• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renk konusunda yardiminiza ihtiyacim var :) fotoğrafli

İnci, Bambi, Elle, Hotiç, bunlar kaliteli Türk markalarıdır, ürünlerin bir kısmı Türkiye'de üretilir bir kısmı ithal edilir. Yaşadığın şehirde alışveriş merkezlerinden tut, mağazaların olduğu caddelerde bile bu firmaların mağazaları bulunur, duymamış olman çok şaşırtıcı. İnternetten alışveriş yapıyorsan Trendyol, Morhipo türü sitelerde zaman zaman butikleri de açılır.

Kullandığın renklere bakarsan siyah daha uygun görünüyor.
Oooo kadar küçük bir şehirdeyimki inanın ilçe gibi ondan ötürü hiç duymadım bunları netten alış verişde yapamiyorum güven problemi mağlum

Keşke giyebilsem :KK43:ayağım çok taraklı yarım saatlik yola bile gidemiyorum bunlarla tirnaktada batma var mağlun
Bunlar cok rahat olur ama
Annemin de ayaklari tarakli
Yumusacik oldugu icin bunlardan baska ayakkabi giyemez

Bunlar çok da rahat üstelik...
Screenshot_2016-05-15-12-07-53.webp
Bunlara bayılıyorum ama ancak araba ile gittiğim yada kısa mesafede kullanabiliyoruz :(

Tamam Nikeden Vazgeçtim kinetixden spor ayakkabı alsam odami kaba durur :) konverse alirsam dayanıklı olurmu yani ben bu son spor ayakkabimi tam 3 yıl kullandım da öyle uzun ömürlü olurmu
Hay maşallah :)))
O kadar uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum gerçi ben 3 sene değil 5 sene bile kullandım ama sürekli dışarı çıkmıyordum zaten hem temizde kullandım ama sen biraz hor kullanıyorsan o kadar dayanmaz internetten bide kinetixlere bakayım:KK66:

Bej guzel olur. Gozluk de cercevesi kemik rengi falan hos durabilir..

Kesinlikle beyaz ayakkabı çiğ kalır krem veya toprak tonlarında Nike değil(çok kaba durabilir)Converse alabilirsin gözlükte darkmore darkmore nin dediği gibi kahve tonu hoş durur:KK66:

beyaz spor ayakkabısı alma hemen kirlenir. gözlük de koyu renk al. beyaz çerçeve sevmiyorum

Toprak tonları ideal. İlle Nike olmak zorunda değil, bambi, inci vs markalarda hakiki deri kahverengi spor türü ayakkbılar var, hem zarif hem rahatlar. Gözlük olarak da, şu an ki baş örtüne kahve daha uygun ama hangi renkleri sıklıkla kullanıyorsun bilemiyorum.

Bak buda kinetix buda zarif hemde rahata benziyorEki Görüntüle 1833383
Lütfen son bir cvp alayim hangi konversi aliyim

Back
X