hııııııııııııııııııııı ben denedimiki acaba dedim bir gelişme varmı sende ağrı felan blirtiler
niye şubart ayı tatlım bir özel gün mü va inşallah olur
yok tatlim ama benim okulum bu sene bitecek daha üni. son sinifim subatta hamile kalirsam haziran temmuzda türkiyede olmam da bi sakinca olmaz diye düsünüyorum yani bebegimin sagligi icin..
biz beş ay denedik olmadı. bu ay hem incir kürünü hem de bal tarçın çörek otunu yaptım ve az önce testte çift çizgiyi gördümAllah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah
bugün doktora gittim hafif bi kanamam vardı hamileyim zannettim ama yinede pek umutlanmıyodum dediğim gibide oldu rahim ağzında hafif yara hafifte iltihap varmış fitil falan verdi kullan tekrar gel dedi ha bide ben yumurtladım sanıyodum meğerse 10 gün sonra yumurtlıycakmışım ne garip çünkü bu ay düzensiz adet görmüştüm 4 gün gecikmişti ya şimdi ben o fitili nası kullanıcam offff bide alttan muayene etti okadar acıdıki anlatamaaaaammm adetim bu ayın 4.deydi 10. bitti ve ben 21.gün yumurtlamış olcam çok acayip ya ooooffff
kaydirigubbakcemile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah arısıda tüm isteyenlere
biz beş ay denedik olmadı. bu ay hem incir kürünü hem de bal tarçın çörek otunu yaptım ve az önce testte çift çizgiyi gördümAllah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah
Dr sorsun mu ben bu fitili kullansam benim hamile kalma şansımı engellermi diye bide canım fitil koyma işini bende asla yapamıyorum hep eşim koyar benim fitili
acaba sende yara olduğu içinmi okadar alttan muaine acıdı herzaman öyle olmuyor tatlım insan bir müddet sonra alışıyor bide senin adet tarihi 4. dün deyse nasıl 10 gün var yumurtlamana anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?