- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 42
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
lensin kalitesine göre değişiyor o ama ne olursa olsun dalga geçilmez tabi.benim yakınım vardı bundan 10 yıl önce falan yeşil takardı doğal dururdu ama onun arkadaşı takardı mavi kötü dururdu.lensten ve renkten bence fark ediyor.Merhaba kızlar
Gözlerim bozuk olduğu için uzun süredir lens kullanıyorum.
Hiç renkli lens almadım bir kere de olsa almak istiyorum.
Ama gördüğüm kadarıyla renkli lens takanlar dalga geçiliyor.
Yani böyle insanlar gördüm çevremde :/
Niye böyle ayıp ve komik birşey gibi algılanıyor anlamadım.
Ya da ben mi insanların ne dediğini bu kadar takıyorum ?
Tam da aradığım cümle. Düşük çözünürlüklü fotoğraf gibi duruyor çoğu. :) Ya da kartuşu bitmek üzere olan yazıcıdan çıkmış resim gibi. Silik silik, garip.Cunkuuu kotu duruyor. Sadece fotograflarda güzel cikiyor ve dogal duruyor ama onun disinda yuzyuzeyken ölü balik gibi bakiyorlar. En doğal duruyorum diyeni bile doğal durmuyor. Benimde gözüm takiliyor. Bazilari resmen düşük çözünürlüklü fotograf gibi de duruyor, nokta nokta degisik. Birde gözün ortasindan kahverengilikler gayet belli oluyor daha saysam mi
Tam da aradığım cümle. Düşük çözünürlüklü fotoğraf gibi duruyor çoğu. :) Ya da kartuşu bitmek üzere olan yazıcıdan çıkmış resim gibi. Silik silik, garip.
Takanin yuzune karşı ölü balik demedim bende hiç zaten.Fikrimi sorarsa soyledim sadece. Tabi herkes acik sozlu olmaz Komik gorunen seye bile "cok yakismis cinniiimss" diyenler daha fazla.
Benimde gözde sorun var geçen ay gözlük aldım yanindada lens istedim ikisini kullanayım diye optikcide sordum renklide olabiliyormu diye evet deyince hemen aldım aman boşver kimeneee ben istedim aldım taktım umrumdami kimin ne ddedigi bosverseneMerhaba kızlar
Hayır samimi kız. Asla ayıp değil. Canın öyle istiyorsa öyle yap:) ama eminim ki gözlerinin kendi rengi çok daha güzeldir.Merhaba kızlar
Hesefini al bence ama normal lense göre gözünü çok daha fazla rahatsız edebilir.Uzun zamandır lens takmama rağmen, ben takamamıştım renkli lensi. Şeffaf lense geri döndüm hemen.Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?