Renk Kombinasyon Yardım

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam kizlar önümüzdeki hafta koltuklarim gelior..

Rengi Füme hic biyerini deri yaptirmadim yipranir cocuklar kalemle yazar diye..

Yastiklar beyaz uzerinde cicekler var murdum renklerinde..

Mobilyam beyaz mor..

Simdide hali alicam kaliteli hali ariyorum bu yuzden koyunlunun ekol serisinden almayi dusunuyorum..

Koltugumun kumas rengini ve mobilyamin resimlerini aşağı dan bakabilirsiniz kizlar:

Eklentiler

• IMG-20150316-WA0000-1.jpg
    IMG-20150316-WA0000-1.jpg
    252,1 KB · Görüntüleme: 671
  • 20150327_123600.jpg
    20150327_123600.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 632
Kizlar bunlarda koyunlu ekol serisinden halilar:

1. Halı

NE402%20Murdum.jpg

2. Halı :

NE404%20Murdum.jpg

3. Halı :

NE405%20Murdum.jpg

4. Halı :

NE406%20Murdum.jpg

5. Halı :

NE409%20Murdum.jpg

6. Halı :

NE425%20Murdum.jpg

Hangi halı dahada şık olur ve eve uyum saglar kizlar ?

ben 3. ile 5. yi beğendim canım yalnız 3. daha çok kir götürür karar senin? bi de klasik mi döşeyeceksin salonu yoksa spora yakın mı bunu bilmek lazım.

Selam kizlar önümüzdeki hafta koltuklarim gelior..

Rengi Füme hic biyerini deri yaptirmadim yipranir cocuklar kalemle yazar diye..

Yastiklar beyaz uzerinde cicekler var murdum renklerinde..

Mobilyam beyaz mor..

Simdide hali alicam kaliteli hali ariyorum bu yuzden koyunlunun ekol serisinden almayi dusunuyorum..

Koltugumun kumas rengini ve mobilyamin resimlerini aşağı dan bakabilirsiniz kizlar:
canım bence yastıkların desenli olduğu için halın daha sade olmalı, ben yine koyunlunun alisya serisinden bir halı tavsiye edicem resim ekliyorum

Eklentiler

• koyunlu alisya.png
    koyunlu alisya.png
    698,3 KB · Görüntüleme: 1.111
İyi günlerde kullanın öncelikle .. Sade bi koltuk takımı koltuğun sadeliğini yastıklar canlılığıyla tamamlamış o nedenle yastıkları ön plana çıkaracak ve odanıza da aynı zamanda renk katacak bi halı kullanmalısınız .. O da 2 numaralı halı kesinlikle .. :KK25:

Aslinda kizlar haklisiniz daha sade birseyler olmali bende ole dusunmustum cunku koltuk sade ama yastiklar cicekli mobilyamda bembeyaz degil mor lakeleri var baya renkli aslinda oda simdiden koltuklar gelmedi henuz ama gozumde oyle canlaniyor..

Haliyi tek renk veya gri tonlarinda dusunmustum ama halilarin kalitelerini cok arastirdim ve malesef saray halida bana uygun birsey yoktu koyunludada bunlar vardi sadece naylon olmasin die koyunlunun ekol serisinden almak istedim alisya ve diger serilerde malesef polyester var hmm bilemiorumki memnun kalirmiyim baska seriden

Aslinda kizlar haklisiniz daha sade birseyler olmali bende ole dusunmustum cunku koltuk sade ama yastiklar cicekli mobilyamda bembeyaz degil mor lakeleri var baya renkli aslinda oda simdiden koltuklar gelmedi henuz ama gozumde oyle canlaniyor..

Haliyi tek renk veya gri tonlarinda dusunmustum ama halilarin kalitelerini cok arastirdim ve malesef saray halida bana uygun birsey yoktu koyunludada bunlar vardi sadece naylon olmasin die koyunlunun ekol serisinden almak istedim alisya ve diger serilerde malesef polyester var hmm bilemiorumki memnun kalirmiyim baska seriden
Sarayın imge serisine baktinizmi

Tatlım açıkçası koltuklarında çiçekli olduğu için halını daha sade almanı öneririm. Hatta çiçeklerin pembesinde (fotoğraftan ben öyle görüyorum) renginde düz çizgili bir halı çok şık duracaktır. Annem yıllarca saray halının sembol serisini kullandı ve çok memnun kaldı. Öyle olunca ben de halılarımı sembol serisinden aldım. Şuan için bende de bir sıkıntı olmadı. Leke tutmuyor. O nedenle tavsiye edebilirim. Yine tavsiye edebileceğim step halı var. Orada da çok hoş halılar var. Örnek olması açısından bir kaç halı ekliyorum:) 2 numaralı halıyı sana fikir vermesi açısından modelini beğendiğim için ekledim. Açıkçası eklediğin halılar bana göre desen olarak biraz kalabalık geldi. Bir müddet sonra gözünü yorabilir diye düşünüyorum. Ama senin tercihin önemli tabiki:)

Eklentiler

• halı 1.jpg
    halı 1.jpg
    243,7 KB · Görüntüleme: 914
  • halı 2.jpg
    halı 2.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 237
  • halı 3.jpg
    halı 3.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 1.027
Tatlım açıkçası koltuklarında çiçekli olduğu için halını daha sade almanı öneririm. Hatta çiçeklerin pembesinde (fotoğraftan ben öyle görüyorum) renginde düz çizgili bir halı çok şık duracaktır. Annem yıllarca saray halının sembol serisini kullandı ve çok memnun kaldı. Öyle olunca ben de halılarımı sembol serisinden aldım. Şuan için bende de bir sıkıntı olmadı. Leke tutmuyor. O nedenle tavsiye edebilirim. Yine tavsiye edebileceğim step halı var. Orada da çok hoş halılar var. Örnek olması açısından bir kaç halı ekliyorum:) 2 numaralı halıyı sana fikir vermesi açısından modelini beğendiğim için ekledim. Açıkçası eklediğin halılar bana göre desen olarak biraz kalabalık geldi. Bir müddet sonra gözünü yorabilir diye düşünüyorum. Ama senin tercihin önemli tabiki:)
canım çiçeklerin rengi mürdümmüş

Bende aeadim tek renk gri tonlarinda ama kaliteli birsey bulamadim genelde naylon geldi bana kizlar bilemiorum cok karisik oluyor boylede.. ya kalitede yada renk kominasyon uyum.. ikisi arasinda gidip geliyorum . Bilemedim bende simdi

Her serisi iyi degildir acaba hangileri iyi bilmiorum bakalm hic bakmadim saray halilara

Kizlar festival halinin uskudar diye bir serisi var yun akrilik kadife tuseli diye ilmik sayisi inanilmaz sık halinin dibi gorunmuyor okadar sık sizce oyle bursey alsam nasil olur kizlar

Kizlar festival halinin uskudar diye bir serisi var yun akrilik kadife tuseli diye ilmik sayisi inanilmaz sık halinin dibi gorunmuyor okadar sık sizce oyle bursey alsam nasil olur kizlar
canım o kadar bilgim yok lakin çok yün içerince halı yıkandığında renkler birbirine girebiliyor tanıdıklarım var öyle olan ve benim salon halımda da renk geçişi oldu biraz :KK43:

X