rekotu-Bal-Tarn zarar ya da yararn grenler yazsn

hııııııııııııııııııııı ben denedimiki acaba dedim bir gelişme varmı sende ağrı felan blirtiler

ya pisikolojik galiba adetten önce göğüs ağrırda sonrada ağrırmıki işte bi o var amaaaan geçen ayda böyleydi fos nebileyim artık umutlanmak istemiyorum:1no2::1no2:

ben de dinlemek istemiyorum kendimi yeniden iş bulsamda kurtulsam kendimi dinlemekten işte bazen banada ağrılar giriyor
he bide ben buay yumurtlamadım galiba çok şeşkınım ne o luyor acaba

nası yumurtlamadın anlıyomusun sen testin falanmı var yoksa akıntı gelincemi anlıyon ayyyyy ne uzun sordum:bbo::bbo: bende dinlemek istemiyom ama :sm_confused: bugün doktora gidiyom saat 3 gibi hem enfeksiyonu hemde bebişi soracam nevarneyok baksın işte inş kötü bişi çıkmaz:Saruboceq::Saruboceq:

bu karisimi kesinlile deneyecegim bu ay gecti artik ama bidaha ki adetimde subat ayina kadar deneyecegim subatta hamile kalmak istiyorum allahin izniyle insallah isteyen herkese nasip etsin yüce allah..

badegülcüm ben akıntıdan anlıyorum yumurtladığımı buay yumurtlamadım hala demiştim ama bugün biraz akıntı başladı galiba hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah

12. ayda türkiyede olacagim zaten sinavlarim icin 2. ayda geri dönmüs olacagim iste o zaman tam zamani diye düsünüyorum

gittim polikliniğe anlattım tahlil yaptılar eşim geç geldiği için hastaneye gdemedik salaklar hamilelik varmı yokmu söylemiyo sadece enfeksiyon kapmışsın dedi fitil falan vercem dedi ben çıktım hele bi bu ayda geçsinde belkide hamileyimdir hiç sanmıyorum ama neyse inş

yok tatlim ama benim okulum bu sene bitecek daha üni. son sinifim subatta hamile kalirsam haziran temmuzda türkiyede olmam da bi sakinca olmaz diye düsünüyorum yani bebegimin sagligi icin..

heeeeeeee canım bende dedim eşinin doğum günü veya evlilik yıldönümü acaba dedim

benimde aralık 7 doğum günüm 5 şindede beklenen adet tarihim gelmesse 2sevinci bir arada yaşarım inşallah

bugün doktora gittim hafif bi kanamam vardı hamileyim zannettim ama yinede pek umutlanmıyodum dediğim gibide oldu rahim ağzında hafif yara hafifte iltihap varmış fitil falan verdi kullan tekrar gel dedi ha bide ben yumurtladım sanıyodum meğerse 10 gün sonra yumurtlıycakmışım ne garip çünkü bu ay düzensiz adet görmüştüm 4 gün gecikmişti ya şimdi ben o fitili nası kullanıcam offff bide alttan muayene etti okadar acıdıki anlatamaaaaammm adetim bu ayın 4.deydi 10. bitti ve ben 21.gün yumurtlamış olcam çok acayip ya ooooffff

biz beş ay denedik olmadı. bu ay hem incir kürünü hem de bal tarçın çörek otunu yaptım ve az önce testte çift çizgiyi gördüm Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah

kaydirigubbakcemile
biz beş ay denedik olmadı. bu ay hem incir kürünü hem de bal tarçın çörek otunu yaptım ve az önce testte çift çizgiyi gördüm Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah arısıda tüm isteyenlere

Dr sorsun mu ben bu fitili kullansam benim hamile kalma şansımı engellermi diye bide canım fitil koyma işini bende asla yapamıyorum hep eşim koyar benim fitili
acaba sende yara olduğu içinmi okadar alttan muaine acıdı herzaman öyle olmuyor tatlım insan bir müddet sonra alışıyor bide senin adet tarihi 4. dün deyse nasıl 10 gün var yumurtlamana anlamadım

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin darısı başıma inşallahhhhhhhh bizde 6 aydır deniyoruz olmuyo bu ay soğan kürü mü bal tarçın çörekotu mu yapsam bilemedim bir akrabamın 8 yıl çocuğu olmadı şimdi soğan kürüyle hamile kaldı kararsızım

sormamışım ya saf gibi o demir varya onu koyup açıyo rahmi o çok korkuttu beni ilk defa gördüm ozaman acıdı bide kamera koyyoya içine bakıyo offf çok pisi bende koyamıyorum fitili eşim koydu ya yarın doktora tekrar giderim yada tlefon açarım ama ben ce beklemeye geçeriz çocuk biraz zor 10 güne kadar ilaçlar bitecek hem 10 gün sonra yumurtlayacakmışımya inş ozaman başlarız hayırlısı offf bitince bidaha gel bakıcam dedi nası yatacam yine o masaya çok korkuyorum inş geçerde yakmaya yada dondurmaya gerek kalmaz çok komik ya ben bişi bilmiyorumya doktor geçmezse dondururuz demiş bende 2 kez sordum ne dolduracakmısınız diye eve gelince araştırdım çok güldüm ne cahilmişim ama iyce okudum araştırdım çocuk yapmamışlara tavsiye etmiyolarmış:çok üzgünüm:

slm arkadaşlar allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.ben 3 kasımda eşime keçiboynuzu kürü kendimede incir kürüne başladım.2 yıldır sebebsiz infertile nedeniyle çocuk sahibi olamadık tüp bebek hariç herşeyi denedim artık yorulduğumu anlayıp ekimde 1.aşılamamı oldum tutmadı ve tedaviyi bırakıp alternatif yollara yöneldim.ben şimdi incir kürünü bitirdikten sonra mı başlayayım bu çörekotlu karışıma yoksa ikisi bir olurmu.ibrahim saraçoğlu 2 kür bir arada olmaz diyor.yazılanlar çok umut verici inşallah hepimizin yüzü en yakın zamanda güler

nermincim sen çörekotu kürünüde yap bana da yapma demişlerdi ikisini bir arada pişmal oldum ozaman yapmadığıma sen 2sini bir uygula bişey olmaz allah yardımcın olsun bitanem umudumuzu kaybetmiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…