rekotu-Bal-Tarn zarar ya da yararn grenler yazsn

canımbenim korkma bişeyolmaz arkadaşımada yara var dediler iltap vardı bide onda iğnelele fitillerle halloldu şimdi çocuğu bile var hemde istemiytorlardı çocuk sen ozaman kullan ilaçlarını 10sonrasa yumurtlaman hem içerisi temizlenmişolur belki daha kolay hamiş kalırsın için temizleniyorya fitilin köşeli bişeymi beyaz

canım ilk ay soğan kürü dene,faydası olur zararı olmaz.tutmazsa ikinci ay incir veya bal tarçın çörekotu yaparsın

bi de bu kürü ne zamana kadar kullanacağız.incir kürü gibi bi tarifi var mı yaksa hamile kalana kadar kullanabilirmiyiz.

reginin 2ci günü başla canım 2sinede daha etkili olur şimdi faydası olmaz bende beklemedeyim işte bakalım bende kuru incir yedim bide adaçayı içtim 10gün

adetinin 2ci günün den itibaren çörekotu karışımı 12gün ama incir kürü uygularsan inciri 21gün diyorlar

Son düzenleme:

evet köşeli ama çok büyük deil ama yinede adam tiksiniyo ayyyy inş dediğin gibi temizlenir içim başka müdahaleye gerek kalmaz allahın izniyle sence adaçayı içiyimmi 10 gün onunda iltihapa falan faydası varmıydı bi araştırayım en iyisisenağlamasenağlama

bu ay ben de başlayacağım bal tarçın çörekotu kürüne umarım faydasını görürüm.tadını seviyorum hepsinin süresi de azmış.inş.faydası olur.

olur inşallah faydası bende sevmiyorum tarçını çö otunu ama şifa için ben onları yerken arkasın dan su içiyorum

o zaman bende 2. günü bekleyeyim. incir kürünüde yapıyorum ilk 21'i bu gün tamamlayadım 7 gün araya geçtim. çörekotu karışımını da incir kürüyle başlıyacağım inşallah zararı olmaz.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu bal çörekotu tarçın karışımını nasıl hazırlaycağım.her gün taze mi yapılacak günde ne kadar tüketeceğim bide bal bu marketlerde satılan süzme baldan olur mu yoksa özel bi bal mı alcağım yardımcı olursanız sevinirim.çörekotumu aldım aktardan toz halinde.

keşke ezilmiş almasaydın kendin ezseydin çünkü içinde uçucu yağlar varmış ve ezildikten hemen sonra bala karıştırmak lazım o aldığın nezaman ezildi kimbilir benim eşim iki mermerin arasında ezdi 2 yemek kaşığı bala 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı çörekotu kattım bitene kadar sabah aç gece yatarken içtim bitince yine tekrarlarsın inş faydası olur inciride yanında ye diri diri yada kürünü yap ama 2 si bi arada nası olur bilmiyorum bide adaçayı içmiştim ben ama hayalim yarıda kaldı rahim ağzında yara varmış galiba biraz ara vercez bu arada adetin 2 günü başlanıp 12 gün içilecek

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim badegülcüm hayırlısı reglimin 2.gününü bekliyeceğim ben bi ara bal çörekotu karışımını boğaz ağrısı için içmiştim bir türlü çörekotunu kıramamıştım o yüzden kırılmış aldım.bi de bal normal marketlerden alının süzme bal olur mu.

canım geneli polen bal diyolar o nası oluyo bilmiyom ama bal baldır heralde süzme balda olur inş allah isteyen herkese versinnnn peki fitil kullanırken cinsel ilişki yasakmı biliyomusun

nerminden
canım bende kendim ezdim ben günlük hazırlamadım yaptım 3,4 gün yedim sonra tekrar hazırladım sabah akşam açkarnına yedim

slm iyi akşamlar arkadaşlar ben 3 senedeir çocuk istiyorum pko yüzünden olmuyo ve artık adetde olamıyorum heray ilaç içmek zorunda kalıyorum ve artık tedavilerede ara verdik ben geçen ay ilaçla adet oldum suğan kürüne başladım sonra bu bal çörekotu tarçını duydum onuda yaptım suğanı ancak 10 gün yapabildim ama bçt yi yaptım buay yine günüm geçti herayki gibi 2 gün geçti ben diyorumki şimdi bu soğan kürüne tekrar başlasam adet olurmuyum eğer olursam ilaç kullanmadan sonra tekrar bçt kürü yapsam ne dersiniz bana fikir verirmisiniz

canım sen adet olamıyorsan sana çörek otu fayda edecektir ve düzenliyecektir bence sen bırakma devam et küre

inşallah faydasını görürsün ve hamiş kalırız hep beraber inşallah

sağol naagihancım allah dualarını kabul etsin ama ben tekrar başlıcam ama yine adet olamadım şimdi tekrar ilaca mahkummu olacam yani

sağol naagihancım allah dualarını kabul etsin ama ben tekrar başlıcam ama yine adet olamadım şimdi tekrar ilaca mahkummu olacam yani

canım eğer hala adet olmadıysantest yaptınmı günün geçtiyse eğer hamile değilsen çörekotunu sade ez ve suyla veya öyle yutarak ye bide onu dene bana bunu çok iyi bir hoca söylemişti ben kızken adet göremiyordum 3ayda bir görüyordum bunu denememi iste di denedim adet görüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…