Renkli Gzl Erkek mi, Kahverengi Gzl Erkek mi?

dikkat çekmesın renklı gozlu olupta sonra başıma bela alırım .D kahferengi olsun tabikide =)

ben hep kara kaşlı kara gözlü bir sevgilim olmasını isterdim.hayatta renkli gözlü birini istemem derdim tabi yakışana yakışıyor kaydirigubbakcemile2 ama büyük konuşmamak gerekiyormuş ben kara kaşlı kara gözlü isterken allah bana yosun yeşili gözlü bir sevgili verdi kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

ben koyu renk gözlü, koyu saçlı, beyaz tenli erkeklerden hoşlanırım ama sevgilim mavi gözlü, sarışın.:asigim:
kısmet işte.boshayallersmile
büyük konuşmamak gerekiyormuş.:delphin:

benimkisi yeşil gözlü kumral ama benim için farketmez yakışıklı yakışıklıdır yerimseniben zamanında kara kaş kara gözlüleri beğenirdim ama yeşil gözlü birine aşık oldum büyük konuşmamak gerekiyomuş naniknanik

Son düzenleme:
ben hep kara kaşlı kara gözlü bir sevgilim olmasını isterdim.hayatta renkli gözlü birini istemem derdim tabi yakışana yakışıyor kaydirigubbakcemile2 ama büyük konuşmamak gerekiyormuş ben kara kaşlı kara gözlü isterken allah bana yosun yeşili gözlü bir sevgili verdi kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

bana olanın aynısı olmuş sanada :teytey:

benimde başıma bu geldi kaydirigubbakcemile3
hiç sevmezdim sarışın renkli gözlüleri ama sarışın masmavi gözlü bi sevgilim var şimdi :kedi: :utangac: :asigim: Şeniz

benimde başıma bu geldi kaydirigubbakcemile3
hiç sevmezdim sarışın renkli gözlüleri ama sarışın masmavi gözlü bi sevgilim var şimdi :kedi: :utangac: :asigim: Şeniz

bana olanın aynısı olmuş sanada :teytey:

kader ortağı birilerinin olması içime su serpti kızlar opuyorumnanaktan nasip oldumu yeşil mavi kara dinlemiyorrr göz herkulade alışıyorrr zamanlada seviliyormuş yawww ohaoldumsmile :roflol:

kader ortağı birilerinin olması içime su serpti kızlar opuyorumnanaktan nasip oldumu yeşil mavi kara dinlemiyorrr göz herkulade alışıyorrr zamanlada seviliyormuş yawww ohaoldumsmile :roflol:

inanırmısın yaa arkadaşlarım renkli gözlü çocuk gösterirlerdi ıyy falan yapardım ben kara kaş kara göz seviorum gösterip durmayın şunları diodum ama bak karşıma yeşil gözlü bi prens çıktı delikafadulden çok da seviyorum aşkımı :asigim: gönül bu yeşil gözlüyede konuyo kara gözlüyede kaydirigubbakcemile4

inanırmısın yaa arkadaşlarım renkli gözlü çocuk gösterirlerdi ıyy falan yapardım ben kara kaş kara göz seviorum gösterip durmayın şunları diodum ama bak karşıma yeşil gözlü bi prens çıktı delikafadulden çok da seviyorum aşkımı :asigim: gönül bu yeşil gözlüyede konuyo kara gözlüyede kaydirigubbakcemile4

Aynen canım, benim Allah mutluluğunuzu daim etsin.. kaydirigubbakcemile5

ay inanır mısın bende renkli gözler yalancı oluyor güvenemiyorum sanki falan derdim esmer düşkünüydüm.. kumral mavi gözlüye aşık oldum hiç de öle önceden beğenmeyle falan olmuyor gönül işi sonuçta. .:sm_confused:

ay inanır mısın bende renkli gözler yalancı oluyor güvenemiyorum sanki falan derdim esmer düşkünüydüm.. kumral mavi gözlüye aşık oldum hiç de öle önceden beğenmeyle falan olmuyor gönül işi sonuçta. .:sm_confused:

ay canım hepimizin zamanında böyle düşünceleri olmuş... :delphin: umarım yalansız, güven dolu, bir ömür boyu mutlu mesut yaşarsınız... a.s.

mavi mavi maviii kesinlikle mavi bayılıyorum
Hatta annemin başının etini yiyorum beni niye mavi gözlü doğurmadın diyelülülülülülü

benim kuzum da ela gözlü..ama göz rengi değil ki mühim olan..kalbin gözlerden dışarı nasıl yansıdığı önemliopuyorumnanaktan

Back
X