Saç Şekillendiriciler remington ci76 mı cif 75 mi?

angel_light_angel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
669
80
118
kızlar,

ben ci 76 ve cif 75 arasında seçim yapamıyorum. internetten sipariş vermek zorundyım çünkü bulunduğum yerde bu iki ürünü de bulamadım. yardım edin lütfeeeeeennnnn...

bende dün teknosadan aldım remington pro spiral curls tong ci76
internetten bakıyorum ama sadece yabancı bir sitedeki aynısı diğerlerinin saçı sardığımız yeri siyah ama benimki altın sarısı seramik olanlardan kafam karıştı
henüz denemedim deneyince haber veririm
memnun kalmazsam değiştiricem ama satıcı çok övdü
saçlarım kalın telli hafif dalgalı

ya en yakın zamanda deneyp fotoqrafını paylasırmısn? 19mmde dalqa nasl olck merak ettm.)

cnm buraya yazdıktan hemen sonra saçımı yıkayıp denedim
hemde her şeklini
çok çabuk ısındı,saçıma hiç bişey sürmedim benim saçım kalın telli ve inanılmaz kabarır elektriklenir zaten hep röfle kullandığımdan saçı düşün yani :)
ben önce fönlemem gerekir diye düşünüyordum ama evdeyim nasılsa diye başladım sarmaya :26:
ben daha önce hiç maşa almadım elime ilk kez yapıcam önce videolara baktım biraz
önce kalın aldım saçı sardım çok doğal iri dalgalar oldu ama tutam baya kalındı
sonra daha bince bir tutamla denedim ve işşte bu dedim
anlıcan tutam kalınsa iri dalgalar oluyor
ince alınca sık daha özel günlerde kullanırım ben böyle modeli tabi tercih meselesi
benim saçlar çok uzun değil sırtımda sütyen izine kadar
resim bugün çekemem ama en yakın zamanda çekip eklicem
ben burdaki yorumlara güvenerek remington ci76 aldım çokta iyi etmişim iyon teknolojisi ve seramik yüzeyi sayesinde saçlarımın çok zarar görmiceni düşünüyorum
bide inanılmaz parlak sağlıklı göründü saçım,uçlardaki çatal görüntü bile süper şekil aldı
şu saat oldu hala ilk yaptığım gibi
ama tekrar söylüyorum benim netten baktığım aynı modeller hep teflon gibi siyah görünüyor
benimki altın sarısı renkte seramik saçı sardığımız yeri

cnm buraya yazdıktan hemen sonra saçımı yıkayıp denedim
hemde her şeklini
çok çabuk ısındı,saçıma hiç bişey sürmedim benim saçım kalın telli ve inanılmaz kabarır elektriklenir zaten hep röfle kullandığımdan saçı düşün yani :)
ben önce fönlemem gerekir diye düşünüyordum ama evdeyim nasılsa diye başladım sarmaya :26:
ben daha önce hiç maşa almadım elime ilk kez yapıcam önce videolara baktım biraz
önce kalın aldım saçı sardım çok doğal iri dalgalar oldu ama tutam baya kalındı
sonra daha bince bir tutamla denedim ve işşte bu dedim
anlıcan tutam kalınsa iri dalgalar oluyor
ince alınca sık daha özel günlerde kullanırım ben böyle modeli tabi tercih meselesi
benim saçlar çok uzun değil sırtımda sütyen izine kadar
resim bugün çekemem ama en yakın zamanda çekip eklicem
ben burdaki yorumlara güvenerek remington ci76 aldım çokta iyi etmişim iyon teknolojisi ve seramik yüzeyi sayesinde saçlarımın çok zarar görmiceni düşünüyorum
bide inanılmaz parlak sağlıklı göründü saçım,uçlardaki çatal görüntü bile süper şekil aldı
şu saat oldu hala ilk yaptığım gibi
ama tekrar söylüyorum benim netten baktığım aynı modeller hep teflon gibi siyah görünüyor
benimki altın sarısı renkte seramik saçı sardığımız yeri

canım tawsiyen için saol bnimde karar wermeme yardmcı oldn.) sen nerdn aldn masayı ewkurdn falnmı?

canım tawsiyen için saol bnimde karar wermeme yardmcı oldn.) sen nerdn aldn masayı ewkurdn falnmı?

hayır cnm ben teknosa dan aldım 99 tl
pahalı ama değdi çok seviyorum artık okadar alıştımki banyo sonrası beş dakikada iri dalgalar yapıyorum ve yıkayana kadar kalıyor :16:
remington diyen arkadaşlara tşkler onların sayesinde doğrusuna karar verdim :32:

hayır cnm ben teknosa dan aldım 99 tl
pahalı ama değdi çok seviyorum artık okadar alıştımki banyo sonrası beş dakikada iri dalgalar yapıyorum ve yıkayana kadar kalıyor :16:
remington diyen arkadaşlara tşkler onların sayesinde doğrusuna karar verdim :32:

hmm taam canım ben internetten siparis wermeyi düşünüorm.65tl orda.d

cnm ben internette baktığımda aldığımla aynı fotoları yoktu benimkinin seramik olan yeri yani saçı sardığımız yeri altın sarısı alırken dikkat et iyon teknolojisi olmasınıda unutma :34:

Remington Ci76 Pro Spiral Bukle Maşası
180 dereceye kadar ısınma
Sık bukleler için 19mm maşa
Üçlü koruma sağlayan Seramik, Tourmaline + Teflon® kaplı plakalar:
Eşit ısı dağılımı
Kaygan – saç kremleri, jöle..vs yapışmaz
Elektriklenmeyi önler
Tüm saç tipleri için değişken ısı kontrolü
Hızlı ısınma – 60 saniyede kullanıma hazır
On/off düğmesi
Kullanıma hazır ışığı
1 saat sonra otomatik emniyet kapama
Isı koruma standı
Güvenli kullanım için soğuk uçlar
Otomatik evrensel voltaj 120 – 240V
1.8 metre kıvrılmaz kablo
Isı korumalı kılıf

özellikleri bunlar.)

Eşit ısı dağılımı
Kaygan � saç kremleri, jöle..vs yapışmaz
Elektriklenmeyi önler
Hızlı ısınma � 60 saniyede kullanıma hazır
On/off düğmesi
Kullanıma hazır ışığı
Isı koruma standı
Otomatik evrensel voltaj 120 � 240V
Isı korumalı kılıf

özellikleri bunlar.)

ama benimki teflon deil :26:
inşallah aynısıdır

Eşit ısı dağılımı
Kaygan – saç kremleri, jöle..vs yapışmaz
Elektriklenmeyi önler
Hızlı ısınma – 60 saniyede kullanıma hazır
On/off düğmesi
Kullanıma hazır ışığı
Isı koruma standı
Otomatik evrensel voltaj 120 – 240V
Isı korumalı kılıf

özellikleri bunlar.)

selam, bende maşa almayı düşünüyorum, ilk başta remington ve babyliss konik modelleri kullanışlı gibi geldi ama olumsuz yorumlardan sonra vazgeçtim. şimdi bende senin gibi ci76 mı cif75 mi diye karar veremiyorum. cif75 sanki daha iyi gibi, nedeni de saça daha az zarar veriyormuş teflon fibre kaplaması sayesinde. :97:

sen ne yaptın? satın aldın mı ikisinden birini?:97:

selam, bende maşa almayı düşünüyorum, ilk başta remington ve babyliss konik modelleri kullanışlı gibi geldi ama olumsuz yorumlardan sonra vazgeçtim. şimdi bende senin gibi ci76 mı cif75 mi diye karar veremiyorum. cif75 sanki daha iyi gibi, nedeni de saça daha az zarar veriyormuş teflon fibre kaplaması sayesinde. :97:

sen ne yaptın? satın aldın mı ikisinden birini?:97:

bn ci76 aldım canım cok cabuk ısınıor saca cok kolay sekil werior bn cok memnun kaldm ama ci75 nasıldr bilemem.)

Back
X