Renkli gözlü olmak isteyenler var mı,lensler artık tarih olucak

Bu kadar yapayliga karsiyim. Millet burnunu, dislerini duzelttiriyor, eyvallah da. Yanaga gamze yaptirmak, goz rengi degistirmek gibi seyler bana son derece sacma ve kusura bakmasin kimse de eziklik gibi geliyor. Bu kadar mi tipinden memnun olmayan bir toplumuz? Sorsan herkes guzelim der, vah ki ne vah. Sizi bastan yaraticaz deseler kuyruk olusur demek doktor kapisinda. Yazik bence.

Yakinda insanlar standart fabrika urunu gibi sokaklarda dolasacaklar gibime geliyor.

Kimse sizi bağlamıyor,zincirlemiyor,silah çekip zorlamıyor hiçbirşeye,size niye dert oluyor elalemin kendinde yaptığı değişiklikler, ben de kendini yenilemeyen tabiri caizse güncellemeyen, herşeye önyargıyla yaklaşan kadınlardan olmak istemiyorum belki, ama öyle olanlar beni ilgilendiriyor mu, öyle olmaya devam etsinler herkesin kendi hayatı kendi seçimi kendi vücudu! her kadının kendine uygun gördüğü herşeye saygım var,ister lens olur ister estetik olur, başkasının hayatının vücudunun sizi bu kadar ilgilendirmesi garip esas

katılıyorum hem renklı olunca guzel olucagı ne malum mavının okadar tonu varkı hıçbırzaman dogal olan gıbı durmaz kör olan bazı ınsanların beyazıyla renklı kısmı karışıyo ya mavı oluyo işte gerı donuşude yok

tabıkı herkes ıstedığını yapmakta özgur herkesın göruşu kendıne ısteyen ıstedığını yapmalı fıkırlerde özgurce söylenmelı

Genelde lens vs konularını yorum yazmadan okuyorum.
Ama bu kalıcı renk değiştirme durumu biraz riskli gibi sanki.
Sonuçlar ne olur daha sonra ki pişman olma ihtimali vs.

Estetiğe karşı biri değilim ya da yaptıranları yadırgamadım hiç.Kadın önce kendini güzel hissetmeli çünkü.
Burun göğüs estetikleri çok doğal bence.
Kendim için asla düşünmesem de ki küçük göğüslü bir kadınım ama dediğim gibi tercih meselesidir.

Am göz rengini kalıcı değiştirmek güzelliği etkileyeceğini düşünmüyorum.
Çünkü gözde önemli olan renk olduğunu düşünmüyorum.makyajı ya da bakışı vs olabilir ama renk değil.
Ben mavi gözlüyüm ve kendimi farklı ya da daha çekici ya da daha güzel hissettiğim hiç olmadı bu sebepten.

Ama yaptırmak isteyenleri de yargılamak yanlış.herkes kendinden sorumludur.

Estetikle özentiyi birbirine karıştırmamak gerek, tabi ki estetik operasyonlarının da bir sınırı var. Belirli bir yerden sonrası özentiye girer ki basit bir özenti uğruna sağlığınızı kaybetme riskini düşünürseniz bu tür şeylerin ne kadar yanlış olduğunu anlarsınız çünkü her ameliyatta bir risk vardır.

hak verdiğim yorumlar var,vermediğimde. ama benim gözümde heterokromi olmasa asla düşünmezdim, sürekli aa kıza bak gözünün yarısı mavi yarısı kahverengi yorumları sıkıyor. beğenen yok mu ? tabii ki var. ama ben sıradanlıktan dert yanmıyorum,adam akılı bir çift göz rengi beni sorular açısından rahatlatacak . ister kahve ister mavi hiç farketmez.

ay canim benim mesaj gonderemiyorum yeni uyeyim bana linki yollar misin. super bi haber bu !

bu estetikler sayesinde mutlu kadin orani yukselmeye devam edecek. valla dogalliga hic yokum . kas aldirmak bile estetige giriyor. estetik sart arkadas kadin icin. kadin aynaya baktiginda guzel gormek ister kendisini gun boyu pozitif olmani sagliyor bi kere. kendine saygidir estetik.

canim benim cok tesekkur ediyorum supersin !!!

haklısınız ıyı olduğu ınsanı mutlu ettığı sureççe bencede yapılmalı umarım ıstedığınız sonuçları alırsınız you tubeden gırınce öncesı ve sonrası olarak var bu konuyla alakalı bı kızınknı hıç begenmedım ama zencı bır bayana yapılmıştı onda ıyı duruyodu erkeklerde yaptırmıştı bıtanesınınkı begendım kısıden kışıye değişiyo demekkı umarım ısteığınız gıbı olur

doğal güzellik diye tutturanlar dışarıda gördükleri insanlara çirkin demeyi biliyorlar ama. bence çirkin insan yoktur,bazı şeyler bedenen gereklik bazıları psikolojik gereklilik.

Bunu defalarca psikologlar ve cerrahlar belirttiler, istediği bir yerine istediği şekilde estetik ameliyat yaptırmak normaldir bunun etiği tartışılmaz, epilasyon, kaş şekli değiştirme, makyaj vs. bunlar hepimizin bir nevi estetik müdahaleleridir zaten, normallik sınırını zorlayan yapanın da iş etiğini sorgulatan; psikolojisi bozuk insanın psikolojisi düzelmeden yapılan ameliyatlardır, yani resimle doktora gidip bu insanın aynısı olmak istiyorum demek gibi, daha önce olduğunda gündeme gelmişti; Tansu Çiller e tıpatıp benzemek için ameliyatlar olan manken kızcağızın durumu gibi, o zaman tek tek nasıl ameliyatın normal, nasılının normal olmadığını psikologlar ve estetik cerrahlar tek tek her programda anlatıp insanları bilinçlendirmeye çalışmışlardı, yani insanın istediği bir yerine istediği estetik ameliyatı yaptırması son derece normal, sağlıklı bir psikolojidir

Son düzenleme:
çok sasirdim hbri gorunce, estetige karsi degilim ben de
fakat kompliksayonlardan hep çok korkmusumdur
gozlerime bu sebepten asla dokundurtmam
hem kiyamam onlara hem bana yakismaz hem de beni ben yapan gozlerim
yasla herseyimiz degisir ama bakislarimiz degismez
yine de hbre sevindim lens takan illa renkli gozlu olmak isteyenlerin adina

sağol canım umarım istediğim gibi olur evet :) youtube hiç aklıma gelmemişti hemen bakiim haber verdiğin için sağol canım ^.^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…