Doğuma Hazırlık renkli doopler sonucu:(((endişeliyim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bluehouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
36
1
36
Ankara
kızlar dün renkli dooplere girdim,doktorum bi problem yok dedi ama,sağ rahim damarındada bozukluk var dedi.cok endişeliyim.doktorum endişe edecek bişey yok dedi,hamilelerin yarısına yakınında buna rastladıklarını ve en fazla bebegin zayıf doğabilecegini ama saglıgını etkilemeyecegını söyledi.ama yinede içim hiç rahat degil,daha önce byle bi durumla karsılasan varmı?

biz kadınlar nıye böleyız bılmıyorum doktor bişi yok dıyosa bişi yok demektır:)banada doktor bebegın kılosu normal dıyor eve gelıyorum netten araştırıyorum kılosu normalmı dıyesende şimdi aynı durumdasın bıze soruyosun başka bı arkadasta aynı durum sorunlu olmuşken senı etkılemeyebılır burdakı yorumlarla kıyaslama lutfen doktoruna guven sonucta doktor yanı boşuna okumadı herhalde:):)cok geçmiş olsun canım içini ferah tut derım ben.

Aynı cevabı az önce başka bir arkadaş için de yazdım.aynı sorunu ben de yaşadım,bebegi besleyen damarda tıkanma varmış.aynen doktorunun dediği gibi çok sağlıklı yalnız birazcık zayıf bir bebeğim oldu ama normalden zayıf dogan birçok bebek gibi inanlmaz hızlı büyüyüp birkaç ay içinde normal değerlerini yakaladı hatta geçti bile

cok tesekkürler cevaplarınız için...

canım bebeğin kaç kilo doğdu?merak ettim.cok şükürki saglıklıymıs,bu durum erken doguma falan sebep olmuyo demı?yanı bu sebepten dolayı premature olbılırmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…