Kimse sizi bağlamıyor,zincirlemiyor,silah çekip zorlamıyor hiçbirşeye,size niye dert oluyor elalemin kendinde yaptığı değişiklikler, ben de kendini yenilemeyen tabiri caizse güncellemeyen, herşeye önyargıyla yaklaşan kadınlardan olmak istemiyorum belki, ama öyle olanlar beni ilgilendiriyor mu, öyle olmaya devam etsinler herkesin kendi hayatı kendi seçimi kendi vücudu! her kadının kendine uygun gördüğü herşeye saygım var,ister lens olur ister estetik olur, başkasının hayatının vücudunun sizi bu kadar ilgilendirmesi garip esasBu kadar yapayliga karsiyim. Millet burnunu, dislerini duzelttiriyor, eyvallah da. Yanaga gamze yaptirmak, goz rengi degistirmek gibi seyler bana son derece sacma ve kusura bakmasin kimse de eziklik gibi geliyor. Bu kadar mi tipinden memnun olmayan bir toplumuz? Sorsan herkes guzelim der, vah ki ne vah. Sizi bastan yaraticaz deseler kuyruk olusur demek doktor kapisinda. Yazik bence.
Yakinda insanlar standart fabrika urunu gibi sokaklarda dolasacaklar gibime geliyor.
Bu kadar yapayliga karsiyim. Millet burnunu, dislerini duzelttiriyor, eyvallah da. Yanaga gamze yaptirmak, goz rengi degistirmek gibi seyler bana son derece sacma ve kusura bakmasin kimse de eziklik gibi geliyor. Bu kadar mi tipinden memnun olmayan bir toplumuz? Sorsan herkes guzelim der, vah ki ne vah. Sizi bastan yaraticaz deseler kuyruk olusur demek doktor kapisinda. Yazik bence.
Yakinda insanlar standart fabrika urunu gibi sokaklarda dolasacaklar gibime geliyor.
Kimse sizi bağlamıyor,zincirlemiyor,silah çekip zorlamıyor hiçbirşeye,size niye dert oluyor elalemin kendinde yaptığı değişiklikler, ben de kendini yenilemeyen tabiri caizse güncellemeyen, herşeye önyargıyla yaklaşan kadınlardan olmak istemiyorum belki, ama öyle olanlar beni ilgilendiriyor mu, öyle olmaya devam etsinler herkesin kendi hayatı kendi seçimi kendi vücudu! her kadının kendine uygun gördüğü herşeye saygım var,ister lens olur ister estetik olur, başkasının hayatının vücudunun sizi bu kadar ilgilendirmesi garip esas
Kızlar İstanbul'a açılan hastane sayesinde artık isteyen herkes renkli gözlü olabilecek.Gelişmiş lazer teknolojisiyle artık kahverengi gözlü insanlar mavi göz rengine sahip olabilecek.Hastane sağlık bakanlığının onayından geçti ve ocak ayından itibaren ameliyatlara başlıyorlar.
Gözün alerjik reaksiyonları olup olmadığıyla ilgili bir test yapıldıktan sonra bir sakınca yoksa herkes bu ameliyatı olabilir.Ameliyat ücreti 12 bin tl.Bence bu ameliyata göre oldukça uygun bir fiyat.
3-4 sene sonra ünlüler bu ameliyata rağbet ettikten sonra bu fiyat mutlaka yükselicektir.O yüzden şuanda isteyen ve durumu olanlar bence bir düşünsünler.Ben de gelecek yaz bu ameliyatı olmayı düşünüyorum.Şuan da maddi açıdan uygun değilim.İlgilenen varsa paylaşmak istedim.Hastaneye ulaşmak isteyenler bana özelden mail atabilirler.Link paylaşmak veya telefon numarası vermek yasak diye biliyorum.
Bu kadar yapayliga karsiyim. Millet burnunu, dislerini duzelttiriyor, eyvallah da. Yanaga gamze yaptirmak, goz rengi degistirmek gibi seyler bana son derece sacma ve kusura bakmasin kimse de eziklik gibi geliyor. Bu kadar mi tipinden memnun olmayan bir toplumuz? Sorsan herkes guzelim der, vah ki ne vah. Sizi bastan yaraticaz deseler kuyruk olusur demek doktor kapisinda. Yazik bence.
Yakinda insanlar standart fabrika urunu gibi sokaklarda dolasacaklar gibime geliyor.[/QUOT
Herkes kendisiyle kavgalı bir sen barış elçisisin zaten.Senin mantığınla bakılırsa saçını boyatmak,oje sürmek,makyaj yapmak da eziklik.Madem öyle o zaman anamızdan doğduğumuz halimizle takılmaya devam edelim.
Kızlar İstanbul'a açılan hastane sayesinde artık isteyen herkes renkli gözlü olabilecek.Gelişmiş lazer teknolojisiyle artık kahverengi gözlü insanlar mavi göz rengine sahip olabilecek.Hastane sağlık bakanlığının onayından geçti ve ocak ayından itibaren ameliyatlara başlıyorlar.
Gözün alerjik reaksiyonları olup olmadığıyla ilgili bir test yapıldıktan sonra bir sakınca yoksa herkes bu ameliyatı olabilir.Ameliyat ücreti 12 bin tl.Bence bu ameliyata göre oldukça uygun bir fiyat.
3-4 sene sonra ünlüler bu ameliyata rağbet ettikten sonra bu fiyat mutlaka yükselicektir.O yüzden şuanda isteyen ve durumu olanlar bence bir düşünsünler.Ben de gelecek yaz bu ameliyatı olmayı düşünüyorum.Şuan da maddi açıdan uygun değilim.İlgilenen varsa paylaşmak istedim.Hastaneye ulaşmak isteyenler bana özelden mail atabilirler.Link paylaşmak veya telefon numarası vermek yasak diye biliyorum.
bu estetikler sayesinde mutlu kadin orani yukselmeye devam edecek. valla dogalliga hic yokum . kas aldirmak bile estetige giriyor. estetik sart arkadas kadin icin. kadin aynaya baktiginda guzel gormek ister kendisini gun boyu pozitif olmani sagliyor bi kere. kendine saygidir estetik.
Yakinda insanlar standart fabrika urunu gibi sokaklarda dolasacaklar gibime geliyor.[/QUOT
Herkes kendisiyle kavgalı bir sen barış elçisisin zaten.Senin mantığınla bakılırsa saçını boyatmak,oje sürmek,makyaj yapmak da eziklik.Madem öyle o zaman anamızdan doğduğumuz halimizle takılmaya devam edelim.
fikrini söyleyebilir tabiki ama asıl kendi yorumu çok ezikçeydi. burnunu dişlerini düzeltiriyor demiş ,sonrada göz rengini değiştirenlere bu kadar mı tipinden memnun değilsiniz demiş.başlı başına çelişki. mavi göz bi tutku olarak düşünülmeli bence. tipinden memnun olmayan benc ebıçak altına yatıp burnu göğsünü vs. yaptırana denir. mavi göz tutkusu için risk almamalısnız göz değerli bir organ deseydi keşke ,çok daha doğru bir tespit olurdu.
chucky adlı üyeninde dediği gibi güzelliğin göz rengiyle ilgisi yok bencede ,o yüzden eziklik denmez buna.bu sadece bir tutkudur.
fikrini söyleyebilir tabiki ama asıl kendi yorumu çok ezikçeydi. burnunu dişlerini düzeltiriyor demiş ,sonrada göz rengini değiştirenlere bu kadar mı tipinden memnun değilsiniz demiş.başlı başına çelişki. mavi göz bi tutku olarak düşünülmeli bence. tipinden memnun olmayan benc ebıçak altına yatıp burnu göğsünü vs. yaptırana denir. mavi göz tutkusu için risk almamalısnız göz değerli bir organ deseydi keşke ,çok daha doğru bir tespit olurdu.
chucky adlı üyeninde dediği gibi güzelliğin göz rengiyle ilgisi yok bencede ,o yüzden eziklik denmez buna.bu sadece bir tutkudur.
Çok doğru yazmışsın canım.
Bu arkadaş herhalde kalkık,hokka burnun doğuştan gelme bir şey olduğunu sanıyor ki ona göre bu ameliyat ezikçe,burun ameliyatı gayet normal bir şey.
Bence sağlığa ve psikolojiye zararı olmadığı sürece insan kendisini nasıl güzel hissediyorsa o şekilde yaşamalıdır.Bu eziklik değildir,insanın içgüdüsü,doğası gereği olan bir şeydir.
Doğal çirkinliktense yapay da olsa güzel olmanın kime ne zararı var?
haklısınız ıyı olduğu ınsanı mutlu ettığı sureççe bencede yapılmalı umarım ıstedığınız sonuçları alırsınız you tubeden gırınce öncesı ve sonrası olarak var bu konuyla alakalı bı kızınknı hıç begenmedım ama zencı bır bayana yapılmıştı onda ıyı duruyodu erkeklerde yaptırmıştı bıtanesınınkı begendım kısıden kışıye değişiyo demekkı umarım ısteığınız gıbı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?