• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renk konusunda yardiminiza ihtiyacim var :) fotoğrafli

kartnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
97
44
3
33
Merhaba kızlar benim sizin konbin ile ilgili fikrinize ihtiyacım var Ben genelde açık renkli giyiniyorum kii genelde tesettürlüler iyi bilir dış kıyafet olarak kap yada pardesü kullanıyoruz ben kap kullanıyorum zaten öyle çeşit çeşit kap alma şansım da olmadığı için bu üzerimdekine spor ayakkabı uydurmam lazım üstümdeki kaba uygun nike spor ayakkabı alacağım sizce her renkle kullanabileceğim nasil bir ayakkabı almalıyım ben gri yada krem rengi aradım ama bulamadım burda beyaz almakta istemiyordum ama başka bi seçeneğim yok gibi sizce beyaz uygun olurmu bordo vs de düşünmelimiyim
Birde günes gözlüğünün rengi ne olmalı siyah yada füme koyumu kalır kahve tonlarinimi düşünmeliyim model olarak nasıl bisey önerirsiniz yardiminiza ihtiyacım var
IMG_20160516_172305.webp

Kesinlikle beyaz ayakkabı çiğ kalır krem veya toprak tonlarında Nike değil(çok kaba durabilir)Converse alabilirsin gözlükte darkmore darkmore nin dediği gibi kahve tonu hoş durur;)

beyaz spor ayakkabısı alma hemen kirlenir. gözlük de koyu renk al. beyaz çerçeve sevmiyorum

beyaz spor ayakkabısı alma hemen kirlenir. gözlük de koyu renk al. beyaz çerçeve sevmiyorum
Biliyorum bende hiç istemiyorum ama renk konusunda çok az altarnatifim var bordo turkuaz falan da çok seviyorum ama şal ile konbinlemek sorun olur her renkle olmaz diye beyaz almayı düşündüm

Biliyorum bende hiç istemiyorum ama renk konusunda çok az altarnatifim var bordo turkuaz falan da çok seviyorum ama şal ile konbinlemek sorun olur her renkle olmaz diye beyaz almayı düşündüm
beyaz çok cırt kalıyo. siyah ya da kahve çerçeve al

Toprak tonları ideal. İlle Nike olmak zorunda değil, bambi, inci vs markalarda hakiki deri kahverengi spor türü ayakkbılar var, hem zarif hem rahatlar. Gözlük olarak da, şu an ki baş örtüne kahve daha uygun ama hangi renkleri sıklıkla kullanıyorsun bilemiyorum.

Kesinlikle beyaz ayakkabı çiğ kalır krem veya toprak tonlarında Nike değil(çok kaba durabilir)Converse alabilirsin gözlükte darkmore darkmore nin dediği gibi kahve tonu hoş durur:KK66:
İşte merak ettiğim bir konu daha ben hiç konvers kullanmadim spor ayakkabı kadar rahat ve kullanişlimi?Birde burda orijinal birşey bulmak zor nike da zor buldum convers tarzı bisey geçenlerde kinetix de gördüm ama emin olamadim ben çok hor kullanırım ayakkabi yi bisiklete falan binince çok yipraniyor haliyle emin olamadim

İşte merak ettiğim bir konu daha ben hiç konvers kullanmadim spor ayakkabı kadar rahat ve kullanişlimi?Birde burda orijinal birşey bulmak zor nike da zor buldum convers tarzı bisey geçenlerde kinetix de gördüm ama emin olamadim ben çok hor kullanırım ayakkabi yi bisiklete falan binince çok yipraniyor haliyle emin olamadim
Çok rahat yani en azından bana rahat geliyor e malum bide yaz geldi o Nike ayakkabıları gördükçe daral geliyor birde ben hiç kapın ve pardesüsünün altına yakıştıramıyorum çok kaba duruyor bence;)

Toprak tonları ideal. İlle Nike olmak zorunda değil, bambi, inci vs markalarda hakiki deri kahverengi spor türü ayakkbılar var, hem zarif hem rahatlar. Gözlük olarak da, şu an ki baş örtüne kahve daha uygun ama hangi renkleri sıklıkla kullanıyorsun bilemiyorum.
İnci,Bambi bu markaları hiç duymadım ama soracağim baş örtüsüne pembe bordo su yeşili mürdüm petrol rengi çok sık kullanırım bundan ötürü dedimki siyah yada fümemi alsam gözlüğü

Çok rahat yani en azından bana rahat geliyor e malum bide yaz geldi o Nike ayakkabıları gördükçe daral geliyor birde ben hiç kapın ve pardesüsünün altına yakıştıramıyorum çok kaba duruyor bence:KK66:
Tamam Nikeden Vazgeçtim kinetixden spor ayakkabı alsam odami kaba durur :) konverse alirsam dayanıklı olurmu yani ben bu son spor ayakkabimi tam 3 yıl kullandım da öyle uzun ömürlü olurmu

İnci,Bambi bu markaları hiç duymadım ama soracağim baş örtüsüne pembe bordo su yeşili mürdüm petrol rengi çok sık kullanırım bundan ötürü dedimki siyah yada fümemi alsam gözlüğü

İnci, Bambi, Elle, Hotiç, bunlar kaliteli Türk markalarıdır, ürünlerin bir kısmı Türkiye'de üretilir bir kısmı ithal edilir. Yaşadığın şehirde alışveriş merkezlerinden tut, mağazaların olduğu caddelerde bile bu firmaların mağazaları bulunur, duymamış olman çok şaşırtıcı. İnternetten alışveriş yapıyorsan Trendyol, Morhipo türü sitelerde zaman zaman butikleri de açılır.

Kullandığın renklere bakarsan siyah daha uygun görünüyor.

Back
X