canim seni merak ettim .ozel mesaj attim iki kere cevap bekliyorum sendenkonuyu yukariya tasiyin lütfen yaaaaaaaaaaa
kizlar kimse girmiyormu buraya artik ??
benim prolaktin yüksekligim var yani,süt hormonum fazla oyuzden hamile kalamiyorum..yumurtam gelismiyorrrr
bu karisimi yapsam bana dahada süt yapmaz degilmi . baska bir sitede öyle birseyler yaziyorduda..emziren kadina faydali diyeeee((
Slm kızlar 13 aydır bebek için uğraşıyoruz. Esimin spermi cok iyi ve benim de hic bir problemim yokken. Butun testlerim cok normal cikti. Hatta ovulasyon gunlerimde bile yumurtluyorum . Adet gunlerim bile cok normal. Yani dr. git gel diye bi problemimiz yokken nasil oluyor da bu kadar uzadi yani!!! Neden basaramiyoruz diye endiselerim iyice arti!!! Esim de artik bebegimiz olsun diye cok istyooo!!!
Baslangicta Dr. Saracoglu onerdigi butun kurleri bile uyguladim ;
iIk ayda Sogan Kuru uyguladim tutmadi ; 2 aydan sora- Incir ile Havuc Kuru uyguladim o da tutmadi ve daha sonra da Dr. Saracoglu onderdigi bitki cayilari da uyguladim yine o da tutmadi. Ayrica Pressed kullanmayi bile hic ihmal etmedim o da basarissiz oldu. Yani denemedigim tek seyi bu kaldi çöreotu+tarçın + bal.
Bugun de adet oldum ve simdi bu karışımi yarin yapip, sabah ac karnimla baslyacagim artik, ve de 3 gunumde adacayi da denemeyi dusunuyorum.
bakalım bu ay ne olacak....eger bu ay basarili olmazsak artik Tup bebeke deneyecegiz!!!
Insallah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
hayatımdaki en büyük hata tarçın+çörek otu+bal karışımını yapıp yemekti
kızlarrr okadar sağlıklıydımkiii bu karışımı yediğim ayyy kasık ağrılarımdan duramadım hamileyim sandım
dktora gittim bide ne göreyimkii 2 tane kistim olmuş
yanii bu kür bende kist yaptı ardından aylar geçti 8 ay oldu hala bebeğim yok
keşke soğan kürünü yapabilseydimde bunu hiç yapmasaydım
bu y soğan kürü uygulucm ama umudum pek yok
ayrıca bu karışımda sadece 1 hafta yedim o bile yetti kist oluşturmya
bende geçen ay çörekotu bal tarçın denemiştim.bu ay ki adetim iki gün geçti beklemedeyim inşallah işe yaramıştır.Allah bütün evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlatlar versin.mübarek ramazanın hürmetine...inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?