Hastaneyle bir alakam yok,olsaydı zaten şimdiye çoktan kendi gözlerime yaptırmış olurdum.Sadece çok araştırdım bu yüzden böyle savunuyorum.Yabancı sitelerden filan hep okudum.
Ben kimseye yaptırın yaptırmayın demiyorum.Sadece böyle bir teknoloji artık ülkemizde var.Ameliyat olmak isteyenlere bilgi verebilirim bu konuda.
melis bana adres ve tel.yazabilir misin?(hastane)Kızlar İstanbul'a açılan hastane sayesinde artık isteyen herkes renkli gözlü olabilecek.Gelişmiş lazer teknolojisiyle artık kahverengi gözlü insanlar mavi göz rengine sahip olabilecek.Hastane sağlık bakanlığının onayından geçti ve ocak ayından itibaren ameliyatlara başlıyorlar.
Gözün alerjik reaksiyonları olup olmadığıyla ilgili bir test yapıldıktan sonra bir sakınca yoksa herkes bu ameliyatı olabilir.Ameliyat ücreti 12 bin tl.Bence bu ameliyata göre oldukça uygun bir fiyat.
3-4 sene sonra ünlüler bu ameliyata rağbet ettikten sonra bu fiyat mutlaka yükselicektir.O yüzden şuanda isteyen ve durumu olanlar bence bir düşünsünler.Ben de gelecek yaz bu ameliyatı olmayı düşünüyorum.Şuan da maddi açıdan uygun değilim.İlgilenen varsa paylaşmak istedim.Hastaneye ulaşmak isteyenler bana özelden mail atabilirler.Link paylaşmak veya telefon numarası vermek yasak diye biliyorum.
merhaba=)ben de bilgi almak istiyorum iletişim bilgileri için=)size mesaj atamadım hakkım olmadıgı için siz atarsanız çok sevinirim teşekkürler=)Kızlar hepinize atıyorum hastanenin iletişim bilgilerini.
Yine bu ameliyatla ve hastaneyle ilgili sorusu olanlar bana ulaşabilir.
bir de istenilen göz rengine sahip olunabiliniyor mu acaba?
bana da atarmısın canım ben düşünmüyorum ancak isteyen arkadaşlarım vardı bilgilendiririm teşekkür ederim şimdiden
benim 1 gözüm kahve diğeri mavi. öbürünü de mavi yaptırmak istiyorum böyle rahatsız ediyor beni. iletişim bilgilerini yollar mısın
saçmalamayın Allah aşkına !
ne demek estetiğe karşı olmayan birinin bu ameliyata karşı olması çok saçma? arkadaş kompleks yaratacak türden, eksiklik olarak görülen yani en anlaşılır şekliyle normal dışı olarak kabul edilen durumlarda karşı olmadığını söylemiş. ben de estetiğe karşı değilim, cesaret edebilirsem düşünüyorum göğüslerim yok denecek kadar küçük. yani bu normal dışı bir durum. ama göz rengini değiştirmek nedir ? Micheal Jacson'ın ten rengini değiştirmekten farkı yok benim için. yapmayın gözünüzü seveyim. gidin özel lensler var kişiye özel sipariş üzerine yapılıyor, örnek Rihanna'nın gözleri. onlardan yaptırın. 12bin tlden bahsediyorsunuz bir de. üstelik denenmemiş, bir ilk olduğunu yazmışsınız.kobay gibi o ameliyata girecek cesaretiniz var, yani kör olmak pahasına mavi gözlü olmak! pes valla şaka gibi !
böyle durumlar için çok normal bu arkadaşımıza bi lafım yok. ama güzellik uğruna, durup dururken bu riski alır mıydı bu arkadaşımız bi sorun? ben bu kadarını çok abartı buluyorum kimse kusura bakmasın şahsi fikrim.
Sağlık bakanlığından onay almış bir uygulama.Lazer epilasyon ne kadar zararlıysa bu da ancak o kadar zararlı.
Kimseye zorla olun,olmayın dediğim yok benim.İlgilenenler için bilgi veriyorum sadece.Bu nasıl bir agresifliktir ben onu anlayamadım.
Senin göğüslerini büyütme amacın ne?Kendini daha güzel hissedip,psikolojik açıdan mutlu olmak.Buradaki diğer arkadaşların da durumu bu.Bundan 70 sene filan öncesinde silikon henüz yaygınlaşmamışken senin göğüslerine silikon taktırman da eminim bu denli şaşkınlık ve agresiflikle karşılanırdı.Hem silikondan bile daha zararsız bir uygulama bu.Silikonla resmen dokunun içine yabancı bir madde yerleştiriliyor,göğüs kanseri riskini arttırıyor.
Lensler de bu ameliyattan daha zararlı,lens gözün hava almasını önlüyor,korneayı çiziyor.
Ve zaten her gözde mavi pigment bulunmakta,mavi gözlü olmak zaten irisin mutasyona uğraması sonucu gerçekleşen bir şeydi.İlk insanlar kahve gözlüydü zaten yeryüzünde o yüzden en yaygın renk kahverengi.
Micheal Jacson ile ilgili verdiğin örnekse konu ile alakasız.Adam ten rengini değiştirdi diye ölmedi,sadece o ten rengi kendisine yakışmadı.Oysa renkli lens kullanan insan kendisine mavi göz renginin yakışıp yakışmayacağını anlayabilir.
Lütfen araştırmadan,bilmeden eleştiride bulunmayın.Bir şey söyleyecekseniz sağlam kanıtlarla gelin,insanların aklını bulandırmayın.
Evet gerçek canım mail olarak atayım sana doktorun iletişim bilgilerini
Sağlık bakanlığından onay almış bir uygulama.Lazer epilasyon ne kadar zararlıysa bu da ancak o kadar zararlı.
Kimseye zorla olun,olmayın dediğim yok benim.İlgilenenler için bilgi veriyorum sadece.Bu nasıl bir agresifliktir ben onu anlayamadım.
Senin göğüslerini büyütme amacın ne?Kendini daha güzel hissedip,psikolojik açıdan mutlu olmak.Buradaki diğer arkadaşların da durumu bu.Bundan 70 sene filan öncesinde silikon henüz yaygınlaşmamışken senin göğüslerine silikon taktırman da eminim bu denli şaşkınlık ve agresiflikle karşılanırdı.Hem silikondan bile daha zararsız bir uygulama bu.Silikonla resmen dokunun içine yabancı bir madde yerleştiriliyor,göğüs kanseri riskini arttırıyor.
Lensler de bu ameliyattan daha zararlı,lens gözün hava almasını önlüyor,korneayı çiziyor.
Ve zaten her gözde mavi pigment bulunmakta,mavi gözlü olmak zaten irisin mutasyona uğraması sonucu gerçekleşen bir şeydi.İlk insanlar kahve gözlüydü zaten yeryüzünde o yüzden en yaygın renk kahverengi.
Micheal Jacson ile ilgili verdiğin örnekse konu ile alakasız.Adam ten rengini değiştirdi diye ölmedi,sadece o ten rengi kendisine yakışmadı.Oysa renkli lens kullanan insan kendisine mavi göz renginin yakışıp yakışmayacağını anlayabilir.
Lütfen araştırmadan,bilmeden eleştiride bulunmayın.Bir şey söyleyecekseniz sağlam kanıtlarla gelin,insanların aklını bulandırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?