• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rektovajinal Fistül ameliyatı olan var mı

Ayrıca Rektovajinal tanısı artık kesin konuldu metilen mavisi ile baktılar ama kime basıl ameliyat olmam gerektiğini bilemiyorum
Bana ameliyatımı yapan iyi bir cerrahtı. Cerrahlar stomayı sürekli açıyorlar. O yüzden rahat olun. İnanın bana stomanında hiçbir zorluğu yok.

Merhabalar benimde normal doğum sonrası fistül oluştu geçer dediler 9 ay oldu geçmedi iyi bi dr gitmek istiyorum ameliyat olup iyileşen yazabilirmi doktor ismi güvenemediğim için hala bekliyorum

Merhabalar, bende aynı durumdan muzdaribim. Rektovajinal fistül olduğunu söylediler. Küçük bir yer olduğunu vajinanın giriş kısmında olduğunu kendiliğinden kapanacağı söylendi. Fakat kapanmadı. Bebeğim daha yeni 1 aylık oldu. Çok küçük emiyorda o yüzden seton takıldı ve eve geldim. 1-2 ay sonra muayene edilip cerrahi müdahale edileceği söylendi. Çok korkuyorum ve tedirginim. Daha önce böyle bir durum yaşayan varsa. Bilgilerini paylaşabilir mi? Bir de doktor önerisinde bulunabilir mi?
Merhabalar benim de aynı şekilde çok küçük kapanabilir dediler 9 ay geçti ama 2 ay önce farkettim kapanmamış doktor arıyorum siz ne yaptınız acaba arayış icindeyim bende

Merhabalar, bende aynı durumdan muzdaribim. Rektovajinal fistül olduğunu söylediler. Küçük bir yer olduğunu vajinanın giriş kısmında olduğunu kendiliğinden kapanacağı söylendi. Fakat kapanmadı. Bebeğim daha yeni 1 aylık oldu. Çok küçük emiyorda o yüzden seton takıldı ve eve geldim. 1-2 ay sonra muayene edilip cerrahi müdahale edileceği söylendi. Çok korkuyorum ve tedirginim. Daha önce böyle bir durum yaşayan varsa. Bilgilerini paylaşabilir mi? Bir de doktor önerisinde bulunabilir mi?
Merhaba nereye gittiniz doktora memnun kaldınız mı bende aynı sorun var 9 aylık oldu bebeğim gitmem lazım artık kendiliginden kapanmadı

Back
X