canım eğer hala adet olmadıysantest yaptınmı günün geçtiyse eğer hamile değilsen çörekotunu sade ez ve suyla veya öyle yutarak ye bide onu dene bana bunu çok iyi bir hoca söylemişti ben kızken adet göremiyordum 3ayda bir görüyordum bunu denememi iste di denedim adet görüdüm
canım geneli polen bal diyolar o nası oluyo bilmiyom ama bal baldır heralde süzme balda olur inş allah isteyen herkese versinnnn peki fitil kullanırken cinsel ilişki yasakmı biliyomusun
saol canım ya nasip artık ben incir kürünüde yapıyorum.reglim gelince 2. günü bal+tarçın+bal karışımınıda yapıcam.bende fitil kullandım ama gece yatarken olduğu için ilişki olmadı ama doktor yasak dememişti.biz işimizi sağlama alırız sabrederiz.bence kardeş olun kocanla bitene kadar bi de benim 1 haftaydı.
canım ben balıda aktardan aldım....
aktara sordum...biz bu ballarla macun hazırlıoruz..saf bal bu dedi....
marketten aldıklarınız olmaz falan dedi...
çörekotunuda aktardan ezilmiş olarak aldım...
valla öyle olacak galiba :roflol::roflol:
slm arkadaşlar bayram yaklaştı bizde eşimin memlekete gitcez.hepimizin kurban bayramını kutlar kazasız belasız sağlık ve mutluluk dolu bayramlar dilerim
en iyisi canım doktorların da bi dediği bi dediğini tutmaz zaten.ben aşılama yaptırdım ilişki yok dedi bazılarının ki olmalı diyor.doktorlar bile fikir birliğinde değil sen içinden nasıl geliyosa öğle yap.
arkadaşlar geçmiş kurban bayramınız kutlu olsun
slm kızlar balı eşim bi yerden buldu getirdi saf bal demişler 20 tl yarım kilo almış gelmiş şimdi ben çörekotunu ezilmiş aldıydım ya onu kullanmayayım mı.evde var ezilmemiş ama 2 senedir falan duruyor.bayat olması farkeder mi.bi de şöyle yiyipte faydasını gören bi arkadaş tam tarif yazsa nasıl hazırlanacak,kaç öğün yenecek bide ne kadar tüketilecek yazıp bizi aydınlatırsa çok çok sevineceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?