- 20 Mart 2008
- 5.983
- 8.585
- 723
burada konu başlığıyla ilgili ne şekilde yorum yapılacağıyla ilgili bir kısıtlama yapamazsınız ne haddinize? burasi bir nevi tartışma plarformu siz bildiğiniz bir seyi paylaşırsınız isteyen de bununla iligili istediği yorumu yapar. sizin paylaşımınızdan memnun kalan insanları zaten benim yorumum etkileyemez herkes yine bildiğini okur. kanıtlarla gelin demişsiniz hani sizin kanıtınızı göremedim ben? böyle bir uygulama başlayacakmış var mı yaptıran? micheal jackson orneğinde de ben o sebeple öldüğünü söylemedim ki, BERBAT göründüğünü söyledim. siyahken kimse ona siyah diye tuhaf tuhaf bakmıyordur, tıpkı kahverengi gözlü bi kadına da tuhaf tuhaf bakmadığımız gibi. ama ne oldu o ameliyattan sonra? ucubeye dönüştü. tabii ki denenmemiş bi sey belki çok güzel sonuçlar doğurur ama 12binden bahsediyoruz burda siz nasıl o ameliyattan bahsedip bilgilendirmişseniz ben de o fiyatın çok çok altında özel lensler olduğunu söyledim. belki bilmeyen birileri vardır dimi? ayrıca benim yaptırmayı düşündüğüm silikon ameliyatıyla ilgili söylediklerimi de çok yanlış anlamışsınız, NORMAL DIŞI DURUM büyük yazınca daha etkili olur belki. bi kadının yaradılışında mutlaka bi göğüs formu vardır dimi? kadın slüeti çizerken, kadını tanımlarken olmazsa olmazdır bu, işte o bende yok, hormonlarla alakalı ya da genetik bir eksik bu. yani ben bi yerde soyunsam aa kızın memeleri ne kadar küçük diye dikkat çekerim ama kimse aaa gözleri de elaymış demez. ben genel olarak estetik gereklilik halinde uygulanmazsa kötü sonuçlar verdiğini gördüm bugüne kadar. hepimiz güzel görünmek istiyoruz, en ilgilenmiyorum diyenimiz bile estetik operasyonları araştırmıştır eminim ama ben bu kadarının gereksiz olduğunu düşünüyorum tabi elbette herkesin kendi bedeni, kendi hayatı, kendi kararı. bunlar yalnızca benim görüşlerim. kimseyi bağlamaz.
neyse sonuç olarak ortada bi örneği olmayan bi durum için tartışmaya luzum yok. siz olun ameliyatınızı ya da olan birinin sonuçlarını burada paylaşırsınız, tekrar değerlendiririz.
böyle durumlar için çok normal bu arkadaşımıza bi lafım yok. ama güzellik uğruna, durup dururken bu riski alır mıydı bu arkadaşımız bi sorun? ben bu kadarını çok abartı buluyorum kimse kusura bakmasın şahsi fikrim.
Change eye color permanently / brightocular/ eye color change surgery / eye color change procedure - Video Dailymotion
Linkte ameliyat olmus bir hasta var bahsedilen yontem de bu sonucu mu veroyor acaba?
haklısınız da benim iki göz rengim farklı, benim gibi olanlar ne yapsın. sıkıldım artık sürekli bakılıp sorulmasından.. lens sorun nereye kadar ikisini eşitleyeceğim ki:44:
Sonuçlara baktım .....iyi görünmüyor çoğu için.....esmerseniz smokey gray olabilir.....ama güzel olmak göz rengiyle olacak iş değil
Mila Kulis de bu ameliyatı yaptırmış diye okudum yabancı forumlardan.Ne kadar doğru bilemem sizler de araştırın sana doktorun iletişim bilgilerini vermiştim sanırım vermediklerim bana mail atıp sorabilirler.
Mila Kulisin de bir gözü mavi diğeri ela renkliydi şuan da ikisi de mavi bu lazer ameliyatını yaptırdığı söyleniyor.
Mila Kulis de bu ameliyatı yaptırmış diye okudum yabancı forumlardan.Ne kadar doğru bilemem sizler de araştırın sana doktorun iletişim bilgilerini vermiştim sanırım vermediklerim bana mail atıp sorabilirler.
Mila Kulisin de bir gözü mavi diğeri ela renkliydi şuan da ikisi de mavi bu lazer ameliyatını yaptırdığı söyleniyor.
brightocular yöntemini deneyenlerden gördüklerimden bahsediyorum...esmer tene o derece canlı mavi hiç olmamış...bu yöntemin zararlarını anlatsana gerçekten merak ettim...çünkü geri dônüşù var daha mantıklı gibiydi ..........ama lazerde irisin etrafındaki o kanalların tahrip olduğunu bir düşünsene Allah korusun o göz gider
Ay ben gözle oynamaya korkarım şu diğer yöntemin videolarını izledim içim almadı yeminle .Lazerlede olsa göz çok hassas ve tehlikeli bir bölge değil mi arkadaşım ya iyi bi cesaret. Ben meme ameliyatı olucam ay sonu hergün sakinleştirici alıyorum. Çocuklarım olmadan önce hiç düşünmedim olmayı ama emzirmeler 2 beden küçültüp doku kaybı yarattı .bu durumdan kaynaklı yaptırıyorum mesela. Nasıl bu kadar cesaretlisiniz ben kadınların yüzde sekseninin yapıldığı bu ameliyatta bile elli tane vesvese kurdum ameliyat masasında kalırsam anesteziden uyanamazsama iltihap kapıp kapsül oluşumuna kadar. Olmaz olmaz ya beni bulursa diyorum senin aklına hiç gelmiyor mu ya aksi beklenmeyen bi durum gelişir kör olursam diye.
brightocular yöntemini deneyenlerden gördüklerimden bahsediyorum...esmer tene o derece canlı mavi hiç olmamış...bu yöntemin zararlarını anlatsana gerçekten merak ettim...çünkü geri dônüşù var daha mantıklı gibiydi ..........ama lazerde irisin etrafındaki o kanalların tahrip olduğunu bir düşünsene Allah korusun o göz gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?