- 11 Şubat 2010
- 482
- 1
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hep kara kaşlı kara gözlü bir sevgilim olmasını isterdim.hayatta renkli gözlü birini istemem derdim tabi yakışana yakışıyor kaydirigubbakcemile2 ama büyük konuşmamak gerekiyormuş ben kara kaşlı kara gözlü isterken allah bana yosun yeşili gözlü bir sevgili verdi kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
ben hep kara kaşlı kara gözlü bir sevgilim olmasını isterdim.hayatta renkli gözlü birini istemem derdim tabi yakışana yakışıyor kaydirigubbakcemile2 ama büyük konuşmamak gerekiyormuş ben kara kaşlı kara gözlü isterken allah bana yosun yeşili gözlü bir sevgili verdi kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
benimde başıma bu geldi kaydirigubbakcemile3
hiç sevmezdim sarışın renkli gözlüleri ama sarışın masmavi gözlü bi sevgilim var şimdi :kedi::asigim: Şeniz
bana olanın aynısı olmuş sanada :teytey:
kader ortağı birilerinin olması içime su serpti kızlar opuyorumnanaktan nasip oldumu yeşil mavi kara dinlemiyorrr göz herkulade alışıyorrr zamanlada seviliyormuş yawww ohaoldumsmile :roflol:
inanırmısın yaa arkadaşlarım renkli gözlü çocuk gösterirlerdi ıyy falan yapardım ben kara kaş kara göz seviorum gösterip durmayın şunları diodum ama bak karşıma yeşil gözlü bi prens çıktı delikafadulden çok da seviyorum aşkımı :asigim: gönül bu yeşil gözlüyede konuyo kara gözlüyede![]()
ay inanır mısın bende renkli gözler yalancı oluyor güvenemiyorum sanki falan derdim esmer düşkünüydüm.. kumral mavi gözlüye aşık oldum hiç de öle önceden beğenmeyle falan olmuyor gönül işi sonuçta. .:sm_confused: