rekotu-Bal-Tarn zarar ya da yararn grenler yazsn

canım test yapmadım çünkü herzaman geçiyo benim varmış gibi gelmiyo denicem canım bu dediğini sağola.s.

kızlar günaydın....
geçen ay adetimin bittiği esnada görmüştüm bu kürü..
adetin 2.günü başlayıp 12.gününde kadar devam etmemi söylemişti topicdeki arkadaşlar..
bgn adetimin 2.günü ve bu sanah itibariyle dün aktardan aldıgım malzemelrmle küre başladım..
inşallah bi faydasını görürüm..
yalnız birass boğazımı yakıo sizdede oluomu??

canım geneli polen bal diyolar o nası oluyo bilmiyom ama bal baldır heralde süzme balda olur inş allah isteyen herkese versinnnn peki fitil kullanırken cinsel ilişki yasakmı biliyomusun

saol canım ya nasip artık ben incir kürünüde yapıyorum.reglim gelince 2. günü bal+tarçın+bal karışımınıda yapıcam.bende fitil kullandım ama gece yatarken olduğu için ilişki olmadı ama doktor yasak dememişti.biz işimizi sağlama alırız sabrederiz.bence kardeş olun kocanla bitene kadar bi de benim 1 haftaydı.

arkadaşlar ben çörekotunu aktardan hazır ezilmiş aldım acaba kendim ezsem daha mı etkili olur.bide biyerde okudum bu kürü kestane balıyla yapılıyor diye öyle bi şey var mı.bide bu bal konusuna aklım takıldı.marketten aldığımız balla mı yapıyorsunuz.ölçüler ne kadar

canım ben balıda aktardan aldım....
aktara sordum...biz bu ballarla macun hazırlıoruz..saf bal bu dedi....
marketten aldıklarınız olmaz falan dedi...
çörekotunuda aktardan ezilmiş olarak aldım...

valla öyle olacak galiba :roflol::roflol:

canım ben balıda aktardan aldım....
aktara sordum...biz bu ballarla macun hazırlıoruz..saf bal bu dedi....
marketten aldıklarınız olmaz falan dedi...
çörekotunuda aktardan ezilmiş olarak aldım...

saol canım ya bende aktardan alırım öğleyse işimi şansa bırakacak kadar şanslı değilim.allah hepimizi meleklerimize en yakın da kavuştursun.:Saruboceq:

slm arkadaşlar bayram yaklaştı bizde eşimin memlekete gitcez.hepimizin kurban bayramını kutlar kazasız belasız sağlık ve mutluluk dolu bayramlar dilerim

slm arkadaşlar bayram yaklaştı bizde eşimin memlekete gitcez.hepimizin kurban bayramını kutlar kazasız belasız sağlık ve mutluluk dolu bayramlar dilerim

saol canım seninde bayramın kutlu olsun ben malesef memlekete gidemiycem ilk defa ailemden uzak geçirecem bakalım nası olcak :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh bayram sonu hepimizin mutlu haberleri olur bu topicde amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn:dance::dance::dance:

Merhaba
Ileri yas ve dolayisiyla azalmis yumurta rezervi nedeniyle 3 tüp bebek ve defalarca ilaclara yetersiz yanit nedeniyle tedavi iptali yasadim. En son 4 ay önce düsükle sonuclanan hamileligim oldu tüp bebek sonrasi.
Ben de yumurta rezervimi arttirmak icin alternatif tedaviler denedim. 21 gün incir kürü yaptim hem de havuclu ve sonra adetim gecikince doktora giitim ve kist gelistigini ögrendim. Sonra kist icin sogan kürüne basladim ve 10 gün sonra kistim iki katina cikmisti. Cok moralim bozuldu ve ilac basladim. Bu tedavileri günlük ultrason takibi olmadan yapmanin cok riskli oldugunu anladim. O yüzden tüp bebek tedavime basladim ve günlük ultrason ve kan takipleri sirasinda bal-tarcin-cörekotu günde iki kez, günde bir bardak adacayi, ama 1 hafta sonra internette okuduklarim yüzünden adacayini birakip caksir otu cayi bir kez ve hayit otu cayi bir kez ictim. Cok faydasini gördüm arkadaslar. Hem hergün doktor tarafindan takip edildigim icin de icim rahatti. Hem yumurta sayisini ve kalitesini, endometrium kalinligini olumlu bir sekilde etkiledi. Ama catlatmaya yakin bunlari kestim, erken catlatma tehlikesi olmasin diye. Size de bu sekilde uygulamanizi tavsiye ederim.
Bir de son seferki 2 aylik düsükle sonuclanan gebeligim oldukca stresli gecmisti. Hem bebek endisesi, bir taraftan saclarimin tüm beyazlari ortaya cikti. Kendimi daha da kötü hissetmeme sebep oldu. Doktorlar boyayi tavsiye etmiyorlar. 3 aydan sonra belki bitkisel boyalar ama onlar bile cok güvenli degil, zaten bitkisel boyalar beyazlari kapatamiyor. Buna da bir care düsünüyordum. Dün sacima kalin bantlar filan almak üzere disari ciktim. Bagdat caddesinde Mark's Spencer'in karsisinda bir taki dükkani buldum. Alt katinda peruk, takma sac ve kuaförü var. Sacimin kendi renginde ve gercek sactan yapilmis ve sadece tepedeki beyaz kisimlari kapatacak sekilde dizayn edilmis bir sac eklentisi önerdiler. Toka gibi takiliyor. Denedim ve harika oldu. Kesinlikle farkedilmiyor. Seyrek saclardan yapilmis, sadece kapatici amacli. Orada calisan genc gercekten bu isi iyi biliyor, hamilelik nediyle deyince %20 indirim yapiyorlar. Cok harika oldu, tavsiye ederim. Bebegi riske atmadan ve kendimi cirkin hissetmeden bakimli gezebilecegim ve hic bir sekilde anlasilmiyor. Tavsiye ederim. Ben günlerce internette bu konuda cözüm arastirdim ama böyle birseyle karsilasmamamistim. O yüzden beyaz saclari yüzünden sikintisi olan arkadaslara da yardimci olmak istedim. Hemen bugün yazdim. Eger site yönetimi tarafindan bir problem yoksa dukkanin adini da yazabilirim ilgilenen arkadaslara.
Bir de son 2 ay sonra hüsranla biten hamileligimde transfer sonrasi bol bol dut yemistim. Tutunmayi arttirdigina inaniyorum. Hic maydonoz yemedim.
Hepinize iyi sanslar.

geçmiş olsun ya canım neler omuş öyle allah sabrını versin boşver ya saç baş herzaman bi şekilde düzeliyoda insan böle her ay umutlanıyo ve boş çıkıyoya işte ozaman yıkılıyo hakkımızda en iyisi ve hayırlısı olsun

slm kızlar balı eşim bi yerden buldu getirdi saf bal demişler 20 tl yarım kilo almış gelmiş şimdi ben çörekotunu ezilmiş aldıydım ya onu kullanmayayım mı.evde var ezilmemiş ama 2 senedir falan duruyor.bayat olması farkeder mi.bi de şöyle yiyipte faydasını gören bi arkadaş tam tarif yazsa nasıl hazırlanacak,kaç öğün yenecek bide ne kadar tüketilecek yazıp bizi aydınlatırsa çok çok sevineceğim.

canım çörekottunu kendin ez ezemezsen eşler güzel eziyo benimkini o ezdi 2 yemek kaşığı bala 2tatlı kaşığı çörekotu 2tatlı kaşığı tarçın karıştır macun gibi oluyo sabah aç akşamda yatarken birer kaşık ye inş bi faydasını görürsün çörekotunu yenilemene gerek yok sanırım zaten onun sırrı içindeki yağ oda ezince çıkıyo vereliniorta:içelim::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…