay çörekotu bal tarçın denemiştim.bu ay ki adetim iki gün geçti beklemedeyim inşallah işe yaramıştır.Allah bütün evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlatlar versin.mübarek ramazanın hürmetine...inş.

çörek otu bal ve tarcının sizde bir kist oluşturabileceğine asla inanmam.neden?çünki çörek otu başlıbaşına zaten toksin atıcı.hücre yenileyici,iltahap sökücü,doğal bir kortizon doğal bi antibiyotik dir.bence sizde var olan vw haberiniz olmayan bi rahatsızlığıı gündeme getirip dahada geç olmadan bundan kurtulmanızı sağlamıştır.çörek otu doğal bi, şifa kaynagıdır.bilim adamları kanseri dahi bu mücizevi tohumlarla tedavi etmeye çalışıyorlar ve klinik deneylerde bunun başarısınıda kanıtlıyolar.sanırımm.haksızlık var çörek otuna bu tespitinizde.yanlış anlamayın beni sadece çörek otunu çoook uzun zamnnalardır araştırıyorum ve yıllardır ilk olumsuzz yorumu sizde gördümm hele hele kist oluşturmayı bırakınn insanlarr olan kisti yok ettiğinden bahsediylar.acil şifalar size..

adetim dört gün gecikmeli olarak oldu malasef... hamile değilmişim inşallah en kısa zamanda isteyen herkes hamiş kalır.

Ben de bu karışımı yapmak istiyorum ama yukarıya kist yaptığını yazmış aramızdan biri.acaba kesin bu karışımdan mı oldu? Hangi balla karıştırmamız gerekiyor ? Benim fsh ilaçsız 136,ilaçla en fazla 29a düştü.umarım hormonlarımı düzeltir.yaşım daha 19 tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…