sormamışım ya saf gibi o demir varya onu koyup açıyo rahmi o çok korkuttu beni ilk defa gördüm ozaman acıdı bide kamera koyyoya içine bakıyo offf çok pisi bende koyamıyorum fitili eşim koydu ya yarın doktora tekrar giderim yada tlefon açarım ama ben ce beklemeye geçeriz çocuk biraz zor 10 güne kadar ilaçlar bitecek hem 10 gün sonra yumurtlayacakmışımya inş ozaman başlarız hayırlısı offf bitince bidaha gel bakıcam dedi nası yatacam yine o masaya çok korkuyorum inş geçerde yakmaya yada dondurmaya gerek kalmaz çok komik ya ben bişi bilmiyorumya doktor geçmezse dondururuz demiş bende 2 kez sordum ne dolduracakmısınız diye eve gelince araştırdım çok güldüm ne cahilmişim ama iyce okudum araştırdım çocuk yapmamışlara tavsiye etmiyolarmış:çok üzgünüm:
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin darısı başıma inşallahhhhhhhh bizde 6 aydır deniyoruz olmuyo bu ay soğan kürü mü bal tarçın çörekotu mu yapsam bilemedim bir akrabamın 8 yıl çocuğu olmadı şimdi soğan kürüyle hamile kaldı kararsızım
nermincim sen çörekotu kürünüde yap bana da yapma demişlerdi ikisini bir arada pişmal oldum ozaman yapmadığıma sen 2sini bir uygula bişey olmaz allah yardımcın olsun bitanem umudumuzu kaybetmiyelim
canımbenim korkma bişeyolmaz arkadaşımada yara var dediler iltap vardı bide onda iğnelele fitillerle halloldu şimdi çocuğu bile var hemde istemiytorlardı çocuk sen ozaman kullan ilaçlarını 10sonrasa yumurtlaman hem içerisi temizlenmişolur belki daha kolay hamiş kalırsın için temizleniyorya fitilin köşeli bişeymi beyaz
reginin 2ci günü başla canım 2sinede daha etkili olur şimdi faydası olmaz bende beklemedeyim işte bakalım bende kuru incir yedim bide adaçayı içtim 10gün
adetinin 2ci günün den itibaren çörekotu karışımı 12gün ama incir kürü uygularsan inciri 21gün diyorlar
arkadaşlar bu bal çörekotu tarçın karışımını nasıl hazırlaycağım.her gün taze mi yapılacak günde ne kadar tüketeceğim bide bal bu marketlerde satılan süzme baldan olur mu yoksa özel bi bal mı alcağım yardımcı olursanız sevinirim.çörekotumu aldım aktardan toz halinde.
çok teşekkür ederim badegülcüm hayırlısı reglimin 2.gününü bekliyeceğim ben bi ara bal çörekotu karışımını boğaz ağrısı için içmiştim bir türlü çörekotunu kıramamıştım o yüzden kırılmış aldım.bi de bal normal marketlerden alının süzme bal olur mu.
sağol naagihancım allah dualarını kabul etsin ama ben tekrar başlıcam ama yine adet olamadım şimdi tekrar ilaca mahkummu olacam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?