Gülr güle kullan canıımmmkızlar aldım remington s6500 düzleştiricimi.
süper bukleler yapıyo yaa harika bişey hem düzleştirici hem maşa gibi süper valla çok tavsiye ederimmm:79::79::79:
arkadaşlar benim saçlarım da kıvırcığa yakın dalgalı... saçlarımı yıpratmadan düzleştirmek istiyorum ancak uygun ürün müdür tereddüt ediyorum. yorumlarınızı almak isterim,aranızda kıvırcığa yakın,iri dalgaları olan var mı?
benim saçlarım baya iri dalgalı kıvırcık.. S6500 güzel düzleştiriyo ama Shine Therapy modeli saç için daha iyiymiş... S6500 farklı şekilllerde yapıyo ayrıca maşa almamak için seçtim özellikle.. ikiside gayet güzel kullanım amacına göre seçebilirsin
ben de okuduğum yorumlardan sonra fikrimi shine therapy'den yana değiştirdim. saçlarım zaten kuru,daha da kurumasınlar,bir de zaten ayrıca maşam var gerçi saçlarım kıvırcık ama özel günlerde kullanıyorum.ben shine'ı alacak gibiyim.
Ya bende s6500 almayi dusunuyorum ama saclarim hiiic düzlesmiyo bozuluyo hemen. nasıl sence dümdüz yapiyomu s6500 nolur yardim eetmaşan da varsa ozaman hiç düşünme shine thrapy al saçının sağlığı için.. ama yıpranmasını çok umursamıyorsan S6500 de alabilirsin gerçekten hem mükemmel bukle hemde mükemmel düz.. benimki gibi bir saçı bile tek çekişte dümdüz yaptı valla sonra bide üstüne bukle yaptım ohh :))) içinden çıkan cd den de bir sürü model öğrendim çok zevkli :))
benim saçlarım süpürge gibi çok kırık ve cansız ama ayr maşa almak istemediğim için yıpranmasını göze aldım... ısıdan koruyucu sprey almayı düşünüyorum..
almayı düşünen herkese S6500 tavsiye ederim..
Ya gercekten guzelmi s6500 benim saclarim hic duzlesmezde dümdüz olmasini istiyorum sizce aliyimmimaşan da varsa ozaman hiç düşünme shine thrapy al saçının sağlığı için.. ama yıpranmasını çok umursamıyorsan S6500 de alabilirsin gerçekten hem mükemmel bukle hemde mükemmel düz.. benimki gibi bir saçı bile tek çekişte dümdüz yaptı valla sonra bide üstüne bukle yaptım ohh :))) içinden çıkan cd den de bir sürü model öğrendim çok zevkli :))
benim saçlarım süpürge gibi çok kırık ve cansız ama ayr maşa almak istemediğim için yıpranmasını göze aldım... ısıdan koruyucu sprey almayı düşünüyorum..
almayı düşünen herkese S6500 tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?