Saç Şekillendiriciler remington s6500 6 farklı şekil veren düzleştirici

aliye_88

oğlum ve kızımla:))
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
611
1
296
kızlar bu ürünü almayı düşünüyorum hem bukle yapıp hem düzleştirdiği için.
kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum nasıldır acep

Bende remingtonun ince uçlu saç düzleştiricisi var. Bunu kullanmadığım için bilemiyorum ama aldığım yerde bayan bunu bukle için de kullanabilirsiniz demişti ama maalesef hiç bir şekilde bukle yapamadım onla. Belki bu modeli yapıyordur, gene de ben saç düzleştiricisi olarak phlipsi öneririm. Ben benim makinenin performansından da memnundum fakat ablamın philpsini kullanınca farkı gördüm.Remington bazen saçları tutup kırıyor ama philipsinki resmen kayıyor.

cevabın için teşekkür ederim.
bütün siteleri gezdim yorumları okudum en çok remingtondan memnun olan var.seninkinin model kodunu öğrenebilirmiyim

bende sana şiddetle remıngton tavsıye ederım, bende bır yıldır kullanıyorum buharlı duzlestırıcısını ve cok cok memnunum, ınsallah yakın bır zamanda remıngtonun sac kurutma makınasınıda alacagım...

kızlar aldım remington s6500 düzleştiricimi.
süper bukleler yapıyo yaa harika bişey hem düzleştirici hem maşa gibi süper valla çok tavsiye ederimmm:79::79::79:

kızlar aldım remington s6500 düzleştiricimi.
süper bukleler yapıyo yaa harika bişey hem düzleştirici hem maşa gibi süper valla çok tavsiye ederimmm:79::79::79:
Gülr güle kullan canıımmm .. Bende aldım aynı ürünü her tarafından profösyonelliği belli olan bi ürün ..
Bukle yapmayı her tarafımı yakmadan başarıcam ileri zamanlarda umarımm ..

bende bugüm aldım.. tüm saçıma yapmadım ama meraktan birkaç tutam denedim gayet başarılı

arkadaşlar benim saçlarım da kıvırcığa yakın dalgalı... saçlarımı yıpratmadan düzleştirmek istiyorum ancak uygun ürün müdür tereddüt ediyorum. yorumlarınızı almak isterim,aranızda kıvırcığa yakın,iri dalgaları olan var mı?

benim saçlarım baya iri dalgalı kıvırcık.. S6500 güzel düzleştiriyo ama Shine Therapy modeli saç için daha iyiymiş... S6500 farklı şekilllerde yapıyo ayrıca maşa almamak için seçtim özellikle.. ikiside gayet güzel kullanım amacına göre seçebilirsin

saç düzleştirmede tek geçerim remington cok ıyı aynı zamanda maşası da super ıkısınıde kullanıyorum cok memnunum

ben de okuduğum yorumlardan sonra fikrimi shine therapy'den yana değiştirdim. saçlarım zaten kuru,daha da kurumasınlar,bir de zaten ayrıca maşam var gerçi saçlarım kıvırcık ama özel günlerde kullanıyorum.ben shine'ı alacak gibiyim.

maşan da varsa ozaman hiç düşünme shine thrapy al saçının sağlığı için.. ama yıpranmasını çok umursamıyorsan S6500 de alabilirsin gerçekten hem mükemmel bukle hemde mükemmel düz.. benimki gibi bir saçı bile tek çekişte dümdüz yaptı valla sonra bide üstüne bukle yaptım ohh :))) içinden çıkan cd den de bir sürü model öğrendim çok zevkli :))

benim saçlarım süpürge gibi çok kırık ve cansız ama ayr maşa almak istemediğim için yıpranmasını göze aldım... ısıdan koruyucu sprey almayı düşünüyorum..

almayı düşünen herkese S6500 tavsiye ederim..

Kızlar düzleştiricim o kadar fazla ısınıyor ki sıcağı sadece düzleştiren plaka kısmında değil üzerinde de aynı,tutamıyorum ki saçlarımı yapayım,parmaklarım kıpkırmızı oluyor yanmaktan.Aldığıma binpişman oldum.Sizin makinelerinizde de aynı problem var mı? yoksa aldığım ürün mü problemli ?

ben bukle yapmak için youtube daki yabancı videoları izlerken genellikle eldiven kullandıklarını gördüm...hatta bazı markaların yanında eldiven hediyesi var.benim tavsiyem her ne kadar 230 derece olmalarına rağmen sen 150 yi fazla geçme derim.hem çok ısınmaz hem saçını yakmaz

Kızlar merhaba,
Benim saçlarım ince telli, düz ama daha şekillli olaması için düzleştirici almak istiyorum bu ürünü ince telli saçalara da önerir misiniz?
Ayrıca saçlarım seyrek olduğu için hacimsiz olmasından korkuyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Ya bende s6500 almayi dusunuyorum ama saclarim hiiic düzlesmiyo bozuluyo hemen. nasıl sence dümdüz yapiyomu s6500 nolur yardim eet

Ya gercekten guzelmi s6500 benim saclarim hic duzlesmezde dümdüz olmasini istiyorum sizce aliyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…