Renkli lens takmak ayıp mı ?

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba kızlar
Gözlerim bozuk olduğu için uzun süredir lens kullanıyorum.
Hiç renkli lens almadım bir kere de olsa almak istiyorum.
Ama gördüğüm kadarıyla renkli lens takanlar dalga geçiliyor.
Yani böyle insanlar gördüm çevremde :/
Niye böyle ayıp ve komik birşey gibi algılanıyor anlamadım.
Ya da ben mi insanların ne dediğini bu kadar takıyorum ?

Neden ayıp ya da komik olsun ki anlayamadım doğrusu.. Çevremde de böyle bir şeyle karşılaşmadım çoğu arkadaşım da takar bazen. Takarsınız, denersiniz ve beğenirseniz devam edersiniz ne var bunda.

Haklısınız kızlar
Ya bir arkadaşıma söyledim
Yapmacık kızlar gibi olma doğal güzel ol dedi.
Hele erkekler anlarsa komik olursun dedi ondan da etkilendim:110:

Merhaba kızlar
Kalitesizleri
Milyoncudaki oyuncak bebeklere benziyor da ondan

Cunkuuu kotu duruyor. Sadece fotograflarda güzel cikiyor ve dogal duruyor ama onun disinda yuzyuzeyken ölü balik gibi bakiyorlar. En doğal duruyorum diyeni bile doğal durmuyor. Benimde gözüm takiliyor. Bazilari resmen düşük çözünürlüklü fotograf gibi de duruyor, nokta nokta degisik. Birde gözün ortasindan kahverengilikler gayet belli oluyor daha saysam mi :KK70:

renkli lens ve saç boyatma arasında bir fark göremiyorum
biri komikse diğeri de komik olmalı
Simsiyah tene ve kalin siyah kasları ve biyiklari almadan platin sarıya boyattiklari gibi, simsiyah göze gri ve kalitesiz lens kullananlar çok tuhaf görünüyor. Bizim mahallede boyle bir kadın vardı, konuşurken gözlerine bakamiyordum.Katil bebek çakı gibi :)) Koyu renk gözde ela,koyu yeşil, köyü mavi lens fena durmuyor, tabi kaliteli olmak şartıyla.

Merhaba kızlar
Neden komik bir durum olsunki valla ben her renkten takıyordum gayette doğal ve güzel duruyordu.Daha naturel duran renkleri tercih et ve kaliteli olsunki yapay durmasın.

Ayıp değil ama yapay duruyor lens olduğu belli oluyor gerek yok bence bende yıllardır şeffaf lens kullanıyorum.Çok hevesin varsa al bir dene ayıp bir durum yok

Gozlerinizin yapısı ,makyaj alışkanlıklarınız ,kendi goz renginiz lensin hoş durup durmamasinda belirleyici oluyor.Goz numaranız ileri derecede ise renkli lens kullanımı rahatsız edici oluyor

bende şeffaf numaralı lens kullaniyorum, renkli denedim hiç rahat edemedim sanirim onların hava gecirgenligi daha azmış

Tabikide değil.
Ama onlarında kaliteli olanları var doğal duranlarından alırsan daha memnun kalırsın hatta görenler çok beğenir ama piyasada 35-40 liraya lensler var işte onlar felaket duruyor.

Lens topiği var bir incele istersen.

Back
X