- 16 Nisan 2016
- 177
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi dragonsmother
-
bende inanıyorum çıkardım 1 saat sonra hafifledi tam geçmese de :)evet var
:)
taşlarında renklerınde ve hatta muzıklerınde
eskıden bu bı tedavı yontemı olarakda kullanılırdı hala var mı bılemem
çok kere denk gelince kafamda yer etmiş olabilir :) teşekkürlerBelki ilk giydiğiniz gün ağrısı tuttu ,renkten sebep değildi ama siz psikolojik olarak kafanızda yer edindirdiyseniz olabilir.
:):) ben inanıyorum sanırımBende kırmızı giyince hemen gözlerim ve başım ağrır . Belki psikolojik belki gerçek ama bunu yenmeye çalışıyorum :)
Renkler taşlar otlar dağlar bayırlar hepsi bizim için o yüzden inanmanın bi yanlışı yok :) ama ben bu durumu yenicem çünkü hem kırmızı rengi seviyorum hemde yakışıyor yav :))):):) ben inanıyorum sanırım
Her kişinin herhangi bir objeden ya da renkten aldığı enerji farklıdır hepsi aynı olacak diye bisey yok o yüzden kalıp olmuş renkler dışında insan uzerinde etkisi olumlu ya da olumsuz etkileri olan renkler var. Sanırım kişinin o renge karşı olan bakış açısı ya da enerjisi ile alakalı da olabilir. Mesela bazı insanlar aşırı dingindir mor renk uykusunu getirir bazı insanlar gergindir mor renk sadece gerginliği alır bunun gibi :)Psikolojik ve duygusal olarak renklerin bize hissettirdikleri vardır örneğin beyaz ve mavi huzur, kırmızı şehvet ya da siyah korku gibi ama bedensel olarak kırmızı rengin ağrı yapması bana pek mantıklı gelmiyor.
kızlar resmen not tutuyorum nezaman nar çiceği renginde bir giysi giysem bir kaç saat sonra safra kesemde taş var o ağrı yapıyor inanılması güç ama en az 20 defa denemişim ve ağrımış bir kaç saat sonra... sizce renklerin böyle bir etkisi olabilirmı
Belki cok yakistigi icin nazar deyiyordurRenkler taşlar otlar dağlar bayırlar hepsi bizim için o yüzden inanmanın bi yanlışı yok :) ama ben bu durumu yenicem çünkü hem kırmızı rengi seviyorum hemde yakışıyor yav :)))
Bilmem hiç öyle düşünmedm sadece rengin bana yaramadığını düşünüp durdum :)Belki cok yakistigi icin nazar deyiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?